Home - Články - Měsíční horoskop lásky na LISTOPAD 2023

Měsíční horoskop lásky na LISTOPAD 2023

vloženo 31. 10. 2023
čas čtení: 10 minut

Měsíční horoskop lásky na LISTOPAD 2023

Listopad si pro nás připravil parádní emoční houpačku. City se budou bouřit u zadaných i nezadaných, ale houpačka samozřejmě znamená, že jste sice chvíli dole, ale pak taky nahoře. Každopádně si užívejte všeho, co vám láska v listopadu přinese, protože každou zkušenost můžete jednou využít ve svůj prospěch!

sdílet článek na facebooku

Beran
V listopadu nemáte problém dostat se někomu pod kůži. Jste výřeční a rádi se seznamujete. Na druhou stranu nemáte v plánu vázat se do vážného vztahu. Udržujete několik známostí a chcete se bavit. Kolem poloviny měsíce se nebráníte ani vášnivým románkům. Fyzická přitažlivost hraje hlavní roli při výběru potenciálního partnera. Ani dlouholeté páry si v listopadu nemají nač stěžovat. Jen více hlídejte styl komunikace. Drahá polovička se rychle urazí. To by znamenalo, že si vás pár dní nevšimne.

Býk
Milí Býci, hledáte zlatou střední cestu, která by vám otevřela dveře k srdci opačného pohlaví. Podle Venuše nejsou třeba velká gesta, naopak vsaďte na svou přirozenost. Díky tomu můžete poznat svou spřízněnou duši. Nejlepší dny pro seznamování jsou do 7. listopadu. Zadaní zrozenci Býka se dostávají do častějšího konfliktu s partnerem. Kladete na něj nároky, které nedokáže splnit. Protistrana navíc nevládne trpělivostí, takže si zbytečně kazíte společné soužití. Takto si romantiku nevysloužíte.

Blíženci
Venuše je v kvadratuře s vaším znamením, proto nemáte do 7. listopadu náladu na žádné milostné cukrování. Singles se stáhnou do ústraní nebo tráví volný čas se svými přáteli. Poté se ale atmosféra proměňuje a vy můžete poznat někoho, kdo vám ještě zabrnká na vášnivou strunu. V manželství a dlouholetých vztazích se potýkáte s častějšími výměnami názorů. Komunikace bude složitá, proto se vyhněte sporným tématům. Emoce upustíte během milování. Sex vás dokáže zase stmelit, tak se mu nevyhýbejte.

Rak
Čerstvé známosti se chýlí ke svému konci. Zjistíte, že se svým objevem máte jen málo společného. Snažíte se vztah udržet, ale za pár dní pochopíte, že vám takové soužití nepřináší štěstí. Raději ho začnete hledat jinde. Nad neúspěchem nebudete smutnit, protože kolem vás je spousta podnětů, které vaši pozornost odvedou jinam. Dlouholeté páry dojdou během podzimu k větší rovnováze. Už víte, co od sebe s partnerem očekávat, a proto vás jen tak něco nepřekvapí. V sexu to nebude tak docela pravda.


Lev
Příležitostí k seznamování se v listopadu nabízí celá řada. Lví charisma k sobě vábí pohledy opačného pohlaví a je pravděpodobné, že začátkem měsíce s někým začnete randit. Ze svého objevu jste nadšení, ale poté vás přepadnou zvláštní nálady. Ty mohou čerstvou lásku pošlapat. Miláček se ve vás nevyzná a má pocit, že k němu nejste upřímní. Teprve v poslední dekádě získáte nad svým nitrem nadvládu. Chcete napravit své přešlapy a udržet si po svém boku tak skvělého člověka. Uděláte pro to maximum.

Panna
V listopadu byste si měli dělat radost drobnostmi. Snažte se najít něco, čím si dokážete zlepšit náladu, když se vám nedaří podle vašich představ. Nemusíte trávit veškerý volný čas s miláčkem, alespoň si pak budete vzácnější. Také singles by měli pozornost stočit k jiným vodám. Jakmile se přestanete trápit tím, že po vašem boku zatím nekráčí žádný protějšek, objevíte skvělého člověka. Dělejte to, co vás baví. Od 24. listopadu si dejte pozor na nafukování konfliktů. Přikládáte jim zbytečnou váhu.

Váhy
Čeká vás skvělý měsíc, který vás pohladí po těle i duši. Zadané Váhy jsou napojeny na partnera a snaží se mu dělat radost. Miláček vám bude oplácet stejnou mincí. První polovina listopadu je skvělým obdobím pro společnou dovolenou. Kdy naposledy jste si vyrazili někam bez dětí? Zapomenete na všední starosti a budete mít prostor jeden na druhého. Oběma moc chybí častější fyzická blízkost. Proto se tulte, jak to jde. Nezadané Váhy zaujme živelný člověk, který má rád svobodu. Tato známost je výzva.

Štír
Předposlední měsíc roku v sobě skrývá riziko častějších konfliktů ve vztahu. Jste vztahovační a navíc máte tendenci na partnera žárlit. Zkuste zapracovat na své sebejistotě, abyste drahou polovičku nehlídali na každém kroku. Stačí vylepšení vizáže i drobná změna programu. A protějšek nebude mít tendenci otáčet se za opačným pohlavím. Zase vás čeká jedno báječné dobrodružství! Singles potkají sympatického člověka, se kterým je zábava a navíc vás pojí stejný vkus. Dost možná vás seznámí přátelé!


Střelec
Vládnete dobrou náladou a věříte, že vás do konce roku čeká ještě něco velkého! V lásce jste otevřeni novým příležitostem a nebráníte se žádné nabídce, která se naskytne. Na druhou stranu na své společníky kladete vysoké nároky. Proto jste z vývoje událostí zklamaní. Odháníte od sebe nápadníky, kteří to s vámi myslí upřímně, protože čekáte na někoho lepšího. Pozdě litujete, že vaše náruč zůstává prázdná. Štíři v dlouholetých vztazích by se měli vyvarovat žárlivosti. Podle Venuše k ní není důvod.

Kozoroh
S milostným životem nejste v listopadu úplně spokojení. Na svém protějšku vidíte samé chyby a nedoceňujete jeho silné stránky, kvůli nimž jste se do něj zamilovali. Pokuste se o větší nadhled. Nepříznivá konstelace nebude mít dlouhého trvání. V intimním životě toužíte po něčem novém. Zdá se vám, že se v ložnici zabydlel stereotyp. Proto vás milování nudí a spíše se mu vyhýbáte. Nečekejte, že změna přijde od drahé polovičky. Pokud chcete vyzkoušet něco nového, musíte být těmi aktivnějšími vy.

Vodnář
Potřebujete se postavit na vlastní nohy a získat zdravou sebedůvěru. Máte za sebou náročné období, kvůli kterému je důvěra v opačné pohlaví oslabena. Nezadaní Vodnáři kolem sebe mají spoustu nápadníků, ale bojí se případného vztahu. Po 8. listopadu se konečně uvolníte, ale největší rozmach přijde až s poslední listopadovou dekádou. Máte svého favorita, který vás fascinuje svou životní energií. Po jeho boku zapomenete na všechny těžkosti. Nemusíte se strachovat, že by to s vámi nemyslel upřímně.

Ryby
Milé Rybky, v listopadu zapracujte na své sebejistotě. V opačném případě se ve vás začne rozpínat žárlivost, která lásku zadusí. Věnujte se partnerovi a dávejte mu najevo svou náklonnost. Nebude mít důvod hledat povyražení jinde. Koncem měsíce přijdou jasné informace, díky nimž budete mít ve vztahu jasno. Nezadané Rybky procházejí fází flirtování. Poznáváte různé protějšky a nezávazně se bavíte. I když patříte mezi klidná znamení, v posledních listopadových dnech vás může někdo pořádně rozladit.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.