Home - Články - Láskohled 27. ledna - 2. února

Láskohled 27. ledna - 2. února

vloženo 24. 1. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 27. ledna - 2. února

Leden se láme v únor. Nastane zlom i ve vašem milostném životě? Hvězdy to vědí a v novém Láskohledu zjistíte, jakým směrem ukazuje střelka vašeho osudového kompasu. Valentýn je za dveřmi, to ale neznamená, že pokud jste sami, budete sami i na Valentýna!
sdílet článek na facebooku
Beran
Vaše láska vám podá pomocnou ruku v situaci, která pro vás bude psychicky velice náročná. Za to si ho budete cenit a ujasníte si s ním váš vztah. Mnohdy jste byli na pochybách.

Býk
Tento týden není v lásce příznivý. Singles zažijí snad to nejhorší rande všech dob, kde si budou přát aby byl konečně večer a mohli odejít. V dlouhodobých svazcích čekejte nepokoje.

Blíženci
Váš známý skepticismus ohledně lásky na první pohled vezme za své. Poznáte totiž někoho, kdo vám vaše dosavadní mínění naprosto vyvrátí. Bude to doslova jako blesk z čistého nebe.

Rak
Nemáte moc náladu seznamovat se s novými lidmi, když vás ale kamarádi pozvou na údajně legendární párty, tak nakonec neodmítnete a dobře uděláte. Nebudete totiž vůbec litovat.



Lev
Milí Lvíčci, buďte k lásce shovívaví. Vaše urputnost vám je mnohdy na škodu. Věřte, že ta pravá osoba na vás stále někde čeká a vy o tom nevíte, ale pomaloučku se k ní již blížíte.

Panna
Nepodařené rande má dohru. Urputný nápadník vám nechce dát pokoj, a to i když jste ho již několikrát odmítli. Začínáte být nervózní. Poslední kapkou budou jeho telefonáty do práce.

Váhy
Váš způsob života nemá prostor na osobní věci, či spíše pro druhou osobu. Musíte si uvědomit, co je pro vás důležité a možná od některých aktivit upustit. Jinak si nikoho nenajdete.

Štír
Nemáte příliš náladu na vášnivé manželské povinnosti. Však se není čemu divit, máte toho teď spoustu v zaměstnání, ale i doma. A upřímně - partner vám v mnoha věcech moc nepomáhá.



Střelec
Zadaní začínají ve vztahu postrádat lásku a romantiku. Přijde vám, že jste se dostali do stereotypu a ten vás nebaví. Přitom spolu nejste tak dlouho a měli byste mít k sobě blízko.

Kozoroh
Nerovnost ve vašem vztahu se začíná podepisovat i v jiných odvětvích vašeho života. Rozdílná povaha ale i zájmy vás nakonec donutí trávit čas odděleně a to už je začátek konce.

Vodnář
Poznáte člověka, který si nebere servítky a chce vás dostat do postele, a vlastně to ani neskrývá. Právě jeho upřímnost se vám neskutečně líbí. Navíc je to velice sexy jedinec.

Ryby
Držíte své city již dlouhou dobu pod pokličkou. Není proto divu, že je najednou budete chtít dát už konečně nějak najevo. Možná si k tomu ale nevyberete zrovna vhodnou chvilku.
1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.