Home - Články - Láskohled 8. - 14. července

Láskohled 8. - 14. července

vloženo 5. 7. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 8. - 14. července

Budete tento týden v bezvadné kondici, když půjde o flirtování, budete si vzorně hýčkat svého stálého partnera, anebo stihnete obojí? Která znamení mají brzkou šanci potkat životní lásku? Poznejte svoje aktuální sklony k lásce a intimnostem!

sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce se vám tento týden příliš dařit nebude. Zadaní jedinci si nebudou rozumět se svými protějšky a velká hádka bude na spadnutí. Nezadané zase otráví značně nepovedené rande.

Býk
Nenechte se rozptýlit závistivými řečmi o vašem protějšku. Lidé, kteří tyto pomluvy rozšiřují jsou zakomplexovaní a nebojí se škodit ostatním jen pro zábavu. Raději to ignorujte.

Blíženci
V lásce se držte toho, co je pro vás důležité a nedejte na řeči ostatních, kteří vám radí, jak byste měli svůj milostný život vést. Vy jste však dospělý a pravidla určujete jen vy.

Rak
Lásku tento týden trochu zanedbáváte, protože se na vás navalilo v práci hodně povinností. Nebojíte se však, že byste to o víkendu nedohnali a naplánujete pro svou lásku romantiku.



Lev
Náladu vám zkazí setkání se s bývalým partnerem, který tohoto setkání využije k vychloubání a nevhodným poznámkám k vaší osobě. Svědčí to jen o tom, že se s rozchodem nevyrovnal.

Panna
Váš nový objev se může přetrhnout, aby vám udělal radost. Snesl by vám modré z nebe. Možná i tím, že se tolik snaží ve vás vyvolává pocit, zda jste si nakonec vybrali správně.

Váhy
V milostném vztahu vás čeká velké překvapení, které vám obrátí život vzhůru nohama. Nevíte, zda se radovat, ale nakonec si přece jen zvyknete a posunete se v životě zase o kus dál.

Štír
Nový kolega vám stále leží v hlavě a nedá vám spát. Nejste však jediní, kdo po své posile v práci pokukuje a daný jedinec to moc dobře ví. Možná toho bude i zneužívat, dejte pozor.




Střelec
erotické škádlení bude hrát tento týden prim. O vášnivé chvilky se postaráte nejen za zavřenými dveří ložnice, ale pustíte se i do větších dobrodružství například někde v přírodě.

Kozoroh
Pozornost kolemjdoucího vám neujde. Jeho pozvánka do kavárny, či na jídlo vás pak vůbec nepřekvapí. Nakonec spolu strávíte velice příjemné odpoledne. Jak se to vyvine dál je na vás.

Vodnář
Doma je pořádně dusná atmosféra kvůli události minulého týdne. Možná o vás někdo projevil zájem a žárlivost vašeho protějšku na sebe nenechala dlouho čekat. Nakonec se vše vysvětlí.

Ryby
Tento týden budete mít romantickou náladu a uděláte si čas hlavně na lásku. Možná si vezmete v práci volno a uděláte si romantický výlet do přírody, nebo vyrazíte někam za kulturou.

|<< < 9 | 10 | 11 | 12 | 13 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.