Home - Články - Láskohled 9. - 15. prosince

Láskohled 9. - 15. prosince

vloženo 6. 12. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 9. - 15. prosince

Možná už začínáte bilancovat, jaký byl uplynulý rok. Nezapomeňte však na to, že ještě neskončil a že pořád zbývá dost času na to, abyste potkali novou lásku. A jak už to bývá, člověk se zamiluje, zrovna když to nejméně čeká! Vy zadaní se pokuste urovnat případné spory a nalaďte se na sváteční atmosféru. Budete mít v cestě překážky, nebo půjde všechno hladce? Odpoví vám nový Láskohled!
sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden byste rádi oslovili objekt vašeho zájmu. Dosud jste váhali, protože jste si nebyli jisti sympatiemi druhé strany. Nyní vám však už nic nebrání pozvat idol na schůzku.

Býk
Jste upřímný člověk, což vás sice šlechtí, ale bohužel jste někdy přímí až moc. Zejména v oblasti milostných vztahů by vám to mohlo být spíše na obtíž, než že by vám to prospělo.

Blíženci
Vše musíte tento týden okomentovat a mít pod kontrolou. To nebude moc po chuti vašemu protějšku, protože ho bude vaše chování vytáčet. Raději zmírněte ať se vám nevyhýbá obloukem.

Rak
Snadno se tento týden urazíte. Stačí jen malé popíchnutí a už je oheň na střeše. Lidé ve vašem okolí se budou divit, kam se ztratil váš smysl pro humor. Překvapí to i vaši lásku.



Lev
Když se budete rozhodovat, komu dát tento týden přednost, zda svým kamarádům, či novému objevu, tak hvězdy radí, ať stojíte při své lásce. Budete nakonec velmi příjemně překvapeni.

Panna
V milostných vztazích se to tento týden výrazně posune dopředu. Možná jste už ani nečekali takový vývoj. Obzvlášť po minulém fiasku. Nyní však budete velice příjemně okouzleni.

Váhy
Vaše soužití oživí velice vášnivé a netradiční milování. Překvapíte nejen sebe, ale i svůj protějšek. Ten vám pak přinese snad i modré z nebe a dlouho bude na noc s vámi vzpomínat.

Štír
Vzroste vaše důvěra u člověka, nad kterým mnozí už dávno zlomili hůl. Obzvlášť vaše rodina bude z tohoto vývoje událostí nemile překvapena a bude vám vaše rozhodnutí vymlouvat.



Střelec
Tento týden vám prospěje relaxace ve dvou. Musíte si prostě občas užít jeden druhého. Pokud máte tedy možnost hlídání, tak obzvlášť na víkendovou noc využijte babičky a dědečky.

Kozoroh
Nezadaní Kozorozi budou miláčci každé společenské události, kde budou zářit jako ty nejjasnější hvězdy na obloze. Díky vaší komunikaci nemáte žádný problém navázat první kontakt.

Vodnář
Seznámení s vaším idolem proběhlo naprosto bezproblémově a možná až ideálně. Najednou se však začínají objevovat první mráčky a vy se začínáte ptát, zda to není až příliš brzo.

Ryby
Milé Rybky, nemáte kolem sebe zrovna málo obdivovatelů. Máte totiž úžasné charisma, které umíte skvěle využít ve svůj prospěch. Umíte se však v oblasti lásky rozhodnout správně?

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.