Home - Články - Čínský horoskop na týden 3. - 9. června

Čínský horoskop na týden 3. - 9. června

vloženo 3. 6. 2019
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 3. - 9. června

Astroložka Karmen připravila další čínský horoskop. V detailním výkladu zjistíte nejen na co se můžete těšit, ale také čemu se raději vyvarovat. Přečtěte si svůj horoskop a nahlédněte do vlastní budoucnosti!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Milé Krysy, první celý červnový týden patří soukromému životu. Rodina a láska jsou naprostou prioritou, všechno ostatní necháváte plavat. Jedno velké pozitivum to má, protože se naučíte říkat ne. Většinu volného času spolyká… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, zkuste být ve vztahu příjemnější a vyjděte polovičce vstříc. Vyhnete se zbytečným hádkám a hlavně dostojíte slibům, které jste dali. Byla by škoda rušit návštěvu blízkých nebo dokonce dovolenou jen kvůli tomu, že jste… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
Představy o životě se v mnoha směrech odlišují. Místo toho, abyste na partnera vystrkovali nabroušené drápky, si zkuste v klidu promluvit o tom, co vlastně od budoucnosti očekáváte. Větší iniciativa se vyplatí také v intimnostech a při rozdělování… ČTĚTE VÍCE!

Zajíc
Milí Zajíci, vstupujete do týdne, kdy byste se nejraději úplně odstřihli od práce a povinností. Láká vás bloumání po světě a využíváte každou příležitost, kdy se můžete vydat do společnosti. Nabídek na povyražení máte celou řadu, ale… ČTĚTE VÍCE!



Drak
Draci mají v začátku měsíce jeden důležitý úkol, naučit se odlišit zrno od plev. Jste zahlceni informacemi, takže se můžete cítit pod tlakem. Nevěřte všemu, co se donese k vašim uším a sami se snažte vyhledávat tichá místa. V zaměstnání si… ČTĚTE VÍCE!

Had
Vyšší sféry nabízí v začátku června možnost osobního rozvoje. Naslouchejte své intuici a měňte život k lepšímu. Důležité je, abyste se v nové roli dobře cítili. To je spouštěčem dalších pozitivních změn. Zaměřte se také na své zdraví. Je ideální doba… ČTĚTE VÍCE!

Kůň
Touha po pohybu je zrozencům Koně vlastní. Také na začátku června potřebujete být v pohybu, líbí se vám všechno nepoznané. To se odrazí na soukromém životě, ale také v zaměstnání. Přicházíte s mnoha originálními nápady a navíc k nim… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Vyhlížíte rychlý týden, který uteče jako voda v řece. Problémy se objevují a mizí, ale naštěstí nevyžadují žádnou speciální pozornost. Pokud se přece jenom ocitnete v úzkých, věřte vlastní intuici. Nebojte se udělat krok, který považujete… ČTĚTE VÍCE!



Opice
Milé Opice, profitujete z přízně kněžky lásky a energického vládce Marsu. Začátek měsíce je přesycený láskou a erotikou, které naplno zaměstnají vaši mysl. Singles mohou během týdne nasbírat několik milostných zkušeností najednou. Práci i starost o… ČTĚTE VÍCE!

Kohout
Nasaďte pověsný kohoutí hřebínek a věřte své intuici. Rady, kterými vás zahrnují druzí, totiž nepřinesou nic dobrého. Naučte se také lépe zacházet s informacemi, které se na vás ženou ze všech stran. Ne všechny jsou správné, mnohé mohou být… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Specifický smysl pro humor je tentokrát slabou stránkou Psů. Zatímco vy se skvěle bavíte, protistrana nadšená nebude. Než něco řeknete, zamyslete se nad možným dopadem. Snadno se strefíte do živého a následky se nebudou hojit úplně lehce. Slušela by… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
První celý červnový týden má za cíl vrátit Vepřům ztracenou sebedůvěru. Nebojte se chyťte nabízenou příležitost za pačesy. Hvězdy vám sice přejí, ale nemohou odstavit dravou konkurenci. S největší pravděpodobností se před vámi otevírají… ČTĚTE VÍCE!

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.