Home - Články - Láskohled 3. ledna - 9. února

Láskohled 3. ledna - 9. února

vloženo 31. 1. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 3. ledna - 9. února

Tento týdne bude mít rozhodující vliv pro to, jak nakonec strávíte Valentýna! Bude krásnou a harmonickou oslavou vašeho vztahu, nebo se ještě předtím dočkáte nepříjemných dramat? Hledejte odpověď v novém Láskohledu!

sdílet článek na facebooku

Beran
Poslední dobou vás moc štve protějšek a máte na něj doslova averzi. Je vám totiž neustále za zády a komentuje vaše dění. Měl by si rychle najít jiný koníček, než vám rupnou nervy.

Býk
Nezadaní Býčci zbystřete, hvězdy vám radí abyste tento týden dali přednost nějakým uměleckým galeriím, před nočními podniky. Máte totiž jedinečnou možnost tam potkat skvělou osobu.

Blíženci
Tento týden lásce příliš nepřeje. Jste nešťastně zamilovaní, váš idol o vás totiž vůbec nestojí a vy si uvědomíte, že jeho flirtování je pro něj jen sport a jiné emoce k vám necítí.

Rak
Mrzutá nálada se vás bude držet i tento týden. Nejen, že vás zklamal váš protějšek, ale i ostatní vztahy skřípou. Tento týden prostě lásce příliš nefandí, ale samozřejmě bude líp.



Lev
Začíná nová kapitola ve vašem životě. Najednou se vám objevil v životě někdo nový a tento týden to už chcete zkusit naostro a s plnou parádou. Jste plni pozitivity a dobré nálady.

Panna
Momentálně pociťujete zmatek. S vaší novou známostí šlo všechno jako po másle, ale poslední dobou cítíte odtažitost a začíná to skřípat. Nevíte však, co stojí za tou náhlou změnou.

Váhy
Rozdílný způsob života je ve vašem čerstvém vztahu znát. Máte často odlišné názory a pocházíte z jiné komunity. To vás však nemůže odradit a budujete své hnízdečko lásky směle dál.

Štír
Seznámíte se s někým, do koho se doslova zamilujete na první pohled. Daný člověk vás zaujme okamžitě a jeho charisma vám učaruje. Fyzická přitažlivost bude jen třešničkou na dortu.



Střelec
Nestavte si vzdušné zámky milí Střelci. Je dost možné, že jedinec, o kterém si myslíte, že je úžasný, bude pěkně podlou osobou a ten pravý na vás teprve někde netrpělivě čeká.

Kozoroh
Váš ex o vás šíří mezi známými nehezké lži. Dozvíte se to úplnou náhodou. Na vašeho bývalého partnera tato podlost naprosto sedí. Mrzet vás spíš budou kamarádi, kteří mu uvěřili.

Vodnář
Momentálně se věnujete jen svojí nové lásce a čerstvé zamilovanosti. Užíváte si společných chvilek a tento týden pro svůj protějšek plánujete skvělé a hlavně dobrodružné překvapení.

Ryby
Váš protějšek má nyní pocit, že s ním ve vztahu dost manipulujete. Začíná si stěžovat svým kamarádům a přemýšlet nad změnou. Sami si musíte uvědomit, zda má pravdu, či nikoliv.


 

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.