Home - Články - Týdenní horoskop 26. dubna - 2. května

Týdenní horoskop 26. dubna - 2. května

vloženo 24. 4. 2021
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 26. dubna - 2. května

Vstupte do nového týdne pravou nohou! Všechny Panny čeká týden, kdy svými nápady budou oslňovat okolí. Odměnou bude hřejivý pocit na duši! Naopak Střelci budou čelit opakovaným zkouškám trpělivosti. Kdo však vydrží, ten vyhraje! A co čeká vás? Čtěte více v týdenním horoskopu.

sdílet článek na facebooku

Beran
V práci odvádíte super výkony a šéfa tím příjemně překvapíte. Je vašimi nápady naprosto nadšený a v nejbližší době vás díky tomu čeká výrazný posun v kariéře. Získáte tím lepší pozici, i nějakou tu korunu navíc, a ta se vám nyní skutečně moc hodí.

Býk
Zažíváte momentálně krásné a šťastné období. Utřídili jste si priority a užíváte si obyčejných věcí a vážíte si toho, že máte milující rodinu, střechu nad hlavou a spoustu dobrých přátel. Jste spokojení a hlavně šťastní. To je opravdu moc důležité.

Blíženci
Úplněk ve Štíru vám tento týden přinese možná hořkosladké vystřízlivění. Žili jste v nehezké iluzi, kterou konečně odhalíte. Měsíc je vám v tomto ohledu plně nápomocen a ukáže vám tu jedinou správnou cestu, kterou si však budete muset vydobýt sami.


Rak
I když na tom nejste finančně nejlépe, tak si musíte přiznat, že se tím zrovna moc neřídíte. Utrácíte za poměrně drahé věci, které za nic nestojí a hlavně jsou vám k ničemu. Raději byste si měli utáhnout opasek a šetřit na něco smysluplnějšího.

Lev
Merkur bude tento týden v poměrně negativní kvadratuře s vaším znamením. Celkově budete mít špatnou náladu, budete nesoustředění a nic a nikdo vám nebude po chuti. Přesto se ale nepřízni osudu jen tak lehce nepodmaníte. Stále na sobě totiž pracujete.

Panna
Vzroste vám sebedůvěra. Máte totiž kolem sebe lidi, kteří si vás jako člověka váží, a to dokáže zlepšit náladu opravdu každému. Jste na své cestě životem velmi aktivní a dokážete se poprat i s kdejakou nepřízni osudu. To vše vám skvěle hraje do karet.


Váhy
Zatoužíte po vyšší pracovní pozici. Máte pocit, že jste se v životě již dlouho nikam neposunuli a potřebujete nějakou duševní vzpruhu. Začnete se více snažit, ale nebude to mít úspěch. Nakonec dojdete k závěru, že bude lepší se posunout o dům dál.

Štír
V úterý bude na obloze vidět krásný Úplněk ve vašem znamení, milí Štíři. Měsíc v úplňku do života přinese nevídanou moudrost, ale i touhu ukončit něco stávajícího a začít v jisté sféře vašeho života odznova. Je jen na vás, jak se k tomu postavíte.

Střelec
Poslední dobou máte pocit velice intenzivního vyhoření. V práci vám přijde, že už se nemáte kam posouvat a že byste spíše potřebovali radikální změnu. Neradi však riskujete a bojíte se, že byste se v novém odvětví neuchytili podle svých představ.


Kozoroh
Hvězdy vám momentálně velice přejí. Pocítíte to zejména v profesním životě, kde jste v práci za vycházející hvězdu, která je plná kreativních nápadů. Taky finanční sféra zaznamenává mírný vzestup, který vás však mile překvapí a nakopne do budoucích dní.

Vodnář
Mars v Raku je vám zejména v oblasti financí příznivě nakloněn. Pokud si koupíte něco dražšího, tak vám to bude dělat radost, protože jste koupili kvalitu, ale za příznivou cenu. Je i vhodná doba na ty nejrůznější investice. Tak neváhejte jděte do toho!

Ryby
Úplněk ve Štíru může vyvolat skryté bolesti - a to jak psychického, tak fyzického rázu. Zjistíte, co všechno byste mohli pro své tělo a duši udělat a ukončíte jednu velmi bolestivou etapu vašeho života, protože se zahledíte vstříc světlé budoucnosti.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.