Home - Články - Láskohled 29. července - 4. srpna

Láskohled 29. července - 4. srpna

vloženo 26. 7. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 29. července - 4. srpna

Každý den nabízí příležitost potkat svoji vysněnou lásku. Někdy však může jít jenom o vášnivý flirt, který nemá budoucnost. Jak to dokázat rozlišit? Přečtěte si týdenní horoskop lásky a poznejte, co si pro vás hvězdy připravily v oblasti lásky.
sdílet článek na facebooku

Beran
S láskou budete tento týden tak trochu na štíru. Zadané čeká období plné hádek a single jedinci zase pohoří u svého nejnovějšího objevu. Přijdou ale lepší dny stvořené pro lásku.

Býk
Koncem týdne můžete očekávat příjemné překvapení od svého miláčka. Nejen, že si na vás udělá obrovské množství času, ale bude vás doslova na rukou nosit a také romanticky hýčkat.

Blíženci
Stále vás čeká plno podnětů, které chcete ve vztahu vyzkoušet. Jste zdravě zvídaví a naprosto oddaní svému protějšku. Ten je vámi doslova fascinován a snesl by vám modré z nebe.

Rak
Udělejte si tento týden trochu volný a věnujte se ryze milostným záležitostem. Láska je to nejlepší, co v životě máte, tak se ji nebojte pořádně hýčkat. Vrátí se vám to i s úroky.


Lev
Milostná energie z vás sálá na všechny strany. Vyzařujete oduševnělé charisma, které k sobě láká pohledy kolemjdoucích, ale i jisté osoby, která vám poslední dobou není lhostejná.

Panna
Jako mávnutím kouzelného proutku se ve vás probudí ohromná láska k osobě, o kterou jste dřív ani koutkem oka nezavadili. Vzájemné souznění bude doslova rozechvívat vzduch kolem vás.

Váhy
V oblasti lásky se vám splní ty nejtoužebnější přání a představy, které jste již delší dobu chovali ve svém srdci. Budete se tetelit blahem a nic vám vaše štěstí nemůže pokazit.

Štír
V dlouhodobých vztazích očekávejte tento týden bouřkové přeháňky. Ale podobně jako je tomu v přírodě, tak i ve vašem případě naštěstí nakonec odezní stejně rychle jako přišly.


Střelec
Životní setkání, které bude pro vás zásadní, vás nenechá na pochybách, že se jedná o toho pravého jedince. Jste stvořeni jeden pro druhého a litujete minut, které nejste spolu.

Kozoroh
Slunečním svitem bude protkán celý tento týden. Budete si užívat romantických a harmonických chvilek, které budou balzámem pro vaši životem zkoušenou duši. Jen si to užívejte.

Vodnář
Tento týden nemáte na svůj protějšek ani tu nejmenší náladu. Chcete trávit dny raději o samotě a se svými vlastními myšlenkami. Víkend strávíte někde od sebe a budete spokojení.

Ryby
Doma vládne až neobvyklý klid a pohoda, která vystřídá dny plné hádek a vzájemného rýpání. Budete si to náramně užívat a hlavně se pokusíte, aby se tento stav jen tak nezměnil.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.