Home - Články - Týdenní horoskop 31. prosince - 6. ledna

Týdenní horoskop 31. prosince - 6. ledna

vloženo 29. 12. 2018
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 31. prosince - 6. ledna

Nový rok znamená nové naděje i zklamání, zkušenosti radostné i bolestivé. Ze všeho si ale můžeme odnést něco dobrého. A když se na všechno dostatečně připravíme, dokážeme ustát i velké bouře. Buďte si jistí sami sebou a jděte si za svými sny! Astrohled je na vaší straně!
sdílet článek na facebooku

Beran
Celý týden se budete cítit nabiti pozitivní energií, která z vás bude sálat na všechny světové strany. S nadšením budete vzhlížet k novým zítřkům a nezaleknete se žádné výzvy. Vaše nadšení strhne všechny okolo a mnoha lidem ukáže v životě nový směr.

Býk

S příchodem nového roku se cítíte skutečně šťastní. Naplní vás pocity plné lásky, porozumění a harmonie a víry v lepší zítřky. Věříte, že nový rok vám přinese mnoho dobrého a s takovým životním přístupem si můžete být jisti, že se tak skutečně stane.

Blíženci
Start do nového roku je více než příznivý a vy této výhody umíte hned využít. Ať už se jedná o pracovní záležitosti, nebo třeba ty v osobním životě. Nic pro vás není překážkou a vy hravě využíváte štěstěny, která se na vás s takovou hojností usmívá.

Rak

Nemáte před nikým žádné tajemství, protože jste přímý člověk, který si cení upřímnosti. Tento týden bude milí Ráčci trochu výjimkou. Před blízkou osobou budete muset utajit jistou informaci, která pro daného jedince není příjemná a nebude to lehké.



Lev
Tento týden je jako stvořený pro lásku a milostné záležitosti. Pokud se již delší dobu chystáte k jistému kroku, neváhejte už ani vteřinu. Souznění láskyplné Venuše a Jupitera je vám nyní příznivě nakloněno a vám nic nestojí v cestě za vašimi sny.

Panna
Příchod nového roku se tento týden ponese v duchu novinek zejména v pracovní sféře. V zaměstnání se chystají velké změny a vy jste jejich hlavním hrdinou. Nezalekněte se nových výzev a vrhněte se s vervou do práce. Čeká vás totiž tolik kýžená odměna.

Váhy
Máte tento týden jedinečnou možnost ukázat, co ve vás dříme. Dejte najevo svůj názor a propusťte naplno uzdu své fantazii. Ve vašem okolí je totiž někdo, kdo vás již delší dobu pečlivě sleduje a věřte, že jeho názor vám může pořádně zamíchat životem.

Štír
S příchodem nového roku se ve vás probudí nevídaný elán, který zapříčiní vaši zvýšenou výkonnost. V mnoha směrech budete prokazovat zdatnou činorodost, ale i mentální a duševní vyrovnanost. Nespokojíte se s průměrným výsledkem, jen s tím nejlepším.



Střelec
S počátkem nového roku se vám vyjasní v mnoha ohledech. Máte nyní pocit, že chápete záležitosti spojené s pracovní i osobní sférou, které vaší mysli dříve trochu unikali. Nebojte se použít své podvědomí a intuici k tomu, abyste dosáhli svých cílů.

Kozoroh
Vstup do nového roku vám vyjde ve všech ohledech. Nebojíte se jít s kůží na trh a ukážete, co ve vás doopravdy je. V mnoha beznadějných situacích si hravě poradíte a dokonce pomůžete i někomu blízkému z bryndy. Dobrý skutek vás bude hřát na srdci.

Vodnář

Bujaré oslavy Nového roku si vybraly svou daň. První týden v lednu bude pomalý a myslí budete stále ještě v roce minulém. Je zde také možnost, že jste na Silvestra potkali někoho, kdo vám pomotal hlavu a vy jste tak myšlenkami stále u dané osoby.

Ryby
Oslava Silvestra se skutečně podařila. Všichni byli spokojení a vy jste se skvěle bavili. Příchod do práce pro vás bude tvrdým dopadem na zem. Stále jste ještě někde na velkolepém večírku a do práce se vám příliš nechce. Brzy se však aklimatizujete.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.