Home - Články - Měsíční horoskop lásky na leden 2019

Měsíční horoskop lásky na leden 2019

vloženo 26. 12. 2018
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop lásky na leden 2019

Zjistěte již nyní, zda vám hvězdy v novém roce a novém měsíci budou přát! Zda vám nesou lásku a porozumění, nebo vám do cesty připravili nástrahy ve formě hádek a rozchodu? Nenechte se zaskočit a přečtěte si to hned teď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tak tohle bude velká lednová jízda, dámy a pánové! Venuše slibuje vášnivý měsíc, kdy se vám hlavou honí tak hříšné myšlenky, až se z nich musíte sami červenat. Zadaní si lámou hlavu, jak své fantazie sdělit letitému partnerovi. Právem se bojíte, že se jich trochu zalekne. Na druhou stranu uvítá změnu. Koho by bavilo znát do puntíku stereotypní scénář postelových radovánek. Singles zaloví v neprobádaných vodách a najdou skutečně lákavý úlovek. Nejspíš s intimnostmi nepočkáte ani na druhé rande.

Býk

Na začátku roku musí Býci krotit svůj temperament, který posílají špatným směrem. Místo toho, abyste to rozbalili v ložnici, dohadujete se s protějškem o maličkostech. Největším kamenem úrazu budou společné finance. Co takhle méně počítat korunky a střihnout si nějaké číslo z intimní sféry? Obě strany při sexu upustí páru a přestanou se rozčilovat kvůli maličkostem. A jak na tom budou nezadaní? Těm Afrodité nabízí žhavou známost, jen se musíte povznést nad to, že neukazuje žádnou perspektivu.

Blíženci
Místo rekonstrukce domácího hnízdečka se raději soustřeďte na to, co se mezi čtyřmi stěnami odehrává. Na začátku ledna to vypadá na zbytečné citové ochlazení, kdy si stěží vzpomeňte na manželské středy. Pokud jste si ještě nedali žádné novoroční předsevzetí, je čas na změnu. Pořiďte si lechtivé prádelko nebo hračky pro dospělé, případně zkuste zahrát svlékací karty. Každá snaha o nabourání stereotypu se počítá. Protějšek se tváří odtažitě jenom na oko, narůstající vzrušení se postará o změnu.

Rak
První lednový týden je pro Raky požehnáním. Připadáte si nesmírně sexy, takže stejným dojmem působíte i na okolí. Ve vztahu jste nezastavitelný uragán, před nímž miláček neuteče. Přepadnete ho klidně i v půli noci, takže bude pro pracovní povinnosti nepoužitelný. Od 7. se přízeň proměňuje a vy budete vzpomínat na hříšné noci. Singles oproti tomu nemají potřebu spěchat do nového vztahu. Užíváte si volné ruce, kdy vám nikdo neříká, co byste měli nebo neměli dělat. O blaho se umíte postarat i sami.



Lev

Samotný start roku 2019 má pro zadané trpkou příchuť. Spřízněná duše nemá na rozdíl od vás tulící náladu, takže se musíte zabavit jinak. Ještě že existují filmy pro dospělé. Hlavu vzhůru. Druhý lednový týden bude o poznání přívětivější. Což platí také pro nezadané. Těm vesmír slibuje setkání s osobou, která v nich probudí netušené vášně. Jen pozor, aby daný člověk neměl nějaké závazky. Kvůli sexuálnímu jiskření byste se mohli dostat do zbytečně komplikované vztahové motanice. Rozmyslete si to.

Panna

Užívejte si příjemný začátek roku, kdy vám to klape jak u jednoho stolu, tak na společném loži. Snažíte se vynahradit nedostatečné soukromí, pod jehož jhem jste během svátků trpěli. Do erotických fantazií se ponoříte natolik, že se vám za chvíli omrzí. Od 7. ledna se Venuše k citovým záležitostem staví odmítavě. Nemáte na partnera náladu a opačné pohlaví vás spíš rozčiluje, než by vás přitahovalo. Což platí i pro singles. Ti by si měli všímat přátel a volnočasových aktivit. Na lásku to nevypadá.

Váhy

Pohádky tisíce a jedné noci zvládnout zrozenci Vah prožít během jediného měsíce. Protějšek, který má tu čest trávit s vámi intimní chvíle, se ocitne v sedmém nebi. Nemyslíte jen na své blaho, ale hodláte získat titul milence letošního roku. Pokud by záleželo na vás, trávili byste erotickými hrátkami většinu volného času. Málokdo s vámi dokáže udržet krok. Pozor, abyste zejména v čerstvém vztahu nevylekali partnera svou náruživostí. Potřebuje, aby mu zbyly síly i na jiné aktivity, třeba na práci.

Štír

Start roku je jako stvořený pro nalezení nové lásky! Hvězdy slibují člověka, který k vám dokonale zapadne jak po duševní, tak tělesné stránce. O tom druhém se ostatně přesvědčíte bez dlouhého čekání. Jiskření je patrné a říkáte si, nač byste měli odkládat něco, po čem oba tolik toužíte. A jak na tom budou Štíři v letitém partnerství? Vy se snažte stihnout nejpříjemnější aktivity hned v prvním lednovém týdnu, dokud mezi vámi funguje správná chemie. Ve zbývajících dnech je to spíš tulení ze zvyku.



Střelec
Milí Střelci, stačí málo, abyste si užili fantastický měsíc plný hříšných myšlenek i skutků. Potřebujete načechrat sebevědomí, k čemuž vám pomůže vylepšení image. Dopřejte si rozmalování z rukou profesionálů. Nový účes, upravená manikúra a oblečení dle nejnovějších trendů se pozitivně odrazí na manželství, nezadaným zase otevřou dveře k nalezení lásky. Sami se cítíte atraktivní, takže není divu, že k sobě lákáte pohledy opačného pohlaví. V posteli to rozbalíte, jak se vám nepodařilo už dlouho.

Kozoroh
V životě Kozorohů to vypadá jak v parném sicilském odpoledni. Oproti své vrozené povaze bojujete s náladovostí a stačí málo, abyste vybuchli jako sopka. Dejte si lednové předsevzetí a snažte se ovládnout rozbouřené emoce. Nasměrujte je do ložnice, kde můžete upustit páru dle libosti. To, co bude ve všední komunikaci působit na hraně, je v posteli příjemným okořeněním rutinního programu. Jděte na to od lesa a všichni budou spokojení. Singles marní svými pokusy čas. Nová láska na sebe nechá čekat.

Vodnář

Svobodní Vodnáři by měli v lednu zbystřit! Nová láska klepe na dveře. A přispěchá díky člověku, kterého dobře znáte. Nechte si dohodit sympatickou osobu od svých přátel nebo kolegů. Můžete na tom jenom vydělat. Zadaní si lámou hlavu s tím, jak se po svátečním období nevrátit do stereotypních kolejí. Dejte průchod skutečným emocím a zbytečné povinnosti hoďte za hlavu. Práce v domácnosti vám neuteče, místo ní si raději dopřejte koupel s miláčkem, nebo si pusťte lechtivý film. Je to návyková změna.

Ryby

Zadané Rybky se snaží vykřesat z lásky maximum. Někdy tato snaha působí lehce křečovitým dojmem. Nechte partnera volně dýchat a když se vám nechce, odložte manželské dovádění na zítra. Jinak z toho skutečně bude jenom povinnost. V závěru měsíce si vyhodíte z kopýtka a uděláte něco, co by od vás protějšek nečekal. Singles by měli hledání spřízněné duše pro leden odložit. Riziko, že narazíte na nevhodného partnera, je příliš vysoké. Navíc jsou ve hře finance a váš majetek. Buďte extrémně opatrní.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.