Home - Články - Láskohled 6. - 12. července

Láskohled 6. - 12. července

vloženo 3. 7. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 6. - 12. července

Budete tento týden v bezvadné kondici, když půjde o flirtování, budete si vzorně hýčkat svého stálého partnera, anebo stihnete obojí? Která znamení mají brzkou šanci potkat životní lásku? Poznejte svoje aktuální sklony k lásce a intimnostem!
sdílet článek na facebooku

Beran
Už víte, jak je štěstí pomíjivé. Mysleli jste si, že máte všechno a kvůli jedné osudové chybě se vám najednou začal rozplývat romantický sen. Nyní musíte začít znovu od začátku.

Býk
Vaše proměnlivé a nestálé známosti dělají vrásky na čele vašim nejbližším. Rodina už by si totiž velmi přála, abyste se konečně v tom shonu zastavili a začali si něco vážnějšího.

Blíženci
Zpočátku vás zaujal jistý jedinec. Připusťte si, že jste dali jen na jeho vzhled. Když jste ale danou osobu poznali blíže, tak jste zjistili, že na ní vlastně nic zajímavého není.

Rak
Začínáte zjišťovat, že vaše nová známost vůbec nemá budoucnost. I když jste se snažili být tolerantní, či se snažili jakkoliv pochopit odlišnou povahu, tak už vás ten vztah ubíjí.


Lev
Máte kolem sebe spoustu příjemných lidí. Tato skupinka si vás navíc velmi váží a hýčká a každou vaši novou známost pořádně proklepnou. Nyní vás ale i s někým úplně novým seznámí.

Panna
Vaše potřeby v lásce jsou naprosto odlišné od těch, které má váš protějšek. V mnoha věcech se tudíž neshodnete a pak jsou mezi vámi zbytečně nějaké problémy a nevyřčené věci.

Váhy
Hvězdy tento týden mluví jasně. Pokud vám někdo imponuje, tak neváhejte a navažte oční kontakt. Uvidíte, zda se daná osoba chytne. Musíte ale odhodit stud stranou a jít za cílem.

Štír
Máte momentálně smůlu na nevhodné protějšky. To, s kým se poslední dobou scházíte, je na uváženou. Přitom na prvním rande všichni vypadají úplně normálně. Pak je to ale katastrofa.


Střelec
V dlouhodobých svazcích spolu nezapomínejte intenzivně komunikovat. Díky tomu předejdete mnohým hádkám a hlavně to u vás doma bude příjemně naladěné. O víkendu relaxujte v posteli.

Kozoroh
Osoba, ke které jste poslední dobou tíhli, opětuje vaše city a nyní vás obklopuje až moc. Není to nic příjemného, ale občas se to stane. Vy už totiž k danému jedinci nic necítíte.

Vodnář
Single život vám naprosto vyhovuje a nic byste na něm neměnili. Nemůžete si stěžovat, jste pánem svého času, máte rádi nezávazný flirt a jste naprosto samostatní. Nic vám nechybí.

Ryby
Vaši pozornost upoutá charismatická osoba, která má báječný smysl pro humor. Ten vám vyhovuje a zažijete spolu nejednu obzvlášť veselou chvilku. Je ale náklonnost oboustranná?

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.