Home - Články - Měsíční horoskop lásky na březen

Měsíční horoskop lásky na březen

vloženo 5. 3. 2018
čas čtení: 4 minuty

Měsíční horoskop lásky na březen

Začátek března je ještě mrazivý, takže se nabízí zůstat raději v pelíšku a užít si trochu milostných hrátek. Jak ale měsíc bude ubíhat, zesílí také volání jara. Co s tím? No přeci poslechnout hlas tohoto volání a vyrazit čas od času na vzduch! Venku se totiž nebude probouzet jenom příroda, ale také láááska! Milujte se a množte se! A čtěte nový horoskop erotiky a lásky na měsíc březen!

sdílet článek na facebooku

Beran
Na pozornost opačného pohlaví jsou Berani zvyklí, ovšem březnová náklonnost sexy protějšků vás dostane. Sex-appeal by se dal krájet a není divu, že může obrátit váš soukromý život o sto osmdesát stupňů. Zatímco nezadaní si s tím nemusí dělat těžkou hlavu, jedinci ve vztahu už by měli zvážit, zda chvilkový románek stojí za případné komplikace v oficiálním svazku. Ani ten totiž nebude strohý na milostná dobrodružství. I po tolika letech si máte co nabídnout a čím se překvapit. Dejte tomu šanci.

Býk
Ve třetím měsíci roku se zařadíte mezi nejlepší milence zvěrokruhu. A nezáleží na tom, jestli jste v manželství nebo svou polovičku teprve hledáte. Hvězdy dodají erotickou energii oběma skupinám a postarají se, abyste měli dostatek příležitostí k jejímu vybití. Letité vztahy získají nový glanc. Sami jste překvapeni tím, že na svém partnerovi nejdete i po takové době něco, co vás dokáže vydráždit k zbláznění. Klidně si nahlásíte dovolenou, jen abyste se mohli věnovat společnému experimentování.

Blíženci

Prvních sedm březnových dní nebude v milostném životě nijak zajímavých. Dopřejte si dlouhý spánek a věnujte se svým koníčkům. Další týdny totiž slibují vzrušující jízdu, kdy se vám bude načerpaná energie hodit. Svobodní nenechají bez povšimnutí žádný sexy protějšek, zadaní Blíženci objeví na svém oficiálním partnerovi něco nového. Nejraději byste ze sebe nespustili ruce, což bude v nabitém programu těžko proveditelné. I krátké chvíle uzmuté pro sebe dokážete proměnit v cosi nezapomenutelného.

Rak
Nadcházející měsíc není k lásce Raků nejvlídnější. Platí to především pro zadané ráčky, kteří ve vztahu bojují s nevhodným chováním. Hvězdy neprozrazují, zda jste jeho původcem vy nebo drahá polovička. Může jít o nedůvěru, manipulátorství, citové vydírání nebo žárlivost. Nic z toho by ve zdravém partnerství nemělo mít místo. Snažte se obrnit trpělivostí a vězte, že s koncem měsíce svitne na lepší časy. Hledat náhradu za stávající protějšek není řešení. Nejspíš byste šlápli z bláta do louže.


VAŠE PŘÁNÍ A PLÁNY STÁLE NEVYCHÁZEJÍ? Od dětství mám dar, se kterým vám odhalím, co změnit, abyste žili šťastně! Vaše astroložka Dalila



Lev
Znovu se ocitáte na piedestalu a vyhříváte se v přízni opačného pohlaví. Jste skutečnými Lvy salónů, před nimiž si žádný protějšek nemůže být jistý. Díky tajným zbraním vám žádná kořist neunikne. Ačkoliv vás flirtování baví a možnost chvilkového románku načechrává hřívu i sebejistotu, jste-li zadaní, nebudete začínat s nevěrou. Bohatě vám stačí vědomí, že by se to mohlo stát. Vzrušující dobrodružství si dokážete ostatně užít i doma bez ohledu na to, jak dlouho spolu žijete pod jednou střechou.

Panna
V první polovině měsíce se můžete s klidem věnovat kariéře, dětem nebo volnočasovým aktivitám. V lásce se totiž neblýská ne dobré časy, hrozí spíše citové ochlazení. Čím víc budete tlačit na pilu, tím spíš se události nebudou vyvíjet podle vašich představ. Platí to i pro nezadané Panny. Na vhodný protějšek nemáte nos a mohli byste někomu naletět. Poslední dva březnové týdny už to bude o poznání lepší. Do vztahů se vrací ztracená harmonie a jeden druhému se snažíte dělat pomyšlení. Jen tak dál.

Váhy
Kněžka lásky se na vás usmívá jen do 8. března. V tomto čase jste jako dvě hrdličky na líbánkách. Věnujte se intimnostem, seč vám síly i časové možnosti dovolí. Jste naladněni na stejnou notu a slov mezi vámi není potřeba. V dalších týdnech už to bohužel tak medové nebude. Venuše si staví hlavu a přináší drobná nedorozumění. V posteli si každý hledíte vlastní strany, nebo se vymlouváte na bolest hlavy. Než se překonávat, raději si každý najděte program podle svého gusta. Kamarádi vás zachrání.

Štír

Vášnivé noci nepočkají na máj. Štíři s nimi letos začnou s předstihem v březnu. V žilách vám koluje spousta vzrušení, které vás láká k netušeným dobrodružstvím. Sami budete překvapeni tím, jaká fantazie se může zrodit ve vaší hlavě. A co na to řekne drahá polovička? Zdá se, že se žádnému experimentu nebude bránit. Pokud jste zatím bez oficiálního protějšku, máte v nadcházejících dnech jedinečnou možnost k seznámení. Kouzlo osobnosti k vám láká samé zajímavé osoby. Stačí nesedět doma za pecí.

Střelec
Erotické dobrodružství se v březnu nevyhýbá ani vám, milí Střelci. Venuše nabízí vzrušující okamžiky především v souvislosti s kariérou. Nedělá si na vás zálusk některý z kolegů nebo obchodních partnerů? Nebo se naopak oni stali hrdiny vašich nemravných snů? V tom případě máte jedinečnou příležitost proměnit je ve skutečnost. Žádný troufalý plán není tak velký, aby ho Afrodité nepomohla splnit. Tedy v případě, že půjde o chvilkové známosti. Spalující vášeň a románky na jednu noc, to teď frčí.

Měsíční horoskop na březen 2018. Březen je magický měsíc a přeje velkým životním změnám především v lásce a pracovní oblasti. Připravte se na to, že se náhle objeví někdo, koho velmi zaujmete, nenechte si takovou šanci utéct. Chcete vědět víc? Čtěte svůj nový horoskop!


Kozoroh
Zrozenci Kozoroha mohou milostný život v nadcházejícím čase z velké části ovlivnit. Záleží na tom, zda dokážete ovládnout své proměnlivé nálady a nepřenášet problémy ze zaměstnání na soukromou půdu. V opačném případě se drahá polovička stáhne do sebe a láska ochladne. Březen je sice po psychické stránce náročným měsícem, s trochou sebezapření ho můžete prožít bez úhony. Nebojte se životnímu partnerovi svěřit s tím, co vás trápí. Zná jeden trik, díky kterému vám černé myšlenky vyžene z hlavy.

Vodnář

Březen nabízí Vodnářům jedinečnou možnost opustit svou ulitu a ukázat se světu v plné kráse. Najdete odvahu, abyste přiznali barvu. Že by vás čekal velký coming out? U zadaných může mít podobu otevřenější komunikace o intimním životě. V posteli přestanete hrát divadlo a konečně partnerovi ukážete, co vám dělá dobře. A že vás při hlučném milování poslouchají sousedé? S tím si neděláte těžkou hlavu. Momentálně se řídíte jen svými potřebami a dvakrát se při tom neohlížíte ani na drahou polovičku.

Ryby

Milé Rybky, na samém začátku března číhá tolik lásky, že se vám z toho může zatočit hlava. Svobodní by se hned v prvním týdnu měli porozhlédnout po svém okolí. Spřízněná duše totiž čeká doslova za rohem! A co čeká vás, kteří už oficiálního partnera máte? Chvíle plné vzájemného porozumění a romantiky. Fyzická přitažlivost pro vás momentálně není tak důležitá, ale sex si samozřejmě neodpustíte. Jen svou lásku rozséváte hned do několika směrů. Ne zrovna k novému milenci, spíše k rodině a přátelům.

 

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.