Home - Články - Měsíční horoskop lásky na KVĚTEN 2021

Měsíční horoskop lásky na KVĚTEN 2021

vloženo 28. 4. 2021
čas čtení: 7 minut

Měsíční horoskop lásky na KVĚTEN 2021

S měsícem lásky i události nabírají na obrátkách! Pokud zatím čekáte na pozvání na rande, a přitom jdete štěstí naproti, obrňte se trpělivostí - brzy se totiž věci mohou radikálně změnit. Zadaní by si měli uvědomit, že prvním májem všechno neskončí, na vztahu je potřeba pracovat pořád. Ani láska není zadarmo!

sdílet článek na facebooku

Beran
Májová atmosféra je pro Berany přesně to, co potřebují ke spokojenosti. Venuše vám dopřává dostatek příležitostí zazářit ve společnosti. Flirtujete jako profesionálové, rozdáváte zářivé úsměvy a do svých sítí chytíte každého protějška, kterého si zamanete. Pokud jste zadaní, soustřeďte pozornost na stávajícího partnera. I po mnoha letech můžete randit a koketovat, oblékat svůdné prádlo. V intimním životě vyskočte ze stereotypu a zkuste něco, co vás zatím vzrušuje jenom v tajných představách.

Býk
Zatímco květnový start vypadá podle citů chladně, druhá polovina měsíce vám spraví chuť. Kněžka lásky slibuje okamžiky plné něhy, ale i spalující vášeň. Nechte se okouzlit jarní přírodou, dopřejte si podvečerní procházky i piknik v trávě. Když vás přepadne chuť na milování v divoké přírodě, poddejte se tomu! Dlouholeté páry objeví nový rozměr intimního života. Kdy jindy probudit skomírající soužití z letargie než v máchovském máji. Singles mají v hledáčku někoho zajímavého. Neotálejte dlouho!

Blíženci
Milí Blíženci, pokud hledáte spřízněnou duši, měli byste být v květnu obezřetní. Aktuální postavení hvězd je mámivé a mohli byste naletět člověku, který s vámi nehraje čistou hru. Věřte radám blízkých, protože ti, na rozdíl od vás, vidí skutečnou povahu vašeho nového objevu. Nad případným rozchodem nebudete smutnit dlouho. Venuše totiž slibuje mnohem lepšího amanta! A co mohou v květnu čekat dlouholetá manželství? Těm pomůže polibek pod rozkvetlou třešní nastartovat zmírající intimní život.


Rak
Ráčky čeká fantastický měsíc, který otevírá cestu k vášnivému románku i hlubokému citu. Záleží na vás, po čem duše a tělo prahnou. Nezadané to táhne k člověku, se kterým se znají delší dobu. Teprve teď ale vnímáte, kolik máte společného. Pozvání na rande byste neměli odkládat! Ani dlouholetí partneři nemusí smutnit. Májové klima vám pomůže rozpomenout se na dobu, kdy jste spolu začínali randit. Užíváte si vzájemné doteky a trávíte spolu více času. Těšte se na souznění ve všech jeho podobách.

Lev
Ačkoliv nemáte v plánu zamilovat se, hvězdy se vás neptají. V květnu vám do života vstoupí člověk, kvůli kterému změníte dosavadní plány. Najednou nemáte potřebu měnit partnery jako na běžícím pásu, ale myslíte na toho jediného. Když se vám začne dostávat i do snu, je nad slunce jasné, že ho z hlavy ani srdce hned tak nedostanete. Polibek pod rozkvetlou třešní nestihnete na prvního máje, ale až v jeho polovině - o to intenzivnější však bude! Druhá půle května probouzí k životu nudné manželství.

Panna
Jako by se vaše tělo probouzelo ze zimního spánku. Najednou s vámi šijí všichni čerti, toužíte po častějších dotecích a intimní chvíle s partnerem si dokážete lépe vychutnat. Drahá polovička se vám zdá atraktivnější, takže nadšeně využíváte její blízkost. Od 14. vás překvapí touhou experimentovat. Zpočátku jste zdrženliví, ale změně záhy přijdete na chuť. Nezadané Panny by si neměly dělat přehnaná očekávání od čerstvé známosti. Randíte s veselým člověkem, který se rád baví a nevyhledává závazky.


Váhy
Čerstvě zaláskované Váhy prozřou z prvotního okouzlení. Najednou na svém objevu nevidíte nic fantastického, spíš vás rozčiluje a nechápete, proč jste si ho zamilovali. K rozchodu zbývá malý krůček. Pokud se k němu rozhodnete, není proč smutnit. Do konce května Venuše slibuje příjemné překvapení! Nechte se vytáhnout kamarády za zábavou, od 14. se díky tomu můžete seznámit s někým perspektivním. Nálada se díky tomu raketově vyšvihne. Druhá a třetí dekáda v sobě ukrývá i potěšení z milostného života.

Štír
Zadaní Střelci musí v první květnové dekádě krotit svůj temperament. Budete hákliví na slovíčko, proto reagujete přehnaně na partnerovy připomínky. Věřte tomu, že je nemyslí nijak zle. Negativní emoce vyventilujte sportem nebo při sexu. Z hádky si nedělejte těžkou hlavu - může být skvělou předehrou pro následné usmiřování. Singles mají od 14. vynikající podmínky pro randění. Bude to nejspíš láska na první pohled. Neostýchejte se dát světu najevo, jak moc jste ze svého nového objevu nadšení.

Střelec
V manželství se na začátku května osvědčí ochota přistoupit na kompromis. Problematickým tématem jsou finance a také otázka společného vkusu. Chcete se vyhnout hádce a cítíte, že drahá polovička není nejlépe naladěná. Raději uděláte úkrok, abyste si nekazili jinak klidný měsíc. Nezadaní si vychutnávají nezávaznou komunikaci i randění, ale rozhodně nemají v plánu vázat se. V závěru května se může ukázat nějaký vážnější nápadník. Pokud o něj stojíte, pozor, abyste ho neranili neuváženým slovem.


Kozoroh
Aktuální klima v partnerství není růžové. Po práci chcete mít klid, ale drahá polovička má úplně jiné potřeby. Její neustálé povídání a touha něco podnikat nejsou v souladu s vašimi představami o trávení ideálního odpoledne nebo víkendu. Proto mezi vámi vznikají třenice. Nejnapjatější atmosféra nastává okolo 16. května. Nenechte se vyprovokovat k hádce, stoický klid zvítězí. Oproti tomu singles mají do 8. května ideální podmínky pro nalezení spřízněné duše. Seznamování vám dělá ohromnou radost.

Vodnář
Jupiterova kvadratura je do 8. května v negativním postavení k Venuši. Vlivem toho jste přehnaně úzkostliví a vztahovační. Hlavně čerstvé páry se mohou rozejít, což by byla škoda. Za pár dní uvidíte situaci jinak. Pokud jste zatím bez partnera, příležitost k seznámení se objevuje kolem 14. května. Svůj ideál nejspíš potkáte někde v přírodě nebo při společenské události. Určitě se proto neschovávejte před světem. Dlouholeté páry by měly vyskočit ze stereotypu, nečekejte na to, až se stane zázrak.

Ryby
Milé Rybky, na začátku května si dejte pozor, abyste v lásce nevsadili na špatného koně. Zůstávejte nohama na zemi, ať nejste zklamaní z následného vývoje. Od 9. května se konstelace obrací a na lásku zbydou jen vzpomínky. Nesmutněte pro jedno kvítí - jaro je plné příležitostí. Do 14. května bojujete s přehnaným očekáváním, proto se pocit spokojenosti nedostaví ani v dlouholetých vztazích. Miláček se snaží, ale vám se zdá, že pro vás nedělá dost. Zkuste se změnou začít u sebe - není to snadné.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.