Home - Články - Měsíční horoskop lásky na KVĚTEN 2020

Měsíční horoskop lásky na KVĚTEN 2020

vloženo 28. 4. 2020
čas čtení: 3 minuty

Měsíční horoskop lásky na KVĚTEN 2020

Blíží se květen! Hoďte práci za hlavu a na první místo postavte lásku. Co prozradily hvězdy o vašich milostných vyhlídkách na celý máj? Čeká je v oblasti lásky čistá harmonie nebo vztahové boje? Čtěte, jak jste na tom právě vy!

sdílet článek na facebooku

Beran
V květnu rozhodně nebudete krotkými Beránky, ale naopak čile vystrkujete růžky. Přestanete čekat, co vám osud sám přinese do náruče a místo toho se pustíte do akce. Nezadaní se snaží dostat do blízkosti opačného pohlaví, jak to jenom jde. Dokonce neváháte založit profil na online seznamce. Ve vztahu se můžete těšit na prohloubení intimních zážitků. Pravdou je, že když se do něčeho pustíte, děláte to na maximum. O takových milencích jako jste vy si mohou nechat ostatní znamení nechat jenom zdát.

Býk
Zadaní Býci se hodně dlouho koušou do jazyka a snaží se mhouřit oči nad partnerovými vrtochy. Všechno má své hranice, stejně tak i vaše trpělivost. V jednu chvíli už nevydržíte mlčet a spustí se lavina plná výčitek. Zkuste upouštět negativní emoce postupně a nějakým méně škodlivým způsobem. V posteli vám protějšek úplně nesedí, ale nevíte, jak ho nasměrovat na správná místa. Zkuste se zbavit studu kapkou alkoholu, nebo vsaďte na aromaterapii. Začněte třeba masáží a nechte se vést svou touhou.

Blíženci
Až do půli května máte dveře k milostnému dobrodružství otevřené. Flirtujete, bavíte se a opačné pohlaví se na vás lepí jako vosa na bonbón. Stačí jeden pohled a dveře do ložnice jsou otevřené. Zadaní se drží ve zdravých mezích, singles nemají zábrany. V závěrečné dekádě tolik pozitivních reakcí nepřichází. Stačí jediná nepovedená schůzka a máte po náladě. Všichni ostatní ctitelé si mohou nechat zajít chuť. Ve vztahu to začne skřípat. Dříve jste se mohli milovat nonstop, teď se raději vyspíte.

Rak
Zadaní Raci to nebudou mít na začátku května úplně medové. Drahá polovička až moc prosazuje svou a na vaše potřeby nehledí. Zatnete zuby a rozhodnete počkat, jak se situace vyvine. To se nakonec ukáže jako moudrá taktika, protože si miláček brzy uvědomí své přešlapy. Prvomájový polibek může být strojený, ale v závěru května se líbáte o poznání upřímněji. Nechte se unášet rozbouřenou jarní přírodou, která ve vás probouzí netušené touhy. Milování na čerstvém vzduchu je skvělým okořeněním vztahu.


Lev
Pokud hledáte spřízněnou duši, budete překvapeni, v jakých vodách ji uvolíte. Dlouholetý přítel, se kterým jste byli schopni klábosit dlouhé hodiny, se najednou ukáže jako kousek k nakousnutí. Stačí pár skleniček na kuráž a oběma zasvítí v oku lačnící jiskra. Nechte se unést kouzlem okamžiku, Afrodité slibuje, perspektivní vývoj. Pokud už jste svázaní chomoutem, máte možnost objevit ve svém partnerovi novou vlastnost, díky níž si ho začnete znovu vážit. I po letech vás dokáže něčím překvapit.

Panna
K intimnostem vám v tomto měsíci myšlenky moc neutíkají. Drahá polovička vás spíš provokuje k hádce nežli erotickým představám. Když se přece jen rozhoupete k sexu, nejste úplně spokojení. Soustředíte se příliš na partnerův výkon, jste hákliví na jeho dech, doteky. Pokud na vás skutečně přijde touha po extázi, obstaráte se rychleji a lépe bez jeho asistence. Svobodní zrozenci Panny v májových dnech nepotkávají nikoho, s kým by si uměli představit společnou budoucnost. Seznamování půjde stranou.

Váhy
Květnový program vás nezklame! Váhy dostávají konečně to, po čem jejich tělo i duše dlouho toužili. Vychutnáváte si flirtování s pohlednými protějšky, zadaní se vrací zpátky domů ke svému oficiálnímu protějšku a rodině. Ani to však nebude nuda! Máte spoustu nápadů, jak oživit dlouholeté intimní soužití. Sháníte zajímavé filmy pro dospělé, pořizujete partnerovi i sobě erotické hračky nebo svůdné prádlo. Doufáte, že mezi vámi vřelé klima vydrží co nejdéle. Venuše nemá v plánu vám to nijak kazit.

Štír
Do poloviny měsíce jste trochu nesví. V dlouholetém vztahu se dá hovořit spíš o oboustranné ponorkové nemoci, nežli o přitažlivosti. Jste rádi, když se drahá polovička věnuje vlastnímu programu a nic po vás nechce. Erotické dusno se v květnu objevuje jen velmi sporadicky. Tedy přesněji v jeho první polovině! Od 17. se Venuše umoudřuje a svobodným i zadaným Štírům slibuje chvíle plné romantiky. Pokud jste zatím nenašli svého vyvoleného či vyvolenou, v poslední dekádě se blýská na lepší časy.


Střelec
Milí Střelci, letošní květen není měsícem, který byste si dali za rámeček. Čerstvě zaláskovaní uvidí svůj nový objev v jiném světle. Věci, které jste dříve považovali za přitažlivé, vás najednou rozčilují. Chvíli detailně zkoumáte partnerovy vlastnosti a dojdete k závěru, že byste si měli dát pauzu nebo se rovnou rozejít. Berete to jako naprosto samozřejmou záležitost, ovšem protistrana si zaslouží vysvětlení. Už takhle to je pro ni dost bolestivá situace. V manželství zkuste být pozornější.

Kozoroh
Otevírají se před vámi netušené obzory. Singles poznají člověka, díky kterému se váš život otočí vzhůru nohama. Na nudu to rozhodně nevypadá! Inspirativní setkání vás přiměje ke změně životního stylu. Prahnete po cestování, navazujete nové kontakty, hledáte neotřelé koníčky. Ani v oblasti sexu nezůstáváte při zemi. Partnera překvapíte, kde se ve vás najednou bere tolik vášně. Trochu vás podezřívá, jestli nemáte dalšího učitele intimností. Ukažte mu, kde čerpáte inspiraci. To ho uklidní i nabudí.

Vodnář
Májové klima je příznivé pro oba tábory - nezadané i zaláskované Vodnáře. První skupina si může vybírat hned z několika nápadníků, kteří vám mají co nabídnout. Prioritou je to, zda hledáte flirt, úlet na jednu noc nebo perspektivní známost. Jak to bude vypadat v dlouholetém partnerství a manželství? Sami nechápete, čím vás k sobě miláček pořád přitahuje. Každopádně v květnu ve vás rozehrává netušené touhy. Někdy stačí jen závan jeho či její vůně a jste připravení. Užívejte si, jak to jenom jde.

Ryby
Nové známosti nabírají rychlý spád. Jste nadšení a mluvíte o osudovém seznámení. Hvězdy vaše nadšení nesdílí a snaží se vás vrátit zpět na pevnou půdu. Než se s někým sestěhujete, nebo začnete plánovat svatbu a rodinu, měli byste se trochu oťukat. Čím víc vás partner do něčeho nutí, tím opatrnější zůstávejte. Zadaní se s protějškem dohadují kvůli drobnostem. Každý lpíte na svém a nechcete udělat ústupek ve prospěch toho druhého. Přitom vám jde o to samé, proč si tedy křivolakou cestu neusnadnit?

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.