Home - Články - Láskohled 7. - 13. června

Láskohled 7. - 13. června

vloženo 4. 6. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 7. - 13. června

První letní dny jsou zde! Podařilo se vám na jaře najít tu pravou lásku? Nebo jste si jen nezávazně užívali? Minulost hoďte za hlavu. Je tu další týden plný nových dobrodružství a je na co se těšit. Především Ryby zahoří láskou! Zjistěte, co čeká vás!

sdílet článek na facebooku

Beran
Potkáte někoho z minulosti. Mysleli jste si, že vaše první setkání bude trochu divné a vy budete nesví. Nakonec jste to zvládli skvěle a zjistili tak, že už je to vše za vámi.

Býk
Máte teď nápadníku habaděj. Nevíte, s kým jít dřív na rande, či jestli vůbec někoho upřednostňovat. Vlastně vám tento zájem o vaši osobu naprosto vyhovuje a vy si to užíváte.

Blíženci
V dlouhodobých svazcích očekávejte problémy. Upadli jste do stereotypu a ani jeden nemáte chuť nějak se posouvat dopředu, či jakkoliv na sobě zapracovat. To není moc dobré pro vztah.

Rak
Zatmění Slunce a Novoluní nabádá k tomu, abyste se nad svým osobním životem zamysleli a dali ho do pořádku. Pokud nejste spokojeni v nynějším vztahu, tak z něj raději odejděte.


Lev
Mars vstupuje do vašeho znamení, milí Lvíčci. Máte tedy před sebou velmi zajímavé období, které s sebou ale nese i spoustu povinností. Ve vztazích ale nyní budete trochu tápat.

Panna
Narazíte na velice zajímavého člověka, který má všechno, co jste si vždy u protějšku tajně představovali. Po čase randění ale komunikace a vášeň vázne, a to zejména z vaší strany.

Váhy
Nový idol vám velmi imponuje a jste z něj úplně na větvi. Hlavně se vám líbí jeho smysl pro pořádek. Po čase ale zjistíte, že je s tímto člověkem hrozná nuda a nemá smysl pro humor.

Štír
Trochu se ve vás probudí lovecké instinkty a vy budete mít chuť vyrazit do společnosti a budete se chtít skvěle bavit ve společnosti opačného pohlaví. Sebevědomí máte na vrcholu.


Střelec
Nuda je pro vás doslova sprosté slovo a proto nesnášíte nezáživné protějšky. Raději budete mít vedle sebe někoho méně spolehlivého, ale hlavně se s ním nechcete nudit. To vás ubíjí.

Kozoroh
Zatmění Slunce má na vztahy prazvláštní účinky. Jednou se vám bude zdát, že vás protějšek vůbec nechápe a budete mít problém s komunikace a po chvíli se spolu budete skvěle bavit.

Vodnář
Občas vás přepadne pocit, že jste nespokojení a chtěli byste od života víc. Tento týden ale zjistíte, že můžete být za svou lásku a vztah velmi vděční. Ne každý má takové štěstí.

Ryby
Konečně jste potkali někoho skvělého, kdo o vás jeví skutečný zájem a nejedná se o falešného jedince. Tato osoba by vám snesla modré z nebe, ale pořád ještě nemá vyřešenou minulost.


 

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2023 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.