Home - Články - Láskohled 27. září - 3. říjen

Láskohled 27. září - 3. říjen

vloženo 24. 9. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 27. září - 3. říjen

Romantika a emoce opět mocně vládnou následujícímu týdnu. Někomu hvězdy pomohou šťastnou náhodou k seznámení, jinému mohou přinést konfliktní atmosféru a milostná nedorozumění. Jaké vyhlídky má vaše znamení?

sdílet článek na facebooku

Beran
Neumíte dát vůbec najevo své city! Objekt vašeho zájmu je už omrzen vaším chladným chováním a začíná přemýšlet, zda má vůbec cenu čekat na vás a jakékoliv vaše citové vyjádření.

Býk
Líbí se vám někdo, kdo je zadaný. Nemáte vůbec zapotřebí rozbíjet někomu vztah, ale vaše láska je den ode dne silnější. Navíc máte pocit, že daná osoba po vás rovněž pokukuje.

Blíženci
Dlouhodobá známost je pro vás nyní spíš přítěží. Musíte si totiž momentálně vyřešit nějaké osobní věci, na které musíte mít klid, ale váš protějšek vám ho ale vůbec nedopřává.

Rak
Jste v pozitivní náladě a doufáte, že se vám podaří se s někým sblížit. Doslova cítíte v kostech, že v oblasti lásky a erotiky toho můžete hodně dosáhnout. A intuice vás nezklame.


Lev
Nemáte poslední dobou moc chuť na adrenalin, ale váš protějšek neví, jak by se nabažil nějakých akčních dobrodružstvích. To vás vůbec neláká a raději byste trávili poklidné večery.

Panna
Cítíte, že váš milostný život je na nic. Z vašeho vztahu se vytratila láska a je to cítit na míli daleko. Neustále se hádáte a hledáte na sobě chyby. Měli byste to už ukončit.

Váhy
Pohybujete se ve velmi úzkém okruhu známých a kamarádů, kde nemáte šanci potkat někoho nového, s kým byste mohli začít randit. Měli byste si trochu více rozšířit svou působnost.

Štír
Kamarádi vám to vůbec nevěří, ale faktem zůstává, že váš vztah už vůbec není takový jako dřív. Dle přátel stále vypadáte neuvěřitelně zamilovaně, ale vy už se necítíte příjemně.


Střelec
Máte vedle sebe skvělého člověka, který vás miluje a váží si vás. Jste ve vztahu opravdu spokojení, ale občas vnímáte svět i váš vztah trošku negativně, a pak se zbytečně nervujete.

Kozoroh
V dlouhodobých svazcích očekávejte velkou a trvalou změnu. Společně si s protějškem projdete velkým mezníkem a budete se u toho také skvěle bavit. Hodně vás to do budoucna stmelí.

Vodnář
Potkali jste sice někoho zajímavého, ale zájem dané osoby den ode dne upadal. Ze začátku vás to mrzelo, ale teď si jen říkáte, jak moc je tento jedinec povrchní a že vám za to nestál.

Ryby
Poslední dobou vás váš vztah nebaví. Nemáte žádné závazky a nechcete se celý život nudit s někým, kdo celé dny vysedává u televize a cpe se nezdravým jídlem. Vy chcete dobrodružství.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.