Home - Články - Letní tarotový horoskop práce a kariéry

Letní tarotový horoskop práce a kariéry

sdílet článek na facebooku
vloženo 12. 7. 2015

Letní tarotový horoskop práce a kariéry

Využijte letní sezonu a udělejte si v práci náskok před konkurencí! Náš velký tarotový horoskop vám prozradí, kterému znamení osud dopřeje jaké kariérní šance!



Beran

Karta Dvě hole vás vybízí k tomu, abyste i v létě přistupovali ke své práci s odhodláním a tvořivou energii – můžete totiž získat v tomto volnějším období výrazný náskok, který se vám pak bude hodit. Velmi přínosnými oblastmi budou všechny ty, které souvisí se zahraniční spolupráci, ať už je to hledání nových obchodních partnerů nebo rozvíjení stávajících kontaktů. Během letní sezony budete mít dostatek energie, která vám umožní čelit i těm nejnáročnějším pracovním konfrontacím a výzvám.
Nebojte se říct si své názory a jít klidně i do sporu, když to bude potřeba k prosazení vašich plánů. Budete mít dobré argumenty a budete připraveni na danou situaci, a to budou velké výhody na vaší straně. Kariérní boj, do kterého se pustíte, budete mít předem vyhraný, takže nemáte žádný důvod se ho obávat! Nejvíce ze všeho vás však bude bavit tvořivá a činorodá práce, jejíž výsledky za vámi bude skutečně vidět. Abyste si udrželi přes celé léto motivaci a energii do práce, nezapomeňte se co nejvíce věnovat těm jejím částem, které vás skutečně baví. To znamená skutečně něco tvořit nebo vyrábět a nevyplýtvat si příliš mnoho energie pouze na nezbytné papírování kolem toho.

Býk

Karta Šest mečů vám věští, že v pracovní oblasti teď uplatníte schopnost samostatného a kritického myšlení, stejně tak se vám však budou hodit i dobré komunikační schopnosti a výřečnost. Bude důležité naučit se vyjádřit trefně a přesně, ale přitom srozumitelně, o co vám jde a co je vaší prioritou. Na vaší šikovnosti budou záviset nejen vaše vlastní úspěchy, ale budete tahounem celého pracovního týmu, což budete pociťovat jako své poslání a velkou výzvu. Musíte zkrátka uspět, o tom budete pevně přesvědčeni, i když okolnosti budou v některých případech hrát proti vám. Důležitý úkol, který budete řešit, je tak trochu během na dlouhé tratě a bude vás zaměstnávat po celé léto. Ale odměna, která vás za to čeká v podobě úspěchu a postupu kupředu bude rozhodně stát za to. Povede se vám převést celý svůj tým přes období hrozících překážek do nové jistoty a stability – a to bude stát za to!
K novým informacím a možnostem se budete stavět s otevřenou myslí, a to bude velmi přínosné. Postupné zavádění inovací totiž bude klíčem k úspěchům, o jakých sníte, a bude to ještě přínosnější, než jste si mysleli. Díky vašemu snažení dosáhne celý váš tým nevídaných úspěchů.

Blíženci

Karta Věž vám radí, abyste se smířili se změnami, kterým se nejspíš nevyhnete. Během léta se toho ve vašem pracovním životě semele hodně a v některých záležitostech opravdu nezůstane kámen na kameni. Zpočátku pro vás bude hodně těžké vyrovnat se s tím, že vaše stabilní prostředí se vám postupně hroutí a že musíte věnovat energii přizpůsobování se novému systému a změněným okolnostem. Nakonec si však uvědomíte, že tyto převratné změny přinesly do vaší kariéry svěží vítr, který jste potřebovali a umožní vám v některých věcech výrazně zlepšit vaši situaci. Je doba konců všeho starého z zkostnatělého a nutnosti najít odvahu k novým začátkům.
Počítejte tedy s tím, že během léta možná budete nuceni změnit svoji kariérní dráhu, hledat si novou a lepší práci nebo se přizpůsobit reorganizaci na vašem pracovišti. Vaše osvědčené postupy už nebudou nadále fungovat a vy budete muset hledat a objevovat nové možnosti, jak na kariérním poli prorazit a uspět. Ale dívejte se na to pozitivně, protože to sice bude zatěžující situace, ale zároveň i velká příležitost změnit věci k lepšímu, jaká se jen tak často neopakuje!

Rak

Karta Poslední soud vám věští na letošní léto velmi zásadní a přelomové období v práci. Konečně se zúročí vaše dlouhodobé snažení a budete po zásluze odměněni za své výkony a za všechno, co se vám povedlo. Může to mít podobu finanční odměny, nebo také kariérního růstu a povýšení. Bude to pro vás velmi milé a příjemné překvapení, protože jste dlouho žili v domnění, že vaše snažení si stejně nikdo nevšímá a že ho lidé nedocení tak, jak byste si představovali. Teď se však situace najednou obrátí k lepšímu a to bude skvělé!
Trochu těžší to budou mít ti Raci, kteří nemají co se týče svých pracovních výkonů zrovna nejčistší svědomí. Budete mít obavu, že se provalí něco, co jste poslední dobou v práci zanedbali a vykašlali se na to – a máte pravdu, skutečně to vyjde na povrch a následkům se zřejmě nevyhnete! Připravte se tedy na to, že cokoliv v pracovní oblasti odfláknete, nepomůže vám to, protože to stejně budete muset předělávat. Pak to možná bude stát ještě více času a námahy, než které jste si původně ušetřili! Raději vsaďte na poctivost a preciznost a budete překvapeni, jak velké a nečekané úspěchy vám takový přístup k práci přinese!

Lev

Karta Eso holí vám do pracovního života přináší ohromnou energii, motivaci a tvořivost. Budete mít spoustu nových nápadů, inspirace a chuti něco dělat, takže vlastně ani nepotřebujete dovolenou – v práci se budete cítit jako ryba ve vodě. Pokud to nepocítíte ve svém stávajícím zaměstnání, je vhodná doba zamyslet se nad tím, jestli byste se neměli vydat na jinou kariérní dráhu, poohlédnout se po zajímavějším místě nebo třeba rozjet nějaké zajímavé nové podnikání. Že jste na správně stopě a že právě toto by mohla být ta pravá cesta pro vás, to neomylně poznáte podle pocitu ohromného nadšení, který bude provázet ten pravý nápad!
Pokud máte to štěstí a děláte již teď práci, která vás skutečně baví a naplňuje, budete po většinu léta v práci k nezastavení. Přesčasy vám nebudou dělat žádný problém a nebudete si stěžovat dokonce ani na pracovní víkendy, i když vaši přátelé budou zatím odpočívat třeba někde u vody. Nebude vám chybět odvaha a rozhodnost, takže se můžete směle pustit do nových a náročných projektů, včetně těch riskantnějších. Všechno, do čeho se pustíte, vám bude krásně vycházet a budete mít ze svých výkonů a úspěchů nádherný pocit uspokojení.

Panna

Karta Páže mincí vám v pracovní oblasti věští výrazné úspěchy, které se však dostaví až koncem léta – do té doby bude potřeba systematicky a pečlivě pracovat na vašich úkolech. Bude vás to však bavit, ani ne tak kvůli výsledku, ale proto, že se bude jednat o zajímavou práci. Ani v létě se vám nebude chtít příliš zahálet, a tak oceníte možnost věnovat se naplno zajímavému projektu, který vás baví a naplňuje.
Pokud si práci v této době hledáte, pak se vám vyplatí během léta rozhlížet kolem sebe ještě pozorněji než jindy. Na dveře vám totiž již co nevidět zaklepe přesně taková příležitost, po jaké již dlouho toužíte. Tak si dejte pozor, ať ji nepřehlédnete a ať ji využijete na maximum. Máte vynikající šance uspět u pracovního pohovoru na vysněné místo, ale nebude to úplně zadarmo, bude si to od vás vyžadovat určité množství času a patřičnou přípravu.
Ve své kariéře se budete letos v létě posunovat kupředu postupně, ale neomylně, po malých, ale jasně a jednoznačně nasměrovaných krůčcích. Je vhodná doba pro začínání nových projektů a plánů, ale i pro rozvíjení těch stávajících. V závěru léta budete velmi příjemně překvapeni, jak daleko se vám za ty dva krátké měsíce povedlo, i když nenápadně, posunout!



Váhy

Karta Páže holí vám prozrazuje, že do nových pracovních plánů nebo do jistého projektu či zakázky budete letos v létě vkládat velké naděje a hodně své práce a energie. Bude to pro vás velmi důležité a bude vás to naplňovat a motivovat. Pocítíte velké nadšení, protože se bude jednat o záležitost, která je podle vás velmi smysluplná – zdaleka to nebudete dělat jen pro peníze, právě naopak. Je dokonce velmi dobře možné, že se bude jednat o nevýdělečnou nebo dokonce částečně prodělečnou práci. Ale to vám nebude vadit – smysl a cíl práce bude pro vás v této době důležitější než finance, a s těmi si ještě nějak vystačíte, takže nebudete nuceni mít je na prvním místě.
Nové podněty v pracovní oblasti pro vás budou během léta velmi příjemným impulsem k tomu, abyste se začali v některých věcech zdokonalovat a intenzivněji se jim věnovat. Pokud hledáte novou práci, budete spontánní a nenucení a budete zkoušet odpovědět i na méně obvyklé nabídky. Bez obav zkusíte i něco, co je mimo obor, který jste studovali nebo se mu dosud věnovali. Budete velmi příjemně překvapeni, že právě nějaká taková zvláštní a neobvyklá věc se v nejbližší době zařadí mezi hlavní náplň vašeho pracovního života!

Štír

Karta Královna mečů vám připomíná, že v práci teď v létě nejlépe uplatníte rozhodnost a velmi se vám bude hodit síla vůle a nekompromisní přístup k tomu, co chcete dosáhnout. Budete si jasně vědomi svých cílů a půjdete si za nimi jednoznačně a bez kličkování. Jako Štíři však na to půjdete svojí vlastní cestou a způsobem, který vám jde nejlépe – přes mezilidské vztahy.
V těch se dovedete skvěle orientovat a navíc máte silnou intuici, která vám bude pomáhat i v pracovních vztazích. Budete velmi dobře vědět co chcete, a tak pro vás nebude žádný problém říct těm správným lidem ve správně zvolené chvíli přesně to, co je potřeba říct. Když spojíte umění diplomacie s ambiciózností a jasnou vizí do budoucna, máte již úspěch téměř v kapse! Co vám bude v práci trochu překážet budou lidé, kteří si na něco hrají a předstírají, že mají jiné zájmy než ve skutečnosti mají. Nečekáte samozřejmě, že vám kolegové, natož pak obchodní partneři hned odkryjí všechny své karty, ale vyložená přetvářka a mlžení vás budou trochu vytáčet. Budete to vnímat jako překážku na cestě kupředu a bude vám to připadat zbytečné a kontraproduktivní.

Střelec

Karta Pět holí vám věští, že v pracovní oblasti se letos v létě neobejdete bez menších neshod a konfliktů zájmů. Střety mohou nastávat hlavně mezi kolegy, ale bude se jednat spíše o banality, o nic zásadního. Stejně vám to však trochu znepříjemní letní dny v práci, takže budete uvažovat, jak se nejlépe vypořádat s řešením těchto konfliktů a vyjasnit si nedorozumění. Více než jít do otevřené konfrontace se vám vyplatí stáhnout se a čekat, jak se věci vyvinou. Ať si ostatní bojují, vy se nad to budete dívat s nadhledem. Odolat pokušení prosazovat si svou stejně sebevědomě jako oni bude sice poměrně těžké, ale rozhodně vám to stojí za to. Ušetříte si zbytečný stres a nervy.
Nakonec možná ještě budete těžit z toho, že když se dva perou, třetí vítězí. Je jen na vás, jak se k tomu postavíte a jestli se vám povede zachovat chladnou hlavu. Šéf ocení vaše dobré nápady a klidné jednání a svěří vám úkol, který měl původně dostat někdo jiný. Když tedy trochu zkrotíte svoji ctižádost a chuť mít za každou cenu pravdu, paradoxně se stane to, že vaše pravda se dočká uznání a budete to vy, kdo se stane pánem situace.

Kozoroh

Karta Devět mečů vám prozrazuje, že pracovní záležitosti pro vás budou letos v létě poměrně častým zdrojem trápení a starostí. A to mnohdy zbytečných, nebo alespoň zbytečně nafouknutých! Jako Kozorozi patříte mezi ctižádostivé lidi zaměřené na kariéru a úspěch, proto pro vás bude těžké vypustit pracovní starosti z hlavy i ve svém volném čase – po večerech, o víkendech a na dovolené. Jenomže byste se přece jen měli pokusit se od těchto starostí nějako osvobodit. Psychicky vás to totiž bude dost značně ničit a vyčerpávat a bude to pro vás zdrojem pesimistické nálady.
V určité pracovní záležitosti budete mít pochybnosti o tom, jestli jste se zachovali správně a budete uvažovat o tom, jak by bylo možné některé negativní věci ještě změnit k lepšímu. Ale to pro vás bude znamenat pouze zbytečnou zátěž pro psychiku. Raději důvěřujte osudu a zákonům karmy – mysleli jste to dobře, takže nakonec všechno dobře dopadne! Vy sami však již žádné převratné řešení nevymyslíte – raději počkejte, až se objeví samo a zatím si užívejte krásné a bezstarostné léto, vždyť si to zasloužíte! Dopřejte si nejen fyzický odpočinek, ale také psychický – zkuste vsadit třeba na různé meditační a relaxační techniky, které vám pomohou opět najít ztracený optimismus!

Vodnář

Karta Král holí vám věští velmi optimistické léto plné příležitostí a úspěchů. Ke své práci se budete stavět s nadšením a velkou motivací, což samozřejmě neunikne pozornosti vašich nadřízených. Díky tomu získáte příležitost vyšvihnout se v pracovní hierarchii o příčku výš a je velmi pravděpodobné, že dosáhnete až na vedoucí a řídící pozice. Nezapomínejte však, že takové povýšení s sebou nese velkou dávku odpovědnosti a psychicky mnohem náročnější práci, než na jakou jste byli doposud zvyklí – spousta věcí totiž bude stát a padat pouze na vás a na vaší vlastní práci, nebudete se už moct na nikoho vymluvit!
Štěstěna teď přeje všem podnikavým Vodnářům, kterým nechybí ochota riskovat. Bude se vám velmi dařit a vaše nové plány a podnikatelské záměry přinesou již velmi brzo své ovoce. Budete pracovat hodně a příliš si neodpočinete, ale nebude vám to vůbec překážet, protože vaše práce vás bude bavit a úspěch dále motivovat k postupu kupředu.
Jedna z oblastí, kde můžete dosáhnout velmi perspektivních posunů, souvisí se zahraniční spoluprací. Ať už se jedná o obchod nebo o sdílení zkušeností a znalostí, pro vaši kariéru to bude velmi přínosné a pomůže vám to udělat si náskok před konkurencí.

Ryby


Karta Osm mečů vás upozorňuje, že se pracovní oblasti dostáváte do slepé uličky, ve které můžete velmi snadno ustrnout a zaseknout se v dalším postupu kupředu. Je důležité uvědomit si dostatečně brzo, že daná cesta nikam nevede a že byste měli zkusit něco jiného. Projeví se to pocitem, že neexistuje řešení, v dané situaci vám bude připadat, že zde není žádné východisko. Místo strategie vyčkávání bude lepší pokusit se najít cestu ven raději dříve než později.
Přemýšlení vám však v hledání řešení příliš nepomůže. Budete mít sklon zamotávat se pořád dokolečka ve stejných myšlenkách, aniž byste přišli na nějaký konstruktivní nápad. Podnět, který vás z této patové situace vysvobodí, bude muset přijít zvenčí. Pak to pro vás bude velmi příjemné překvapení a budete se divit, jak je možné, že jste na to sami nepřišli dřív. Ale důležité je, že to přijde – není zas tak podstatné, jakou přesně cestou se k vám řešení dostane!
Ve vašich kariérních snahách se snažte neupínat pouze na jednu oblast a jedno přání – právě to vás totiž dovede do situace, ze které nebudete umět najít řešení. Snažte se udržet si za každých okolností široký rozhled, to vám pomůže orientovat se v tom, co je právě teď potřeba, abyste udělali.

CHCETE BÝT V ZAMĚSTNÁNÍ ÚSPĚŠNÍ? Změnte svůj zítřek k lepšímu! Pomohu vám! Astroložka Anabela. Zavolejte mi na telefon 906 701 701.

Autor článku:

Další Astročlánky

Litujeme, nebyl nalezen žádný článek.

NAŠI PORADCI - Vyberte si svého poradce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.