Home - Články - Letní velký tarotový horoskop lásky

Letní velký tarotový horoskop lásky

sdílet článek na facebooku
vloženo 28. 6. 2015

Velký letní tarotový horoskop lásky

Chcete vědět, co vás letos v létě čeká a nemine v lásce? Najdete konečně svůj vysněný protějšek? Vyřešíte partnerské neshody? To všechno a mnohem více vám prozradí náš velký tarotový horoskop!




Beran

Karta Eso pohárů vám přináší nádherné vyhlídky na léto plné milostného štěstí a pocitů hluboké zamilovanosti. Krásných pocitů naplněné lásky se dočkají zadaní i nezadaní Berani. V dlouhodobých vztazích se oživí váš pocit hluboké lásky a vzájemné spolupatřičnosti a pocítíte silnou potřebu rozdávat, sdílet a mít toho s vaším partnerem co nejvíce společného. Láska a partnerství bude pro vás znamenat nejen všední každodenní záležitost, ale bude to pro vás něco přímo mystického, něco co vede k hlubšímu pocitu životního smyslu a skutečného štěstí.
Nezadaní Berani se během letošního léta konečně dočkají vysněného milostného štěstí. Hluboká zamilovanost nebude pomíjivá, tak jak je to pro letní lásky obvyklé, ale právě naopak, naplní vás hlubokým a dlouhotrvajícím pocitem, že život je krásný a že na světě máte svoji spřízněnou duši.
Láska pro vás bude v nadcházejícím přímo nadpozemskou zkušeností, bude to něco, co vás bude povznášet nad starosti každodenního života a dodávat vám neuvěřitelné množství energie do života. Tak si to užívejte nejlépe, jak to jen bude možné, vždyť léto je roční doba, která je pro milostné štěstí jedna z nejlepších a nejromantičtějších!

Býk

Karta Šest holí vám letos v létě přinese do milostného života pocit vítězství a dosažení vašich cílů. Budete se cítit žádaně a obdivovaně, ať už jste zadaní nebo nikoliv. Vaše úspěchy, dobrá nálada a pozitivní energie, jež z vás bude vyzařovat, k vám budou přitahovat pozornost opačného pohlaví. Bude vás hřát při srdci příjemný pocit, že teď jste to vy, kdo si může v lásce vybírat a můžete si dovolit mít na potenciální vysoké nároky. Při hledání partnera nebudou letos v létě nezadaní Býci vůbec skromní. Dobře víte, že si můžete dovolit odmítnout toho, kdo vám něčím důležitým nebude vyhovovat. Jindy byste možná měli strach s osamělosti a spokojili se proto s partnerem, na kterém vám některé drobné nedostatky vadí, ale teď to bude přesně naopak. Vaše vysoké sebevědomí povede k tomu, že nebudete ochotní dělat kompromisy a raději si chvíli počkáte na protějšek, který vám bude dokonale vyhovovat.
Zadaným Býkům se v průběhu léta povede dosáhnout s partnerem nějakého společného cíle. Bude to něco důležité, o co jste se dlouho snažili a společně jste na tom systematicky pracovali. Teď konečně nastane doba, když si budete moct spokojeně užívat plody své společné práce. Vaše okolí vás jako pár bude za to, co se vám povedlo, velmi obdivovat.

Blíženci

Karta Dva meče vám na letošní léto věští, že vás čeká nějaké rozhodování nebo dilema. Naštěstí to nebude nijak naléhavá záležitost a na všechno budete mít dost času, ale nepomůžete si a budete o tom muset pořád přemýšlet. Budete zvažovat různé argumenty pro a proti, i když navenek bude všechno v pořádku a vaše situace v lásce bude poměrně stabilní. Vy však někde ve svém nitru víte, že toto je problém, který si zkrátka musíte dořešit.
Abyste odhalili správné řešení vašeho citového trápení, budete muset nahlédnout do hlubin svého srdce a podvědomí. Přemýšlení a racionální kalkulování vám zde mnoho nepomůže. Láska je záležitostí srdce, a proto byste měli dovolit srdci, aby rozhodovalo – rozum můžete klidně odsunout na vedlejší kolej, i když jste jako Blíženci racionální lidé, kteří ve svém životě hodně přemýšlejí.
Nezadaní Blíženci se nejspíš budou rozhodovat, kdo z potenciálních protějšků je ten pravý, a zadané bude trápit otázka dalšího vývoje vašeho vztahu. I když to není palčivý problém, ve své duši ho budete pociťovat velmi naléhavě. Dopřejte si čas a trochu klidu na jeho vyřešení, budete se pak cítit mnohem lépe. Pomoct nahlédnout do vašeho podvědomí vám mohou i věštecké techniky a astrologie!

Rak

Karta Rytíř mincí vám věští, že v lásce budete letos v létě potřebovat trpělivost a pragmatické uvažování. Pokud toužíte po romantice, budete proto muset něco udělat a vytrvale se snažit získat si srdce svého protějšku drobnými každodenními pozornostmi a pomocí. Nepůjde to rychle ani snadno a počítejte s tím, že váš vztah se během léta ještě nenaplní, zamilovanost zůstane platonická hlavně u nezadaných Raků. Společnost vysněného protějšku si budete užívat a poměrně často se vám povede být v jeho blízkosti, ale nejspíš se vám od něj ještě nepovede dostat to, po čem tolik toužíte. Nic však není ztracené, jen ještě nenastal ten správný čas!
Odhodlání, trpělivost a snažení se vyplatí i zadaným Rakům. Drobné neshody nebo ochladnutí vztahu budou pouze dočasné, nebojte se proto projevit svůj smysl pro romantiku. Váš protějšek z toho bude mít velkou radost, i když vám to možná nedá hned najevo. To však neznamená, že byste neměli šanci, právě naopak, počítají se vám plusové body a v závěru léta se dočkáte odměny v podobě krásného romantického oživení společné romantiky a velmi milých zážitků ve dvojici.

Lev

Karta Král mečů vám na letošní léto věští, že v partnerských vztazích budete ze všeho nejvíce potřebovat rozum, rozhodnost a rázný přístup! Není vhodná doba pro přílišnou romantiku, a už vůbec není ten správný čas nechat se ovládnout záplavou bouřlivých citů! Právě naopak – nesmíte zapomínat na to, co doopravdy chcete, a bude dobré držet si pořád v myšlenkách svá přání a představy o tom, co od partnerského vztahu čekáte a potřebujete!
Když se objeví milostné pokušení, budete potřebovat sílu vůle, ať se nezapletete do něčeho, co by se vám nakonec nevyplatilo. Budete se snažit myslet na to, že i věci, které jsou příjemné, se nakonec mohou obrátit proti vám. Zadaní Lvi by si měli dát pozor hlavně na flirtování a sklony k záletům, chvílemi se totiž ocitnete v takových situacích, že se budete muset hodně ovládat, abyste nepodlehli. Ale naštěstí znáte své priority, takže tomuto pokušení zdárně odoláte!
Nezadaní Lvi si zas budou dávat pozor, s kým se sbližují a jestli je daný vztah perspektivní nebo nikoliv. Budete si totiž dobře vědomi toho, že nechcete ztrácet čas a energii s románky, které by pro vás nakonec znamenaly jen citové trápení a zlomené srdce. A to je dobře!



Panna

Karta Osm mincí vám věští krásnou a naplněnou lásku, ale bude si to vyžadovat, abyste systematicky pracovali na budování svého vztahu – nebude to zadarmo! Ať už žijete v dlouhodobém vztahu nebo se teprve snažíte navázat bližší kontakt s novou známostí, bude potřeba,, abyste nenechávali nic náhodě a co nejvíce se svému protějšku věnovali. Vyplatí se vám rozvíjet společně věci, které máte společné, abyste posílili své vzájemné pouto. Když si dopřejete krásné společné letní zážitky, výsledkem budou společné vzpomínky, které posílí a upevní váš partnerský vztah. Klidná a příjemná dovolená ve dvojici nebo i s rodinou vás sblíží a upevní vaše vzájemné pouto.
Pokud vám váš idol nebude vaši náklonnost opětovat, rozhodně to nevzdávejte příliš brzo – trpělivost přináší růže a taky lásku! Důvěřujte tomu, že vyšší síly vám zařídí splnění vašich přání, dřív nebo později. To samé platí i pro partnerské neshody v dlouhodobých vztazích – nevzdávejte snahu o jejich vyřešení a dělejte všechno proto, aby se vyřešily. Důležité je nepolevovat, protože to bude chtít svůj čas, ale rozhodně se vám to vyplatí a výsledky budou stejně trvalé a stabilní jako snažení a práce, které jste do toho vložili.

Váhy

Karta Král mincí vám věští, že základem šťastné a spokojené lásky bude pocit stability a bezpečí. Pouze s romantikou a silnými city si nevystačíte, protože váš vztah si bude vyžadovat, aby fungovaly praktické záležitosti a měli jste své společné zázemí . Bude vaším úkolem, abyste to všechno zařídili, v tomto ohledu budete v partnerském vztahu nyní hrát vůdčí roli. Nejvýraznější to bude u muži narozených ve znamení Vah, ale ani dámy se nevyhnou tomuto úkolu, který vám osud přinesl a máte ho splnit.
Nezadané Váhy budou potřebovat značnou dávku praktického myšlení a stát nohama pevně na zemi, aby si získaly vysněný protějšek. Může to znít trochu paradoxně, protože to, po čem toužíte, je vášeň, laskavost a projevy citů, ale získáte je právě díky tomu, že svému protějšku poskytnete pocit, že se o vás může opřít, a že mu nabídnete pomoc v materiálních záležitostech. Něco podobného platí i pro zadané Váhy – největší radost svojí drahé polovičce uděláte tehdy, když se na vás bude moct spolehnout a když budete věnovat pozornost vašemu společnému materiálnímu zázemí. Dopřejte si společné pohodlí a nebojte se do svého vztahu investovat, a to hlavně ve smyslu finančních prostředků.

Štír

Karta Tři meče vám na letošní léto věští silné milostné city, ale také citové trápení a starosti – a to nejspíš zbytečně silné a intenzivní. O některých věcech budete přemýšlet až příliš mnoho, a to vás bude citově zraňovat. Kdybyste to nechali být, ušetřili byste si zbytečnou bolest. Nemějte strach, všechno je na nejlepší cestě a vyvine se to k vašemu prospěchu, ale je potřeba počkat si na tu správnou chvíli, kdy konečně dojde k rozuzlení celé záležitosti. Zbytečným přemýšlením na nic nového nepřijdete – jsou zde věci, které o smýšlení svého protějšku zatím netušíte, ale včas se je dovíte a velmi příjemně vás překvapí!
Zvláště velký pozor byste si měli dávat na žárlivost – a to platí dvojnásob pro dlouhodobě zadané Štíry! Vaše černé myšlenky budou neopodstatněné a váš partner ve skutečnosti vůbec nemyslí na to, na co si myslíte, že myslí! V takových úvahách se lze pořádně zamotat, dejte si pozor, ať se vám to nestane!
Nezadaní Štíři zas budou mít v každé chvíli strach, že ztratí přízeň svého vyhlédnutého idola. I zde platí, že obavy jsou zbytečné. Nechejte věcem volný průběh a věřte hlasu svého srdce, který vám pomůže držet se na pozitivní a optimistické cestě za naplněnou láskou!

Střelec

Karta Slunce vám na letošní léto přináší nádherné milostné vyhlídky! Je to karta radosti a bezstarostnosti, a přesně v takovém duchu se ponese váš milostný a partnerský život. Konečně se vám povede odhodit zbytečné starosti a začnete žít tady a teď. Budete si užívat nádhernou přítomnost milého protějšku po svém boku a nebudete se zbytečně zatěžovat úvahami o minulosti a budoucnosti – tedy, pokud se vás náhodou na to nezeptá vaše láska! Ale je velmi pravděpodobné, že budete svoji bezstarostnou náladu sdílet a že to ani vašemu miláčkovi vůbec nepřijde na mysl.
Nezadaní Střelci konečně najdou člověka, se kterým budou prožívat pravou nefalšovanou radost a pocity intenzivního štěstí. Bude vás spojovat až dětsky čistá radost a intenzivní zamilovanost, kterou si budete užívat plnými doušky. Zadaní Střelci si budou užívat partnerskou a rodinnou pohodu a mnoho jich začne uvažovat o pořízení potomka. Jako Střelci sice nepatříte mezi vysloveně rodinné typy, ale teď si uvědomíte, že je zbytečné nad těmito věcmi příliš komplikovaně uvažovat, ale že byste měli dát svým touhám a snům volný průběh a dovolit jim, ať se naplní a přinesou vám ještě větší štěstí!

Kozoroh

Karta Měsíc vám věští, že letošní léto vám v lásce přinese důležité události, které vám umožní jisté věci pochopit a posunout se kupředu. Bude to však začínat trochu pesimisticky – nejspíš se budete kvůli jednomu vztahu poměrně dost trápit a budete si dělat pesimistické vyhlídky, ale věřte nebo ne, věci jsou jiné, než na první pohled vypadají. Blízká budoucnost vám přinese velmi příjemné překvapení, jen si na něj musíte počkat, a to pro vás bude v některých chvílích hodně těžké. Místo podléhání pesimismu a melancholii z nenaplněné milostné přitažlivosti zkuste být ještě chvilku trpěliví – kdo si počká, ten se dočká, a osud má pro vás v záloze ještě nějaká ta překvapení!
Hlavně nezadaní Kozorozi budou mít sklon utíkat od reality do svého vlastního romantického světa snů a ideálů o lásce. Budete snít o někom, kdo možná ani neexistuje, nebo se váš vysněný idol ve skutečnosti velmi liší od toho, jak si ho představujete. Romantickým iluzím se však nevyhnou ani zadaní Kozorozi. Vysníte si některé věci, ale když si pak budete o nich s partnerem povídat, uvědomíte si, že vaše představy byly poměrně daleko od reality. I přesto však štěstí čeká již velmi blízko před vámi – pouze k němu vedou trochu jiné a možná trochu méně romantické cestičky, než si myslíte!

Vodnář

Karta Tři poháry vám věští šťastnou a spokojenou lásku, kterou si budete užívat plnými doušky. Budete mít dobrý důvod k radosti a oslavám, tak si s partnerem užívejte léto naplno – a to bez ohledu na to, jestli jste spolu zatím jen chvíli nebo již dlouhá léta. Budete naladěni na stejnou radostnou vlnu a budete si dopřávat společné krásné zážitky a dělat to, co vás oba baví.
Nezadaní Vodnáři mohou během léta potkat hned několik sympatických protějšků, se kterými si užijete nedlouhý, ale o to krásnější románek. I když to nebude mít dlouhého trvání, vaše cesty se rozejdou v dobrém a možná dokonce zůstanete dobrými přáteli. Letní láska nemusí přinášet trápení, právě naopak – když se k tomu postavíte optimisticky a zároveň s určitou dávkou realismu, můžete si ji báječně užít!
Zadaní Vodnáři si dopřejí společně s partnerem trochu radosti a bezstarostnosti, které k letní sezoně patří. Budete se navzájem zahrnovat krásnými projevy lásky a budete spolu maximálně spokojeni a šťastní. Partnerské neshody budou zapomenuty, protože pozitivní a krásné společné zážitky, které vás budou s protějškem spojovat, budou mnohem silnější! To vás bude spojovat a posílí to váš vzájemný pocit spolupatřičnosti a vnitřní spřízněnosti.

Ryby


Karta Dva poháry vám přináší nádhernou věštbu – v lásce se můžete těšit na splnění svých snů, protože toto je karta hluboké spolupatřičnosti a setkání dvou spřízněných duší! Máte před sebou nádherné léto plné lásky, která čeká na zadané i na nezadané Ryby. Budete si užívat čerstvou zamilovanost nebo se vám ve svém dlouhodobém vztahu povede obnovit starou jiskru a všechno bude tak krásné jako na začátku – nebo možná ještě mnohem krásnější, protože se teď lépe znáte!
Se svým milým protějškem se budete cítit jako jeden, vaše duše budou hluboce propojeny a budete se snažit dělat pokud možno všechno spolu a trávit co nejvíce času ve společnosti toho druhého. Nezapomenutelné společné letní zážitky posílí váš vztah ještě více a budete na ně ještě dlouho společně vzpomínat.
Pokud svoji vysněnou lásku teprve hledáte, spoléhejte se při seznamování a sbližování na hlas svého srdce a na intuici. Toho pravého partnera neomylně poznáte díky pohledu z očí do očí a díky tomu, že si budete v mnoha věcech hodně podobní, téměř až stejní! Bude to krásný pocit, něco jako kdybyste našli své druhé já, se kterým teď můžete sdílet zbytek svého života!

DOPŘEJE VÁM OSUD NOVOU ŠANCI NA LÁSKU? V mých Tarotech najdete odpověď! Kartářka Vendula. Zavolejte mi na 906 701 701, nebo mi napište SMS ve tvaru SMS VENDULA a váš text na 904 30 44.

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.