Home - Články - Láskohled 9. - 15. července

Láskohled 9. - 15. července

vloženo 6. 7. 2018
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 9. - 15. července

Máte trable ve vztahu? A napadlo vás, že je to třeba vaše vina? To samé platí v případě, že jste zatím nezadaní. Schází vám trpělivost, a proto si nevšímáte věcí, které vás mohou posunout dál. Buďte ale bez obav, červenec lásce přeje a my vám poradíme, na co se v novém týdnu zaměřit.
sdílet článek na facebooku

Beran
Zadaní i nezadaní Berani pocítí, že do milostné sféry přichází pohodové období. V partnerských vztazích zavládne harmonie a při hledání nové lásky půjde všechno mnohem snadněji.

Býk

Nezadaní budou mít chuť flirtovat a dělat si zároveň z lidí pro své pobavení tak trochu blázny. Aby se vám to nevymstilo! Zadaní budou tentokrát ve vztahu hledat útočiště a zázemí.

Blíženci
V partnerských vztazích se projeví nervozita a vy budete její příčinou. Vše moc analyzujete! Nezadaní musí dát pozor na svou rétoriku, jste zbytečně ostří. Tím nikoho neokouzlíte.

Rak

Zadaní i nezadaní zažijí pocity opravdového štěstí i zamilovanosti. Do partnerských vztahů se vrátí jiskra a láskyplná harmonie. Single osoby budou v centru pozornosti svého okolí.



Lev
Jako partneři se tentokrát neprojevíte v dobrém světle. Budete žárlit a nic vám nepůjde pod nos, jak se říká. U nezadaných převládne pocit rezignace a nezájem o jakoukoliv akci.

Panna
Ve vašem partnerském vztahu budete muset v tomto týdnu často krotit svou netrpělivost, abyste předešli hádkám. Pro nezadané bude seznamování snadné, jsou nyní velmi okouzlující.

Váhy
Osoby bez partnera budou mít dost příležitostí si nějakého najít, předpokladem je dostatečná aktivita. Zadaní by měli projevit svému protějšku více lásky a zájmu. Je to důležité!

Štír
Čeká vás láska, která se k vám v tomto týdnu blíží mílovými kroky. Nezadaným její příchod samozřejmě udělá radost, je to splnění jejich očekávání. Zadaným to ale zkomplikuje život.



Střelec
U zadaných osob převládne ve vztahu snaha o upevnění vzájemných vazeb. Budete uklidňovat nedorozumění a podporovat partnera. Nezadaní zapůsobí nejen vzhledem, ale i inteligencí.

Kozoroh
Zaměříte se na to, abyste se mohli partnerovi více věnovat. Sami víte, jak málo času na něj v poslední době máte! Ti, kteří protějšek zatím nemají, budou hledat romantické bytosti.

Vodnář

Ve vašem partnerském vztahu to bude v tomto týdnu dřít a skřípat. Snažte se proto krotit své emoce, ať to není ještě horší. Nezadaní obdrží zprávu, která je naplní velkou radostí.

Ryby

Přes veškeré napětí a nedostatek času se budete snažit vztah budovat. A také dávat najevo partnerovi svou lásku. Pro nezadané si planety nachystaly seznámení s někým hodně milým.

|<< < 4 | 5 | 6 | 7 | 8 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.