Home - Články - Týdenní horoskop 3. - 9. června

Týdenní horoskop 3. - 9. června

vloženo 1. 6. 2019
čas čtení: 3 minuty

Týdenní horoskop 3. - 9. června

Den jako každý jiný, nebo vás čeká nějaká zajímavá změna? Zatímco Blížence potrápí zdraví, na Vodnáře čeká láska. Zjistěte i vy, co vás čeká! Vše najdete v našem týdenním horoskopu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Držet se vás tento týden bude dobrá nálada a s lidmi okolo budete vycházet úžasně. Bylo by tedy dobré vyřídit si například úřední záležitosti, nebo zajít na preventivní prohlídku k lékaři, kterou jste odkládali kvůli velkému množství lidí v čekárně.

Býk
Nevlídné chování vašich nejbližších si neberete příliš k srdci. Víte, že je zřejmě něco trápí a mají tak trochu zlost na celé své okolí. Některé reakce vás ale zamrzí, ale rozhodnete se je ignorovat. Daní jedinci se vám nakonec za své chování omluví.

Blíženci
V tomto týdnu vás potrápí vaše zdraví. Může se dokonce stát, že se vám stane nějaký úraz, tak na sebe rozhodně dávejte pozor. Staré zranění, či nestarání se o jednu část svého těla se vám příliš nevyplatí. Zajděte raději na preventivní prohlídku.

Rak
Náročnější a nepříjemné situace zvládáte levou zadní. Nepříznivé překážky se sice nějaké objeví, ale Venuše, která je ve vaší kvadratuře bude vašemu znamení velice příznivě nakloněna. Vaše vnitřní síla udělá dojem na osoby ve vašem blízkém okolí.


Lev
Doma to nebude tak harmonické, jak jste tak nějak očekávali. Nepříjemná a dusná atmosféra by se dala krájet a hádky jsou na spadnutí. Nesmíte si to brát příliš osobně, protože věřte, že přijde klidnější a hlavně harmoničtější období. Buďte trpěliví.

Panna
Celým týdnem vás nyní bude provázet úžasná kreativita. Do práce chodíte se super nápady, které stojí za pozornost. Uchvátíte tím nejen své nadřízené, ale i obchodní partnery. Nebojte se tedy dát své názory otevřeně najevo a předveďte své schopnosti.

Váhy
Peníze utrácíte jako na běžícím páse a v tomto týdnu také utratíte za pár zbytečností, čehož nakonec budete i litovat. Vrátit se to bohužel nedá a vám se doma nahromadí zbytečnosti. Příště raději vemte rozum do hrsti a penízky nechejte v peněžence.

Štír
Tento týden budete v časové tísni. Nejen že se vám nepodaří stihnout v práci vše, co jste potřebovali, ale i doma to bude na pováženou. Snažíte se ze všech sil, ale den má jen 24 hodin a vám je to stále málo. Nebojte, příští týden zase vše doženete.

TAROT ROZHODNUTÍ. Nechte tarotové karty, aby vám pomohly při zvažování zásadních životních kroků. Vaše problémy za vás sice nikdo nevyřeší a rozhodnutí máte vždy pouze ve svých rukách vy, právě teď ale dostáváte k dispozici nestranného pomocníka, jakým Tarot. Vytáhněte si své 3 karty hned teď.

Střelec
Někdo vás tento týden raní. Není zcela jasné, zda se bude jednat o kolegu z práce, někoho z vaší rodiny, přátel, či dokonce vaše láska. Jisté jen je, že se z toho budete vzpamatovávat poměrně dlouho a důvěra v lidi vás na nějakou dobu úplně opustí.

Kozoroh
V práci se to poslední dobou komplikuje. Nefungujete jako tým a všude je zmatek a nevyřízené věci. Obchodní transakce jsou tedy značným problémem. Nadřízení jsou nespokojení a projevuje se to na celkové pracovní atmosféře. Vážně zvažujete změnu práce.

Vodnář
Vodnáři, mějte tento týden oči na šťopkách. Ve vašem okolí se může objevit jedinec, který vám může od základu změnit život. Utápěli jste se ve stereotypu a nudě. Nebyli jste celkově spokojení, nyní však bude všechno úplně jinak díky novým vjemům.

Ryby
Díky odlišným názorům se neshodnete s jistou blízkou osobou ve vašem okolí. Jinak si skvěle rozumíte, nyní však přemýšlíte, jestli jste se v daném jedinci nespletli. Jiný názor respektujete, ale agresivní chování při jeho obhajobě už daleko méně.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.