Home - Články - Láskohled 4. - 10. května

Láskohled 4. - 10. května

vloženo 2. 5. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 4. - 10. května

S novým měsícem pro mnohé nezadané něco nového začíná. Hvězdy tentokrát opravdu přejí novým seznámením. Pokud budete pasivně čekat, až se všechno samo změní, tak se nikdy nedočkáte. Cestu máte umetenou, tak na co čekáte? Čtěte nový Láskohled!
sdílet článek na facebooku

Beran
Momentálně je váš milostný život velmi pestrý. Neztrácíte čas a užíváte si života naplno. Nikdy totiž nevíte, co vás potká a prostě chcete být na všechny životní zkoušky připraveni.

Býk
Netvořte si špatné scénáře se svým partnerem. Možná, že to co vypadá dnes hrozivě, může zítra vypadat jako úplná prkotina. Nejlépe uděláte když se vyspíte - ráno moudřejší večera.

Blíženci
Velmi rádi ve svém životě plánujete. I v osobním životě máte rádi vše tip ťop. Vnímejte to spíše jako výhodu. Umíte totiž báječně naplánovat domácí práci i nějaký společný výlet.

Rak
Hloupé narážky na svůj koníček si tento týden budete muset vyslechnout od svého protějšku, o kterém jste si mysleli, že vás v tom podporuje. Nyní vidíte, jak jste se ošklivě mýlili.


Lev
V dlouhodobých svazcích očekávejte neshody, které se budou týkat zejména drobných domácích povinností, nebo třeba nějakých změn ve vašem hnízdečku lásky. Nikdo nechce ustoupit.

Panna
Vztahy mezi vámi a vaší novou známostí jsou momentálně napnuté. Možná jste se jen dali dohromady ve špatnou dobu a doléhá na vás atmosféra z okolí. Do budoucna to nevypadá růžově.

Váhy
Když dojde k nějakému konfliktu, tak umíte jednat férově a dostat se věci na kloub. Obzvlášť v osobních vztazích tento svůj um dokonale upotřebíte a vyzrajete na handrkující osobu.

Štír
Tento týden vás přivede do rozpaků kolega, který na vaši osobu nešetří lichotkami a lačnými pohledy. Necítíte se být ve své kůži a neradi byste podlehli nějakému pracovnímu flirtu.


Střelec
Už vás nebaví váš vztah zachraňovat a neustále urovnávat jisté nemilé situace. Už vás nikdo milým slůvkem neoblafne, protože už dávno víte, že takový člověk se už nikdy nezmění.

Kozoroh
Ponurá atmosféra okolo způsobí, že lačníte po lásce jako nikdy. Možná ale budete více tlačit na pilu, než je zdrávo a potenciální protějšci před vámi utečou. Raději zvolněte tempo.

Vodnář
Na lásku nemáte tento týden štěstí. Rande, na které jste se tolik těšili nakonec nevyjde a dokonce to vypadá, že už druhé pozvání ani nepřijde. Nevíte, co se stalo a trápí vás to.

Ryby
Váš protějšek si vás jako osoby moc váží, i když vám to možná nedává tak často najevo. Tento týden pro vás má ale překvapení, které vás dojme. Je vidět, že je mezi vámi pevné pouto.

|<< < 3 | 4 | 5 | 6 | 7 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.