Home - Články - Láskyplný Růžový úplněk

Láskyplný Růžový úplněk

vloženo 16. 4. 2019
čas čtení: 4 minuty

Láskyplný Růžový úplněk

Indiánský Růžový úplněk dostal své jméno podle poupat, kterými se obsypala prérie. Do záplavy květin zvali rudí bratři své vyvolené ženy, ale pozor, také indiánské ženy mohly beze studu pozvat vytouženého muže k milostné schůzce. Indiánské rande se často odehrávalo během západu slunce, kdy růžovou iluzi ještě posílil sluneční kotouč vysílající své růžové šípy na jarní svět. A milostná schůzka klidně mohla trvat celou noc.

sdílet článek na facebooku

Přejte si něco

19. dubna odpoledne, ve 13. 13 nás zasáhne síla Růžového úplňku. Toto magické číslo přeje vyřčení tajných přání. Nejsilněji budou rezonovat s vesmírem přání zrozenců Vah, v jejichž znamení se tento úplněk již podruhé odehrává. Váhy jsou v letošní jarní sezóně středem pozornosti vesmíru. Pro Váhy to znamená těžší zkoušky citů a charakteru, ale také velkou příležitost pracovat na sobě po delší časový úsek a zlepšit ve svém životě, co se jen dá.

Životodárný kompromis

Je také příležitost k osvícenému kompromisu, zejména v dlouhodobých vztazích. Slovo kompromis možná nemá každý v lásce, ale bez něho se prostě neobejdeme. Bez umění kompromisu bychom navzájem spolu nevycházeli, neměli partnerské vztahy ani přátele a také neudělali žádný společný projekt. Kompromis není ostuda, ale známka duševní vyspělosti. Pomůže vám alespoň jakž takž vycházet s pubertálními dětmi anebo se svým partnerem, s nímž vás možná pojí silný cit, ale pracují mezi vámi rozdíly povahy a hodnot. Právě toto období přeje láskyplnému a přímo „uměleckému“ kompromisu. Uvědomte si, jakých hodnot si ve vašich vztazích ceníte. Ty dejte na první místo. Vše ostatní je méně důležité. Buďte nad věcí.


PŘIVOLEJTE K SOBĚ LÁSKU DÍKY SILÁM VESMÍRU! Se mnou a s mou letitou praxí budete žít brzy šťastně ve dvou! T. 906 701 701. Vaše Pavlína!


Zrozenci Vah mají tento ušlechtilý kompromis v povaze, ale během těchto úplňkových dní se budou citlivé kompromisy dařit i tak tvrdohlavým znamením, jako jsou Berani, Štíři či Lvi. A protože si lidé budou umět vyjít na půl cesty vstříc, bude mezi nimi více lásky a pochopení. Více příležitostí vyjádřit své city a dočkat se odezvy z druhé strany. Kujte proto železo, dokud je žhavé. Pravá chvíle pro vyjasnění postojů je po tři úplňkové dny, ale začít citlivě připravovat situaci můžete již dříve. Rozhodně však nesmíte na svůj protějšek hrát žádné divadlo, proto nejprve připravte svou mysl, abyste tomu, co budete říkat a dělat, opravdu věřili. Manipulaci si nesmíme plést s upřímnou snahou o kultivaci vztahů. A vesmír se nedá ošálit.

Něco pro zdraví

Než se pustíme do romantických stránek tohoto úplňku, je dobré zopakovat si, že úplněk ve Vahách upozorňuje zrozence tohoto, ale ji všech ostatních znamení, aby dali pozornost na vše, co souvisí s močovými cestami: Neseďte na studených kamenech či na zemi, neprostydněte, mohl by z toho být zánět. Nepijte příliš alkoholu, nejezte smažená a kořeněná jídla, neužívejte mnoho léků najednou. Pijte ovocné šťávy a bylinkové čaje. Hlídejte si zkrátka ledviny, močový měchýř a močové cesty. Výstraha platí také pro slinivku a kůži celého těla.

Indiánský úplněk lásky


Indiáni nazývají tento úplněk „Růžovým měsícem.“ Nejen kvůli růžím, ale kvůli všem poupatům květin, stromů a keřů. V oblasti prérií rozkvétalo v tomto jarním měsíci množství růžově zabarvených květin. Růžová je barvou nevinné a vyslyšené lásky. Pokud chcete prožívat svou lásku naplno, použijte růžovou barvu, jejíž frekvence v lidech lásku povzbudí. Růžové povlečení, růžové květiny ve váze, růžové prvky v oblečení či lak na nehty, báječně zafunguje koupel s růžovými lístky, ať už sólo či ve dvou.



Láskyplný rituál – vizualizace

Pro splnění své touhy o lásce můžete použít tolik osvědčenou vizualizaci. Ať už k tomu využijete výše zmíněnou voňavou koupel nebo ztišení v probouzející se přírodě. Důležité je, představit si jeden okamžik po druhém svůj splněný sen v co největších detailech. Velkou roli hrají přitom vaše pocity. Nechte se unášet štěstím, jako by vše, co si přejete, se už stalo. Děkujte také životu za jeho štědrost a prožijte si upřímný vděk.

Dopodrobna provedená představa, promítaná pod víčky stále dokola jako smyčka, vysílá do vesmíru vaše přání. Musí však být upřímné, čisté a opravdu pocitově prožité. Chladný kalkul není pro vesmírný zdroj dobrou a čistou energií a vše špatné, co člověk vyšle ke zdroji, se mu vždy vrací. Takže opravdu platí: „Dejte si pozor, co si přejete.“ Pokud jste si jisti čistotou a ryzostí svého přání, pak si ve své mysli vybudujte co nejpřesnější obraz: Představte si, jakou lásku chcete potkat. Spíše než jeho zevnějšek si představujte, jak se chcete ve společnosti nového muže cítit. Nebudujte pohádkový ideál prince, lezl by vám pak na nervy. Nezapomeňte na sladění životních hodnot, politické názory, hudební či umělecký vkus – a neodmyslitelnou součást dokonalého páru – společný smysl pro humor. Samozřejmě se zamyslete i nad tím, co máte v milostném životě rády, jaká přání byste si chtěly splnit. Ale ponechte si místo pro překvapení z druhé strany. Vždyť nikdo nezná vše a je dobré si v milostném životě vše nediktovat, ale nechat se i překvapit tím, co má rád a dobře ovládá váš protějšek. Jste-li připraveny snít, nemusíte čekat až na úplněk. Zkuste to hned. Během Růžového úplňku to pak už půjde samo.

|<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.