Home - Články - Lví brána se otevírá!

Lví brána se otevírá!

sdílet článek na facebooku
vloženo 17. 8. 2015

Lví brána se otevírá!

Tři OSMIČKY v dnešním datu otevírají nekonečný prostor plný možností a potenciálu! Otevírají LVÍ BRÁNU!



Co ovšem vlastně znamená číslo 8 a jak je spojeno s tak zvanou lví bránou? V numerologii znázorňuje číslo 8 plnost, bohatství, harmonii, rovnováhu a sílu (ovládnutí sebe sama). Pokud toto číslo položíme, je ležatá osmička symbolem pro nekonečno. Je-li osmička dvojnásobná, je velmi silná a přináší s sebou ve všech jmenovaných oblastech nespočet nových příležitostí a šancí. Trojnásobná osmička je ovšem ale mnohem silnější a podporuje nás hojně a mocně ve schopnostech projevit se a kreativně spolupůsobit s naším tvůrcem!

Všechno se nyní odehrává v astrologickém znamení Lva, tedy zvířete oplývajícího výraznou silou. Dochází u něj k vzájemnému propojení vnitřních sil, především pak vnitřní ŽENSKÉ síly, což nám připomíná kartu z Velké arkány „Vnitřní síla“, která se vyznačuje právě touto ženskou silou. Sílou, která pramení z lásky.

Vlna proudící energie!

Tato nekonečná nabídka je schopna se plně rozvinout v nás samých, neboť my v sobě nosíme celý vesmír a jsme sami božským pramenem. Světelné záblesky, které k nám proudí touto LVÍ bránou, nás plně podporují v procesu našeho vzestupu, a to jak při jednotlivých krocích, tak i v celkové přeměně. Jsou to univerzální světelné paprsky od našeho tvůrce! Pomáhají nám při vzestupu do vyšších dimenzí a při rozšiřování našeho vědomí. Vlnu probuzení již nejde zastavit. Ani v rovině osobní, ani globální.

Mocné energie, kterými jsme obklopeni, nám pomáhají a podporují nás v tom, abychom dokázali projevit přání svého srdce. V osobní rovině nás přivedou k pramenu naší vlastní síly, k vědomí si sebe sama. Provedou nás možnostmi naší tvůrčí síly, naší odvahy až dosáhneme splynutí s naším opravdovým vlastním Já. Je ovšem zřejmé, že při tomto procesu budeme nuceni řešit a léčit stinná místa v nás, která nejsou v souladu s naším opravdovým Já. Touto cestou mohou být vyvolány jak hluboké transformační pochody, tak i procesy světelných částic v nás.

Lví brána nám pomáhá v mnohem silnějším ukotvení se v sobě samém. Pomáhá nám probudit a prožívat vnitřní touhy srdce a tím i zvládat životní úkoly, které se nyní samy hlásí o své naplnění. Mnozí začínají vnímat volání své duše po aktivním postoji, protože lidstvo čeká na své probuzení!

Kabalistický strom života
Deset vyobrazených symbolů (sephirotů) představuje božský původ lidských kvalit a jejich vztahy. Ten, kdo udržuje tyto vlastnosti ve vzájemném souladu, získá s tělem i duchem blaženou duši!


Kdy se otevírá Lví brána?


Dvě data, která jsou ve spojení s touto kosmickou LVÍ bránou a která se projevují uvedenou silnou a podporující energií, jsou:

17. srpna 2015 (1+7=8)

26. srpna 2015 (2+6=8)
 
Ti, kteří mají dnes narozeniny a jejich životní číslo je 8! To už je ultra magická síla! Za ně neručíme, ani za ty v jejich blízkém okolí. Pozitivní síla proudí okolo nich všude a všemi!

Jak Lví energií využít?

V tomto čase je nanejvýš vhodné se opakovaně soustřeďovat na sebe sama a snažit se o uzemnění. Jedná se totiž o tak silný a intenzivní tok energie, který námi pronikne až na buněčné úrovni a dojde tímto k nové strukturalizaci a k mocným procesům světelných částic. Naše tělo totiž potřebuje trochu více času (hmota vždy následuje energii), aby se ztotožnilo s těmito vysokými frekvencemi. V této době je důležitý pravidelný a dostatečný příjem tekutin, který podpoří volné proudění energie. Také procházky v přírodě nám pomohou v očistě při spojení s matkou Zemí a taktéž při nich dojde k lepšímu uzemnění. Pro nalezení vnitřní rovnováhy je důležitý spánek, odpočinek a především meditace!

Stále více se přibližujeme jednotě. Pohání nás k ní náš vnitřní pramen. Jsme pracovníci světla, neboli bojovníci za světlo a naším cílem je být tady a teď a především pak ukotvit tyto vzestupné energie nejprve sami v sobě. Poté pak je možné tyto energie předávat Zemi a lidstvu. Toto je překrásný úkol provázený mnoha výzvami. Nezapomínejme ale, že ve všech těchto procesech jsme neustále provázeni a podporování světelným universem a můžeme taktéž požádat o pomoc a podporu. Je to vzájemná spolupráce, neboť my všichni jsme jednota.

Pokud se necháme volně unášet proudem a dovolíme změnám, aby vstoupily do našeho života, bude pro nás tento intenzivní proces o to snadnější. Je také důležité si stále uvědomovat, jak daleko jsme již došli. Budeme tak připraveni k přijetí energie na určité úrovni, která nám dopomůže, abychom z hluboké lásky naší duše dělali to, kvůli čemu jsme sem přišli. Totiž: žít ve spojení s božským zdrojem lásky a světla, vyzařovat jej a pomalu a postupně probouzet spící lidstvo.

Vesmír a VY, Vesmír a JÁ…

Těmito energiemi jsou protkáni všichni lidé, většina z nich o tom ovšem ani neví a putuje životem spící. U nich může docházet k výraznému prosazení se ega. Pokud by tedy mělo někdy dojít k setkání nebo sporu, ke konfrontaci s lidmi, jejichž chování je založeno na silném egu, pak si vždy připomeňte, že jste tu proto, abyste žili v pokoji a lásce a ostatní témuž učili. Nevnímejte prosím tyto situace z pohledu vašeho ega, tedy z pohledu oběti a nepřistupujte na takovouto konfrontaci. Vnímejte ji pouze z pohledu vašeho božského vědomí a reagujte taktéž vědomě. A i kdyby tyto možné výzvy měly zranit vaše city, prosím nebraňte tomu, přijměte to a stále si připomínejte, že největší léčivou silou vesmíru je bezpodmínečná a všeobjímající láska božského zdroje, kterou jste vy, kterou jsem já.

Chcete - li ve svém kouzelném zrcadle "spatřit" své budoucí já, vytočte číslo 906 701 701, zavřete oči a pozorně naslouchejte! Pravděpodobně budete překvapeni!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.