Home - Články - Láskohled 9.-15.10.2017

Láskohled 9.-15.10.2017

vloženo 8. 10. 2017
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 9.-15.10.2017

Flirtování a milostné dovádění! Užijete si ho ve druhém říjnovém týdnu? Nebo snad budete řešit partnerskou krizi a neshody? Neváhejte a přečtěte si, co říkají hvězdy na to, jak se vám povede v lásce. Pamatujte totiž, že štěstí přeje připraveným!
sdílet článek na facebooku

Beran
V manželských vztazích se v tomto týdnu častěji vyskytnou různá nedorozumění a konflikty. Nezadaní se v tomto období musí obrnit notnou dávkou trpělivosti, nic nepůjde hladce.

Býk
Někdo vám opravdu pěkně zamotá hlavu! Nebudete ho moci vypustit z myšlenek a častěji budete cestovat v říši fantazie. U zadaných se přižene nějaká menší bouřka, zachovejte klid!

Blíženci

Pokud budete ovládat tu správnou strategii, můžete v tomto týdnu prožít pořádně žhavé chvíle. Týká se to jak zadaných, tak i těch, kteří jsou svobodní a chtějí si užívat života.

Rak
V milostné sféře budete tento týden hledat porozumění, kompromisy i nové vztahy mnohem intenzivněji a snáz, než jindy. Navzdory tomu vás zřejmě budete mít potíže se sebevědomím.



Lev

Svým kouzlem dostáváte okolí do kolen a způsob vaší komunikace k vám přitahuje ještě více pozornosti. Zadané i nezadané může naprosto nečekaně překvapit láska na první pohled.

Panna
Týden bude bohatý na svádění a opravdové milostné jiskření. Zároveň se budete zajímat o hledání cesty k partnerovi a přemýšlet o tom, zda je váš současný vztah opravdu ten pravý.

Váhy
Flirtování vám půjde snadno. Nebudete se však jenom bavit, ale i hledat nové vážné vztahy. Zadaní budou řešit se svými partnery mnohdy důležité věci a možná se nevyhnou hádkám.

Štír
V tomto týdnu budete řešit větší i menší problémy, ale také vás čeká opravdová romantika i pořádně žhavé chvíle. A může vás nečekaně zaskočit láska tam, kde byste ji nečekali.



Střelec

Milostné záležitosti vám v tomto týdnu moc radosti nepřinesou. Spíše se budete zaměřovat na problémy a přemýšlet, jak vyřešit jisté třecí plochy jednou pro vždy. Hlavně s klidem!

Kozoroh

V milostných záležitostech neočekávejte příliš velké úspěchy. Popravdě, na růžích ustláno mít vůbec nebudete. Ale ani vaši partneři, stálí i potencionální. Schází vám ohleduplnost.

Vodnář

V centru vaší pozornosti je budování všeho vztahu a snaha zpevnit pouta mezi vámi a partnerem. To je dobře, vztah bez péče je odsouzen k záhubě! Nezadaní, vy nečekejte nic nového!

Ryby

Milostná sféra bude tento týden jako houpačka. Nezadaní mohou zažít milostné jiskření i trapasy. Zadaní budou řešit hlubší témata i problémy, ale také hledat cestu k partnerovi.

Autor článku

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.