Home - Články - Láskohled 8. - 14. května

Láskohled 8. - 14. května

vloženo 5. 5. 2023
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 8. - 14. května

Je ohroženo vaše partnerství? Nebo se naopak dočkáte vášnivého vzplanutí, které vás nabije optimismem a vlije vám novou energii do těla? Vše vám prozradíme v následujících řádcích nového Láskohledu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Zájem opačného pohlaví vás skutečně moc těší, ale občas je toho na vás moc a potřebujete být trochu sami, aniž by někdo vyžadoval vaši přítomnost. Každý chce být přece občas sám.

Býk
Narazili jste ve svém okolí na výřečného jedince, který vás svou vyřídilkou hned zaujal. Máte rádi, když je s někým zábava. Neradi se nudíte, a tak vyžadujete od protějšků aktivitu.

Blíženci
Momentálně s vámi nic a nikdo nehne. Občas jste velice tvrdohlaví a obzvlášť váš protějšek tuto vlastnost špatně snáší. I když se občas snažíte dělat ústupky, tak jen velice málo.

Rak
Pokud jste poslední dobou procházeli v manželském svazku větší krizí, tak nyní si můžete být jisti, že dojde k výraznému zlepšení. Najdete společnou řeč a přizpůsobíte se navzájem.


Lev
Mílí Lvíčci, mějte oči na šťopkách. Ve vašem okolí se totiž již nyní pohybuje osoba, která může velice výrazně zamíchat vašim osobním životem. Necháte se strhnout její energií.

Panna
Jste poslední dobou bez nálady i energie a nemáte chuť ani na to, abyste se setkávali, či seznamovali s opačným pohlavím. Raději trávíte večery v tichosti sami a u dobré knížky.

Váhy
Jste momentálně single a vyhovuje vám to. Občas si samozřejmě zajdete na rande, které se většinou vždy skvěle vydaří, ale na nějaký hlubší vztah se ještě necítíte. Užíváte si.

Štír
V osobním životě se vám začalo opravdu dařit. Pokud jste o někoho měli zájem, tak to vypadá, že tento zájem je oboustranný a vy se tak můžete seznamovat ještě blíže než doposud.


Střelec
Mezi vámi a vašim idolem roste napětí, které ani nemá zjevnou příčinu. Přijde vám, že nastal čas, aby se vaše cesty rozešly, protože to není takové , jak jste si představovali.

Kozoroh
Naplánujte si se svou láskou nějakou hezkou aktivitu na víkend, která potěší vás oba. Jistě najdete schůdný kompromis, protože, co se týče volné zábavy, tak tam se umíte shodnout.

Vodnář
Zadaní Vodnáři budou mít tento týden ve vztazích tak trochu potíže. S protějškem si nebudou rozumět skoro vůbec a hádky nebudou brát konce. Přitom se bude jednat o malichernosti.

Ryby
Od své nové známosti si toho momentálně hodně slibujete. Trochu vás proto zamrzí, když si uvědomíte, že protějšek se na váš vztah možná dívá úplně odlišně, a taky ho jinak bere.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.