Home - Články - Láskohled 8. - 14. listopad

Láskohled 8. - 14. listopad

vloženo 5. 11. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 8. - 14. listopad

Zataženou oblohou ještě tu a tam prosvitne slunce. Někdy se brodíme blátem, jindy záplavou nádherně zbarvených listů. Potkáte někoho nového, nebo se snad rozejdete s někým, koho už dlouho znáte? Labyrintem lásky a flirtu vás provede nový láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Diskuze mezi dlouhodobými partnery budou v tomto týdnu skutečně velice ohnivé. Ani jeden nepůjdete pro pěkně ostré slovo daleko, a to se pak podepíše na celkové náladě u vás doma.

Býk
Snažíte se ze všech sil zachránit dávno skomírající vztah. Doufali jste, že se stane něco zásadního, co mezi vámi zažehne jiskru. Nic ale není jak dřív a vy se s tím musíte smířit.

Blíženci
Zjistili jste, že se váš idol v mnoha věcech přetvařuje. Jeho povaha, práce a rodina vůbec není taková, jakou vám představil. Lež ve vztahu nemáte rádi a ani ji nechcete omlouvat.

Rak
Potkáte skvělého jedince, který má spoustu pozitivních vlastností. Hlavně si báječně rozumíte v posteli a vaše noci jsou neskutečně vášnivé. To ale není vše, co vás na něm láká.


Lev
Konflikty s protějškem vás vždy ošklivě mrzí. Berete si hodně k srdci to, co si vzájemně řeknete a ještě několik dní poté si vše přehráváte a přemýšlíte nad tím. To vás ubíjí.

Panna
Vzájemné diskuze s protějškem už nikam nevedou. Nedokážete si říct, co vás baví a co ne a v ničem se neshodnete. Váš rozhovor je pak naprosto zbytečný, když nikdo nechce kompromis.

Váhy
V milostných záležitostech velice neradi experimentujete a raději se držíte svých osvědčených triků. Potkáte ale někoho, koho by stereotyp brzy začal nudit, tak se chcete ukázat.

Štír
Jste ve vztahu nadmíru spokojení. Máte totiž vše, po čem jste již dlouhou dobu toužili. Někdy to samozřejmě není moc růžové a pohádáte se, ale to k tomu prostě tak nějak patří.


Střelec
Váš nový objev by v mnoha věcech měl zařadit zpátečku. Je skvělý, vtipný, ale občas je jeho přátelskost až vlezlá a někdy se přistihnete, že se za něj ve společnosti dost stydíte.

Kozoroh
Ze začátku se vám líbilo, že jste s novým objevem jen tak flirtovali a celkově jste vaše schůzky brali dost nezávazně. Nyní vám ale přijde, že daný člověk si od toho slibuje víc než vy.

Vodnář
Zajímají se o vás hned dva jedinci. Ani jeden není vůbec marnou ztrátou času, ale trochu se vám příčí randit s dvěma jedinci najednou, i když vás kamarádka nabádá k pravému opaku.

Ryby
U opačného pohlaví sklízíte úspěch za úspěchem. Máte kolem sebe dost erotickou auru, která neujde pozornosti vašeho tajného objektu zájmu. Konečně se dočkáte a bude ruka v rukávě.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.