Home - Články - Zhubněte díky energii Novoluní

Zhubněte díky energii Novoluní

vloženo 2. 6. 2021
čas čtení: 4 minuty

Zhubněte díky energii Novoluní

Měsíc v Novu je nejvhodnější den pro půst a očistu a naše tělo se v tuto dobu nejlépe zbavuje toxických látek. Nejbližší Novoluní přichází již příští týden, a to 10. června ve 12:52. Připravme se tedy na pěkné splasknutí faldíků!

sdílet článek na facebooku

10. června nás čeká Nov ve znamení Blíženců. Den bude ovlivňovat naše ledviny, močovod, močový měchýř, žíly a kůži. Stávají se citlivějšími a cokoli pro ně v tuto dobu uděláme, projeví se dvojnásobně. Ať už mu uškodíte či prospějete! Novoluní v Blížencích vládne Venuše, která nám dává velkou příležitost soustředit se na soulad v našich vztazích. Váš instinkt vám napoví, jak se zachovat a co napravit.

A kila lezou dolů!

Řídit se fází Luny se vám vyplatí především při snaze o úbytek váhy. Měsíc nehýbe jen ohromnými oceány, ale hýbe i naším metabolismem. Princip je jednoduchý. Když Měsíc přibývá, přibývají i naše kila, když ubývá, ubývají i naše tukové zásoby. Naše tělo je s Lunou synchronizované a reaguje spolehlivě, proto stačí jen této zákonitosti využít.


Když Měsíc dorůstá a tváří se jako „D“

V přibývající fázi je vždy 14 kritických dní, při kterých je vhodné jíst velmi střídmě. Náš metabolismus je totiž zpomalený a má tendenci přibírat na váze. Vyplatí se nám hlídat si množství jídla, a to převážně 3 dny před úplňkem. Na druhou stanu v těchto dnech náš organismus nejlépe přijímá živiny, proto pro své tělo uděláme opravdu láskyplné gesto, dopřejeme-li mu dostatek vitamínů a minerálů.

Když Měsíc couvá a tváří se jako „C“

Druhá polovina měsíce v ubývající fázi je naopak ve znamení hubnutí. Tělo se zbavuje veškeré nadbytečné zátěže včetně tuků a jedovatých látek. Proto pokud si v tomto období dopřejete gurmánské zážitky, na váze se to obvykle neprojeví. Pokud ale vydržíte se střídmou stravou, kila půjdou rychle dolů. Přirozeně se nám očišťují střeva, a je dobré pustit se i do očisty řízené. Detoxikační kůra je právě pro toto období nejvhodnější.


Novolunní a úplněk jako vrchol hubnoucí procedury

Nejúčinnější chvíle na hubnutí je však vždy den předělující tato dvě období. Využijte novu, tedy fáze, kdy Měsíc na obloze vůbec nevidíme, na důkladný půst. Den zcela bez potravy se vám právě při novoluní vyplatí dvojnásobně! Podpořit ho můžete navíc saunou a očištění od toxických látek tak na sobě poznáte okamžitě!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.