Home - Články - Lednový úplněk – Vlčí měsíc

Lednový úplněk – Vlčí měsíc

vloženo 17. 1. 2019
čas čtení: 6 minut

Lednový úplněk – Vlčí měsíc

První úplněk letošního roku k nám přichází 21. ledna, v 06:15. Mělo by jít o „Sněžný úplněk“ podle starých Indiánů, ale všechno bude jinak. K úplňku se pojí zároveň úplné zatmění Měsíce, jedná se o poslední úplné zatmění v tomto desetiletí a také o poslední od nás viditelné zatmění až do roku 2023. Měsíc bude mít krvavě rudou barvu, což bude vzbouzet jisté obavy. Co tedy můžeme čekat a jak s tím zacházet?

sdílet článek na facebooku

Je třeba také zmínit další zvláštnost tohoto úplňku. Měsíc bude velice blízko Zemi, takže úplněk i zatmění, které nastane k ránu a bude trvat něco přes hodinu, budou velice dobře viditelné. Blízkost Měsíce v této magické fázi způsobí, že jeho energie bude bombardovat Zemi, jako by vesmír dal povel „Pal!“ Protože během tohoto úplňku bude měsíc ve Lvu, bude nejdůležitější pro zrozence tohoto znamení. Bude silně působit na emoce Lvů. Máte tedy možnost urovnat spory, smířit se a odpustit a vše staré nechat odejít. Pokud se vám to podaří, vaše vztahy a přátelství se posunou do jiného levelu a budou vás těšit. Je nutné dát si pozor, aby usmiřování a vysvětlování starých problémů nepřerostlo v konflikt. Proto jděte do čištění svých vztahů v dobrém smyslu slova vědomě. S cílem čistit, smiřovat, proboha už nic nevyčítat(!!!), udělat pod vším tlustou čáru a začít znovu.

Jaký vliv má na první rande síla úplňku. Láska je pro člověka nesmírně důležitá, nelze bez ní žít. Když se zamilujeme, nejraději bychom chtěli být s drahým protějškem každou minutu. Předtím si ovšem musíme domluvit první rande. Jeho úspěšnost určuje další pokračování vztahu. V jakém znamení úplňku nás čekají nejlepší vyhlídky?

Stejně tak ale bude působit úplněk ve Lvu i na ostatní zrozence, i když u nich budou působit i vedlejší vliv. Zjitřené emoce, tendence řešit vztahy, možné jsou bolesti hlavy nebo obtíže s viděním, zatěžované orgány budou všechny, které se týkají krevního oběhu, tedy srdce, aorta, oběhový systém, pozor na vysoký tep a tlak.

Nejlepší rada, kterou vám můžeme dát, je tato: O tomto krvavém vlčím úplňku kombinovaném se zatměním neplánujte žádné činnosti a aktivity. Nedělejte nic, buďte co nejvíce v klidu. Jinak je možné, že energie úplňku spotřebujete na své činnosti, ale nikoliv na unikátní možnost osobní transformace, která se vám nabízí. Zůstaňte doma o samotě nebo s někým blízkým s plným vědomím toho, že zatmění vlčího úplňku přináší s sebou stín.


NEOPĚTUJE VAŠI LÁSKU? Hvězdy, čísla a karty mi o něm prozradí vše, co potřebujete, abyste byla neodolatelná! Tel. č. 906 701 701. Vaše astroložka Hana


Je to váš stín, který vyplouvá z hlubin podvědomí a ukáže vám vlastnosti, které jindy nechcete vidět a vnímat je jako součást své osobnosti. Vše můžete zvládnout formou nenáročné meditace. Soustřeďte se na dech a na to, abyste spatřili svůj stín. Pohlédněte stínu do očí. Uvědomte si, jaké vlastnosti obsahuje. Řekněte stínu, že ho přijímáte jako svou součást, ale že víte, že on nerovná se vy – máte přece mnoho dalších složek osobnosti, které vás naplňují dobrem a tvůrčí energií. I energie stínu vám může pomoci dosáhnout pozitivních změn. Nevylučujte ho ze své osobnosti, ale integrujte ho. Je to prostě takový zlobivý a smutný kámoš. Jakmile ho přijmete, jeho síla se spojí s vaší energií a může dojít k transformaci. Vyčištění mysli a duchovní oblasti, harmonii všech složek vašeho já, pocitu štěstí a schopnosti rozvahy a tvorby. Tento dar vám nabízí krvavý Vlčí Měsíc.

Tento den pijte hodně vody nebo bylinných čajů. Vyhněte se alkoholu. Nepřejídejte se. Doplňujte hořčík (Banány, brambory, zelenina, ořechy). Nepodstupujte lékařské zákroky. Pouštějte si uklidňující hudbu – swing nebo vážnou hudbu. Nechte odejít vše staré, vše, čeho se chcete zbavit, počínaje oblečením a věcmi až po vztahy. Pročistěte se pro novou budoucnost, která může být díky vaší transformaci nádherná.

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.