Home - Články - Listopadový úplňkový horoskop lásky

Listopadový úplňkový horoskop lásky

vloženo 22. 11. 2020
čas čtení: 5 minut

Listopadový úplňkový horoskop lásky

Magický adventní Úplněk nás čeká 30. listopadu 2020 v 10:29 dopoledne ve znamení Blíženců. Ovlivňovat nás však bude tři dny předem a tři dny poté. Víte, co vám přinese v lásce?

sdílet článek na facebooku

Beran
Ve vašem znamení Berana se teď nachází Mars, který je zároveň vaší vládnoucí planetou, a to je pro vás velmi dobrá zpráva. V tomto období je pro vás snadné být aktivní a projevit všechno, co chcete a po čem toužíte, a to platí i v lásce a o úplňku. Přeje vám i Slunce ve Střelci, tak na nic nečekejte, buďte upřímní a otevření!

Býk
Planeta lásky Venuše stojí k vašemu znamení Býka teď v opozici a bude vám do života zřejmě přinášet různé výzvy, kterých byste se ovšem neměli leknout. Půjde o to, jestli se dokážete podívat hlouběji na své vlastní pocity a odhalit i to, co je pod povrchem a co by možná mohlo vašemu milostnému životu pomoct, když tomu věnujete pozornost.

Blíženci
Pro vás jako Blížence teď přichází ten nejdůležitější úplněk v roce. Protože Luna se nachází ve vašem znamení, je pro vás úplňkový den a večer magickým časem, kdy se můžete lépe naladit na své skutečné pocity a na to, co doopravdy potřebujete. A pokud máte po svém boku spřízněnou duši, která to s vámi může sdílet, je to jen výhoda!


Rak
Merkur i Venuše v příznivém Štíru vám jako Rakům přináší vášnivou atmosféru a dobrou komunikaci do milostných vztahů. To je velmi dobrá zpráva, protože Luna v Blížencích zároveň napovídá, že komunikovat a nacházet společné zájmy bude teď o úplňku velmi důležité. Pro vás nejpodstatnější je shodnout se v otázkách domova a bydlení.

Lev
Díky příznivému vlivu Slunce ve Střelci a Marsu v Beranu se jako ohniví Lvi konečně můžete naplno projevit a zazářit – ať už se snažíte ulovit novou známost někde na večírku, nebo udělat dojem na vaší polovičku nějakým romantickým nápadem. Věci se budou vyvíjet hezky podle vašich představ a díky Venuši ve Štíru nebude nouze o vášeň.

Panna
Nelze říct, že by blíženecká Luna byla naladěna na stejnou vlnu jako vy, a zrovna tak to platí i o Slunci ve Střelci. Energie tohoto úplňku bude pro vás spíš trochu matoucí a půjde mimo vás, ale zároveň se nemusíte obávat ani žádných nástrah. Pokud žijete ve stabilním vztahu, budou vám díky Venuši věci klapat tak jako obvykle a budete si dobře rozumět.


Váhy
Měsíc v Blížencích vám přináší přesně ten typ energie, který je vám jako Váhám velmi blízký a příjemný, takže úplněk si můžete hezky a romanticky užít. V ostatních dnech kolem něj však možná spíš pocítíte konfliktní vliv Marsu v Beranu, který je k vám v opozici a může vytahovat na povrch zbytečné spory o nepodstatné věci.

Štír
Venuše ve vašem znamení Štíra vám slibuje vášnivé dlouhé podzimní noci, nejen přímo o úplňku, ale také kolem něj! Lásku pro vás bude snadné a krásné nejen prožívat, ale taky o věcech mluvit, protože Merkur je rovněž ve vašem znamení. Důležitá bude upřímnost a otevřenost mezi partnery, je potřeba říct si navzájem, co se vám líbí.

Střelec
Slunce se teď nachází ve vašem znamení Střelce, a tento úplněk pro vás bude o to důležitější, o co blíž ke dni vašich narozenin vychází. Každopádně je pro všechny Střelce jeden ze dvou nejdůležitějších v roce. V lásce se nebojte být aktivní, přeje vám Mars v ohnivém Beranu i úplňková Luna. A Venuše ve Štíru vás zas může překvapit nečekanou vášní!


Kozoroh
Ve vašem znamení Kozoroha se teď dlouhodobě nacházejí vzdálené a důležité planety Jupiter, Saturn a Pluto, takže letos zřejmě intenzivně řešíte témata směrování svého života, odpovědnosti, úspěchů a neúspěchů. Úplněk to pak vždy svojí intenzitou vytáhne na povrch a odráží se to na vašich pocitech i ve vztazích – a tento listopadový vám to opět připomene.

Vodnář
Luna ve spřízněném znamení Blíženců vám slibuje úspěchy a příjemně prožitý romantický úplňkový večer! Můžete si ho ničím nerušeně užít, ve hvězdách na vás nečekají žádné záludnosti. Jen pozor na Venuši ve Štíru, která vám asi neřekne věci přímo a na rovinu, ale budete muset v partnerské komunikaci trošku luštit mezi řádky!

Ryby
Venuše je ve spřízněném znamení Štíra, které je k citům stejně vnímavé a stejně intuitivní jako vaše znamení Ryb. Díky tomu se můžete těšit na velmi příjemnou partnerskou atmosféru nejen přímo o úplňku, ale i kolem něj. Naopak, přímo úplňkový večer s Lunou v Blížencích vás může partner tlačit do nechtěné komunikace a přílišného povídání.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.