Home - Články - Lidský život pod vládou genů

Lidský život pod vládou genů

vloženo 22. 6. 2022
čas čtení: 3 minuty

Lidský život pod vládou genů

Když posíláte své děti do školy, doufáte, že se naučí určitým věcem. Přejete si, aby zvládly a obsáhly to, co jste v mládí nedokázali. Vkládáte do nich své naděje, sny a peníze. Výsledky se však málokdy dostaví takové, jaké chcete. Nebuďte tak tvrdí, za všechno můžou geny!

sdílet článek na facebooku

Znáte to z historie: "Můj dědeček byl kovářem, táta také byl kovářem i já se jednoho dne stanu kovářem." Proč tomu tak bylo? Je to jednoduché, obecná škola nebyla pro všechny. Prostý lid nedostával všeobecné informace.

Ve své nevzdělanosti však lidé nebyli úplně hloupí. Z generace na generaci předávali to, co uměli nejlépe. Proto jedni byli pekaři, druzí kováři a třetí rolníci. Lidé neuměli číst ani psát, a tak museli vše předávat ústně za praktického pochodu věcí. Honzíkové od malička pomáhali tatínkům a Mařenky maminkám v jejích činnostech obživy. Nic jiného neznali. Byl to jejich život.

Genetická evoluce

A jak ubíhal čas, lidské geny do sebe ukládaly mnohokrát ověřené informace. Proto, když se rodil nový potomek, byl lepším kovářem, než byl jeho předek. Dítě se učilo rychle a dokázalo díky tomu vyvinout vlastní, zlepšující techniky. Tomu se říká, genetická evoluce. Proto se dodnes v rodinách hudebníků rodí děti, které se stávají častokrát superhvězdami. O nich se říká, že májí dar od boha. Vzpomeňte si na Mozarta, Bacha a třeba Paganiniho. To byli super mozkové! Takové talenty se nerodí jen tak najednou.


Problém dnešních neúspěchů dětí je v tom, že je chcete donutit studovat a zvládat to, na co jste sami neměli schopnosti. Chcete napravit vlastní chyby a tím děláte další velké chyby. Děti se rodí s vaší genetickou informací. A pokud vy vynikáte v prodeji potravin v supermarketu, co chcete po svých dětech? Kde to mají vzít, když mají vaše geny?

No dobře, dáte je do hudební školy, aby se naučily muzice. Jenže když nemají hudební sluch, tak stejně jednou skončí u pokladny. A co teprve kolektiv, který na vaše miláčky působí? Když vaše dítě nemá hudební předpoklady, bude to na něm znát. Celá třída si z něj bude utahovat, udělá z něj rebela, průšviháře.

Geny vašeho rodu nedopustí odchylky. Udělejte si z hudby koníčka a začněte jej postupně pilovat. A to samé ať udělají i vaše děti a stejně i děti jejich dětí. Jednou za x generací se vám hudebně nadané dítě jistě podaří.


Sociální prostředí

Je to vše, co nás lidi obklopuje. Naše země, okres, město, ulice, rodina, škola, práce. Místo, kde bydlíme a společnost ve které se pohybujeme, určují, co z nás bude. Takže pokud jste právníci, setkáváte se pouze s právníky, bydlíte ve velkém městě a plánujete pro své děti totéž, je to naprosto v pořádku. Geny nasáknou veškerou sociální informaci a od malička povedou drobečka až k právnické kariéře.

Avšak začnete-li tlačit na pilu osudu, půjdete proti genům a prostředí kde jste, čeká vás neúspěch. Známe to z vesnice, narodí se krásná mladá holka. Nebude chtít dojit krávy, jako maminka. Vyroste, odjede do města dělat modelku. Možná, se jí to výjimečně podaří. Většinou však tyto scénáře neprocházejí. Civilizované město nezkušenou mladou dívku sežere i s navijákem. Holka se dostane do nevraživého prostředí, kde je pro všechny mimozemšťanem.

Co na to vesmír?

Vesmír dopřává lidským genům. Podporuje všechny nenásilné a postupné pochody. Příroda je harmonická a tak i lidský život by měl být stejný. Proto mohoucí univerzum nejdříve nabije vaše geny a pak obdaří dle zásluhy a píle. Chcete, aby se vaše děti stali lepšími? Jděte na to pomalu a postupně. Udělejte ze všeho příjemný, prospěšný zvyk a nikdy netlačte na pilu.

|<< < 917 | 918 | 919 | 920 | 921

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.