Home - Články - Letní tarotový horoskop rodiny a domova 2023

Letní tarotový horoskop rodiny a domova 2023

vloženo 25. 5. 2023
čas čtení: 10 minut

Letní tarotový horoskop rodiny a domova 2023

Čeká vás krásná rodinná dovolená? Vylepšíte si bydlení? Urovnáte spory s příbuznými? Tarotové karty na blížíce se léto znají odpověď!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Šest mečů
vám ukazuje důležitost soudržnosti a vzájemné pomoci. Když budete s blízkými táhnout za jeden provaz, snadno vyřešíte jakékoliv potíže, ať už souvisí s financemi, bydlením, vztahy, dovolenou nebo čímkoliv jiným. Důležité je nehádat se, ale vyjít ostatním vstříc a nabídnout pomocnou ruku, když to bude potřeba. Pak můžete i vy očekávat, že to samé se vám vrátí, když to budete potřebovat. Pokud budete používat argumenty, dávejte si pozor, ať jsou konstruktivní a hledejte možnosti, co by šlo udělat, a nikoliv co by nešlo. Pro vás jako tvrdohlavé a horkokrevné Berany je občas až příliš snadné nechat se zatáhnout do zbytečných sporů a žabomyších válek, ale nezapomínejte, že to chce klid. Snažte se být pro vaše nejbližší oporou, na kterou se mohou spolehnout. Někdy to chce zkrátka jen klid a nepodlehnout stresu. Některé problémy nejsou zdaleka tak velké, jak na první pohled vypadají!

Býk
Karta Páže mincí
vám věští příjemnou rodinnou pohodu a nové možnosti rozvoje a růstu. Je nejlepší čas uskutečnit vaše nápady, co se týče zútulnění a vylepšení vašeho domova, budete na to mít čas, finance a taky inspiraci. Tak se pusťte směle do toho a splňte si své sny! Pro mnoho Býků, a to hlavně pro ženy, má tato karta ještě jedno velice zajímavé poselství. Jeden z jejich významů je totiž plodnost! Takže je velká pravděpodobnost, že se vaše rodina již brzy rozroste o nového člena! Ale nemusí je vždy jednat jen o miminko. Možná pocítíte chuť přichýlit ve vaší domácnosti nějakého nového zvířecího přítele! Bude vás naplňovat zkrášlovat vaše okolí, zkoušet nové věci a taky pečovat o lidi i zvířátka ve vašem životě. Léto si tedy užijete v krásné domácké atmosféře a vychutnáte si ho naplno. A co je ještě lepší, bude za vámi vidět ovoce vašeho snažení, na které můžete být patřičně hrdí!

Blíženci
Karta Císař
ukazuje, že ve vaší rodině se teď trošku hraje boj o moc. Někdo by chtěl mít všechno pod kontrolou a poroučet ostatním co mají dělat, ale ne každý si to nechá líbit. Spíš se jedná o muže, ale může to být i rázná žena, a ruku na srdce, možná jste to i vy sami. Na tom, že má rodina svou přirozenou autoritu není samozřejmě vůbec nic špatné, jen pozor na to, že kdo chce vládnout, měl by umět také přijmout zodpovědnost – třeba když se něco nepovede! Vy jako Blíženci máte v případě rodinných sporů výhodu v podobě vaší výřečnosti a bystré mysli, takže snadno najdete argumenty. Pokud však někomu jde pouze o to něco si dokázat, pak s racionální domluvou nepochodíte a lepší bude nechat to být a dělat si své. Konec konců, nikde není psáno, že všechno musíte nutně dělat společně a někdy je lepší vyhnout se sporům i za cenu toho, že pak nebude s kým sdílet vaše plány. Ale i tak to bude dobré!


Rak
Karta Tři meče
prozrazuje, že máte v rodině nějaké trápení, které zraňuje vaše pocity, milí Raci! Zároveň však říká i to, že polovina problému spočívá v tom, že nad tím moc přemýšlíte a děláte si zbytečné starosti a obavy! Vaše léto bude jistě mnohem veselejší, když odhodíte chmurné myšlenky a místo nich se začnete těšit z toho, co se naopak daří a vychází, i kdyby to byly maličkosti. Dopřejte si rozptýlení v podobě drobných letních radostí, jako jsou procházky venku, posezení na sluníčku, koupání a výlety. Ať už vám dělá vrásky na čele cokoliv, zkuste nato zkrátka nemyslet a nemalovat si žádné černé scénáře coby kdyby. Věřte tomu, že věci se budou vyvíjet nejlépe, jak jen mohou, a ono se to doopravdy stane! Taková je síla pozitivního myšlení! I kdyby s tím ostatní členové rodiny zrovna nesouzněli, důležité je, jak se k věcem postavíte vy sami, protože tím ve vašem životě můžete ovlivnit více než si myslíte. Tak se hlavně netrapte a udržujte si optimistickou náladu – a nezapomeňte si užívat léto!

Lev
Karta Eso mincí
vám přináší skvělé zprávy, milí Lvi, protože do vaší domácnosti budou putovat velké peníze a zisky! Tato karta je jedna z nejšťastnějších ve všem, co se týká majetku, financí a hmotných statků! Takže pokud si chcete v létě dobře vydělat, kupujete či prodáváte nemovitost nebo se třeba spoříte s někým o dědictví, můžete se těšit na vynikající zprávy. Všechno, co nějako souvisí s majetkem a rodinnými financemi, vám teď půjde hladce a čekají vás příjemná překvapení! Proto se teď vyplatí věnovat této oblasti života pozornost a využít okurkovou sezonu k tomu, abyste si rozšířili své jmění. Pokud chcete zasvětit léto intenzivnější práci, abyste si vydělali něco navíc a ušetřili, je to vynikající nápad. Překvapit vás však může třeba i nečekaná výhra v loterií nebo vás někdo obdaří hodnotným darem! Někdy ty nejlepší věci v životě přicházejí téměř zadarmo – nebo jen s minimem námahy!

Panna
Karta Král mincí
vám, milé Panny, ukazuje mimořádně úspěšné léto ve všech praktických záležitostech, jako jsou práce kolem domu, finance, majetkové záležitosti a podobně. Takže budete ve svém živlu, protože jako Panny se moc rádi realizujete ve všem, co se týká domácího hospodaření, cílevědomé práce a vylepšování vašeho domova. Raději si držte na paměti, že potřebujete taky nějaký ten odpočinek a volno, protože jinak budete pořád v jednom kole – a bude vás to bavit, protože za sebou uvidíte výsledky své práce! I vaše rodina nebude šetřit pochvalami a určitě vám v mnoha věcech rádi pomohou, organizační záležitosti však budou v první řadě na vás. Práce na vylepšování vašeho zázemí pro vás bude znamenat seberealizaci a bude to velmi naplňující pocit. Dovolená pro vás bude spíš druhořadá, i když ostatní členové rodiny se na ni nejspíš budou hodně těšit, vaše priority jsou však spíš pracovní!


Váhy
Karta Sedm holí
naznačuje, že letos v létě vás mohou zastihnout rodinné spory a názorové neshody. Připravte se na to, že vaši blízcí nebudou vždy sdílet vaše představy a nadšení pro některé věci. Jako Váhy máte naštěstí vrozenou schopnost nacházet kompromisy, řešit rozepře mírovou cestou a umíte vyjít téměř s každým – to je vaše velká výhoda, ale i tak bude občas vaše domácnost trošku jako bitevní pole. Máte nějaké plány nebo nápady, které byste rádi uskutečnili, ale ostatní vám v tom nebudou příliš nápomocní, právě naopak budou v mnoha věcech stát proti vám. Vy se však tak snadno nevzdáte, i když to znamená, že si musíte jít vlastní cestou a nikdo vám s tím nepomůže. Nezapomeňte, že někdy je jednodušší a účinnější spolehnout se pouze na vlastní síly, než se pořád s někým hádat a bojovat. A to může mít i tu podobu, že vyrazíte na dovolenou raději sami, protože jste se neshodli kam a jak!

Štír
Karta Pět pohárů
prozrazuje, že vás trápí něco, co se vám někdy nedávno nepovedlo a pořád ještě máte sklon brečet nad rozlitým mlékem. Ale ve skutečnosti to není zdaleka tak tragické, jak si to malujete, vždyť pořád ještě máte spoustu jiných krásných věcí v životě a úspěchů, ze kterých se můžete těšit, takže by byla škoda upínat se jen k výčitkám a myšlenkám na nedávný konflikt nebo nezdar. Je léto, a to je čas radosti ze života, bylo by tedy nepříjemné utápět se po celou dobu v smutku. Zkuste si více všímat to hezké a dobré, co kolem sebe máte, ať už jsou to úsměvy vašich blízkých nebo pohodlí vašeho domova. Takhle se vám snad povede naladit na optimističtější vlnu, milí Štíři! To, co se stalo v minulosti, už jinak nebude, ale nic není náhoda, a tak to mělo být. Teď se před vámi otevírají nové možnosti a život jde dál, přináší nové radosti i nové výzvy. A taky vám ukazuje, že kolem sebe pořád máte spoustu lidí, kteří vás mají rádi a kterým na vás záleží! Tak si užijte krásné léto a už si nedělejte zbytečná trápení!

Střelec
Karta Čtyři meče
má pro vás dobré zprávy – rodinné spory konečně ustanou a užijete si doma příjemné a klidné léto! I kdyby to nebyl zrovna trvalý mír, jistě dospějete alespoň k příměří a konečně dáte stranou všechno, na čem jste se doteď uměli do krve pohádat! Vždyť jaký to má smysl rozebírat donekonečna věci, na kterých se stejně neshodnete? Hlavně když pochopíte, že vlastně ani není nutné, abyste se shodli, protože existují i jiná řešení. Například si můžete některé věci udělat každý po svém a nemusíte se vázat na plány a představy těch ostatních – i tak to může fungovat! Pokud byla předmětem sporů dovolená, tak si zkrátka udělejte různé plány! Jako Střelci jste upřímní a otevření, takže někdy se do sporů zamotáte docela snadno, ale stejně tak snadno je můžete i hodit za hlavu, když si uvědomíte, že vlastně o nic zas až tak důležitého nejde. A klid je přece mnohem příjemnější než hádky!


Kozoroh
Karta Dvě hole
vám věští cestování a nové možnosti, milí Kozorozi! Léto ve vaší rodině tedy bude plné zážitků, poznávání neznámých míst, zkoušení nových věcí a radosti ze života! Ale nebudete si pouze užívat a oddávat se zahálení, naopak máte chuť vyzkoušet něco tvořivého, u čeho se třeba i něco naučíte, vylepšíte si kondici a tak dále. Na každou volnou chvíli si rádi naplánujete nějaký zajímavý a aktivní program, ať využijete krásné sluneční letní dny co nejvíc naplno! Možná se taky zapíšete na nějaký letní kurz nebo něco podobného – a pokud máte děti, dopřejete jim letní vyžití, u kterého se toho co nejvíce naučí, například tábor zaměřený na sport, jazyky nebo něco podobného. Jen pozor, ať si toho nenaplánujete zas až příliš mnoho. Přece jen – někdy se musí i odpočívat! A pokud byste toho chtěli stihnout až přespříliš, bude z radosti nakonec stres. Méně někdy znamená více!

Vodnář
Karta Věž
vám prozrazuje, že letní program ve vaší rodině bude nakonec vypadat úplně jinak, než jste si ho původně naplánovali! Člověk míní a osud mění, takže počítejte s tím, že vaše plány se úplně přeskládají pod vlivem nějakých nepředvídaných okolností! Jako Vodnáři máte docela rádi překvapení a někdy to může být i celkem osvěžující, ale na začátku vás to pořádně zaskočí! Ale nakonec se z nevýhod stanou výhody a uvidíte, že všechno nakonec dopadne ještě lépe a zajímavěji, než jak jste s tím původně počítali! Ale zdaleka ne všichni jsou takoví jako vy, takže počítejte s tím, že někoho z vašich blízkých vyvedou změny plánů z rovnováhy opravdu hodně! A pak z toho samozřejmě může být napětí a rodinné spory pod vlivem stresu, ale naštěstí to bude jen krátkodobé. Raději se však neupínejte ke společnému plánování a těšení se na nějakou konkrétní dovolenou – všechno totiž může být nakonec úplně jinak!

Ryby
Karta Rytíř pohárů
přináší do vašeho rodinného kruhu spoustu lásky, porozumění a něhy. Léto si užijete v nádherné a láskyplné atmosféře, takže vás nabije spoustou energie a nové síly! Vztahy s příbuznými se budou pořád zlepšovat, a to jak v nejbližší rodině, tak i v širším okruhu. Bude skvělé, že vašim blízkým věnujete hodně porozumění, milé Ryby! To se zúročí na vašich dobrých vztazích a soudržnosti. Řeč lásky bude silnější než neshody a rozepře. Společně si v takové nádherné atmosféře užijete dovolenou, víkendové výlety a spoustu dalších krásných letních zážitků! Ale není ani příliš důležité, co přesně budete společně dělat nebo kam pojedete, ale že máte konečně jeden na druhého čas a můžete být spolu. Takže v spoustě věcí se klidně i přizpůsobíte a jste ochotní dělat kompromisy. Dobré mezilidské vztahy pro vás jsou teď na prvním místě a podle toho se taky budete rozhodovat o vašich plánech.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.