Home - Články - Láskohled 31. leden - 6. únor

Láskohled 31. leden - 6. únor

vloženo 28. 1. 2022
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 31. leden - 6. únor

Leden už je u svého konce, ale zima ještě nekončí. Bude vás v dalším týdnu hřát láska, nebo pocítíte chlad v srdci? Napovíme vám v novém týdenním horoskopu lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Milí Berani, mějte tento týden oči i mysl plně otevřenou. Máte jedinečnou šanci potkat zajímavého člověka, s kterým prožijete spoustu krásných chvilek. Nezaspěte na vavřínech!

Býk
Na milostném poli vás čekají velké změny. Není jasné, zda se bude jednat o pozitivní, nebo negativní záležitosti, ale dojde k něčemu, co byste za jiných okolností vůbec nečekali.

Blíženci
Potkáte atraktivního jedince, s kterým si budete následující dny užívat. Už ale pomýšlíte nad vážnějším vztahem, ale daný člověk se v žádném případě nechce vázat a dá vám to jasně najevo.

Rak
Nečekali jste od svého protějšku takové chování, jaké ukazuje v posledních dnech. Ani trochu se vám to nelíbí, ale když se rozhodnete na to nějak reagovat, tak se vám akorát vysměje.


Lev
Nový vztah vás nabíjí pozitivní energií. Všichni v okolí vidí, jak s vámi láska umí zamávat a že v mnoha ohledech jste si udělali ve svém životě jasno. To je pro vás skvělá zpráva.

Panna
Máte vedle sebe člověka, na kterého se můžete spolehnout. Bohužel vám ale jenom tohle nestačí. Jste totiž poměrně naštvaní za některé jeho emocionální výbuchy a nemáte na to náladu.

Váhy
Single život vás pomalu ale jistě přestává bavit. Na začátku roku jste si dali předsevzetí, že si k sobě najdete někoho skvělého a prožijete smyslnou lásku plnou pravých citů.

Štír
Zjistili jste, že člověk, s kterým se poslední dobou scházíte, k vám vůbec není upřímný v mnoha ohledech. Hodně se vás to dotklo a máte pocit, že už nikdy nikomu nebudete moct věřit.


Střelec
Na pracovišti nyní vládne poměrně rozverná atmosféra. Nový kolega, který se k vám přidal na začátku roku má rád zábavu a nebojí se flirtovat. Hned je v zaměstnání lepší atmosféra.

Kozoroh
Máte před sebou velice plodné a úspěšné období, ale nejen prací je člověk živ. Záhy zjistíte, že svůj osobní život některým věcem hodně podřizujete. Je čas na větší a radikální změnu!

Vodnář
S protějškem jste si to již od začátku nastavili poměrně hezky a vaše soužití je velice harmonické. Nebojíte se ani vzájemné komunikace a vše si umíte říct naplno a hlavně upřímně.

Ryby
Jste spolu sice jenom krátce, ale už teď víte, že jste udělali dobře a že jste opravdu spřízněné duše. Dokážete si celé hodiny povídat, sdílet své pocity a tak by to mělo být.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.