Home - Články - Láskohled 25. listopadu - 1. prosince

Láskohled 25. listopadu - 1. prosince

vloženo 22. 11. 2019
čas čtení: 5 minut

Láskohled 25. listopadu - 1. prosince

Přelom měsíce si pro nás připravil parádní emoční houpačku. City se budou bouřit u zadaných i nezadaných. Ale houpačka samozřejmě znamená, že jste sice chvíli dole, ale pak taky nahoře. No, a nakonec je to jen na vás, kde vám to bude vyhovovat víc. Každopádně si užívejte všeho, co vám láska přinese, protože každou zkušenost můžete jednou využít ve svůj prospěch!
sdílet článek na facebooku

Beran
Seznamování vás momentálně celkem nudí a pozvánky na rande unavují. Nemáte prostě na lásku a romantiku náladu. Čerpáte totiž z předchozích špatných zkušeností a klamavého jednání.

Býk
Od vašeho nového jste očekávali úplně něco jiného. První rande dopadlo skvěle a vy jste byli natěšení na další schůzky. Takovou nehoráznou nudu jste však v žádném případě nečekali.

Blíženci
Protějšek vás tento týden velice mile překvapí svým chováním. Nejen, že se sám od sebe pustí do úklidu a vaření aby vám ulehčil, ale také vymyslí skvělý a zábavný program na víkend.

Rak
Doma přijdou na přetřes staré záležitosti, o kterých jste si mysleli, že je už dávno máte vyřízené a hlavně vyříkané. Budete touto změnou chování nemile zaskočeni a naštve vás to.



Lev
Přemýšlíte, jestli máte dát svému idolu druhou šanci. Přišel s prosíkem o odpuštění a slíbil sekat latinu. Vy však nejste zas až tak důvěřiví a neradi se ve svém životě zklamáváte.

Panna
Nový objev vás nakonec zas až tolik nezaujme. Nedejte však na své prvotní dojmy. Hvězdy totiž našeptávají, že by mohlo jít o vaši velkou lásku, na kterou tak netrpělivě čekáte.

Váhy
Celkem vás zklame váš nový objev. Ze začátku si hrál na úplně někoho jiného a sbalil vás vlastně na lži. Přijdete na to, že má úplně jinou náturu, která vám prostě není sympatická.

Štír
O svém protějšku se dozvíte mnoho nových a zajímavých informací, o kterých jste dosud neměli to nejmenší tušení. Sdělí vám je váš dobrý přítel, kterému věříte. Co tím ale zamýšlel?



Střelec
Čeká vás úžasné období plné zamilovanosti a nevšedních známostí. Následující dny si budete skvěle užívat a nebude nouze o romantické chvilky jako z nějakého filmu pro dospělé.

Kozoroh
V lásce vás čekají dny plné odhodlaného rozhodování. Snažíte se dát svému protějšku najevo svůj názor. Ten ho však příliš nebere a vy máte pocit, že je třeba jít zase o kousek dál.

Vodnář
Máte pocit, že pořád nemůžete najít ten pravý typ jedince pro vás. Každý má nějakou chybu, nebo něco, co se vám nelíbí. Možná je třeba se zamyslet nad tím, zda nejste moc nároční.

Ryby
Milé Rybičky, v lásce se můžete tento týden těšit na úžasnou příležitost, kterou vám do cesty přinese úplná náhoda. Ve chvíli, kdy přestáváte doufat v zázrak, se najednou objeví.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.