Home - Články - Láskohled 6. - 12. září

Láskohled 6. - 12. září

vloženo 3. 9. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 6. - 12. září

Přes přátelství může vést cesta k lásce. To by si tento týden měli uvědomit především Ryby, které čeká příjemné překvapení. Dny plné lásky a harmonie prožijí také Býky. Přečtěte si týdenní horoskop lásky od naši profesionální astroložky.

sdílet článek na facebooku

Beran
Myslíte si, že je váš protějšek úplně dokonalý a na svět kolem sebe se díváte růžovými brýlemi. Bohužel to tak ale nevidí vaše nejbližší okolí a všemožně se vám to snaží ukázat.

Býk
Koncem týdne byste rádi vyrazili někam do společnosti, nikdo z vašich kamarádů na to ale nemá náladu. Přes prvotní velké rozpaky vyrazíte sami a rozhodně toho nebudete litovat.

Blíženci
Jste velice atraktivní jedinci a stále se snažíte, abyste dobře vypadali. Začnete něco dělat se svou fyzičkou a výsledky jsou na vás velice rychle znát, což si všimli i ostatní.

Rak
Potkáte tento týden někoho ze své minulosti. Ze začátku jste nebyli zrovna nadšení, že daného člověka vidíte. Nakonec to ale bylo docela příjemné setkání bez jakéhokoliv studu.


Lev
Není pro vás vůbec problém najít si někoho, s kým byste mohli randit. Nabídek kolem sebe máte opravdu hodně, ale nikdo vás neumí zaujmout natolik, že byste v tom viděli něco víc.

Panna
S protějškem tento týden vůbec nebudete na stejné vlně. Dokonce se vám bude zdát, že je vaše drahá polovička tak trochu škodolibá a dělá vám naschvály. To se vám samozřejmě nelíbí.

Váhy
Atmosféra u vás doma není vůbec příjemná, právě naopak. Protějšek se vám stále vyhýbá a vy vůbec nemáte tušení, proč se chová takto tajemně. Nakonec ale rozpoutáte hádku právě vy.

Štír
Poslední dobou se vám pomalu ale jistě zvyšuje vaše sebevědomí. Hodně jste na sobě zapracovali a vypadáte fakt skvěle. Opačné pohlaví nemá problém vás oslovit klidně i na ulici.


Střelec
S novou láskou to nevypadá růžově. Stále se o něco hašteříte a řešíte zejména nějaké finanční věci. Nemáte náladu řešit takové malichernosti, když byste měli být čerstvě zamilovaní.

Kozoroh
Nejste moc typ, který se sebou nechá zametat. Když si vaše nová známost něco zkusí, tak hned dáte najevo, že máte své hranice trpělivosti. Je pak na vašem protějšku, jak to vezme.

Vodnář
Máte vedle sebe člověka, který je tak trochu perfekcionista. Hodně za vámi chodí a radí vám ohledně domácnosti, ale vám už to pěkně leze na nervy a jste občas právem nepříjemní.

Ryby
Nezadaní jedinci mají tento týden velkou šanci potkat nějakou spřízněnou dušičku. Už jste se taky dlouho načekali a nyní doufáte, že tohle by konečně mohlo být to pravé ořechové.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.