Home - Články - Podzimní tarotový horoskop lásky 2021

Podzimní tarotový horoskop lásky 2021

vloženo 13. 9. 2021
čas čtení: 10 minut

Podzimní tarotový horoskop lásky 2021

Užijete si podzimní romantiku, nebo vám dají na podzim vztahy zabrat? Tarotové karty vám prozradí, na co si dát pozor v milostném životě!

sdílet článek na facebooku

Beran
Karta Královna holí
vám přináší radost ze života, která se odrazí i ve vašem partnerském vztahu nebo známosti. Na svůj protějšek budete působit velmi optimisticky a vesele, a o to přitažlivější pro něj budete. Bude z vás vyzařovat dojem, že všechno v životě hravě zvládáte a netrápí vás žádné problémy, i když ve skutečnosti možná máte starostí až nad hlavu, ale vidět to na vás nebude! Pro nezadané Berany je proto skvělý čas pro nové a perspektivní seznámení. A přitom si vlastně ani nejste jisti, jestli máte někoho k sobě hledat, protože jste spokojeni a šťastní, i když jste single. Ale to je právě ideální pozice pro začátek nového a skutečně šťastného vztahu! Zadaní zas hravě vyřeší všechno, co se jim postaví do cesty, a do svého partnerství či manželství vnesete dobrou náladu a pocit pohody. Podzim si tedy užijete naplno a můžete se těšit i na romantické chvilky a krásné zážitky ve dvou! Právě díky tomu, že na protějšku nebudete za každou cenu viset, vám spolu bude ještě lépe!

Býk
Karta Devět mečů
prozrazuje, že máte v lásce nějaké trápení, které vás nenechá v klidu spát. Pořád nad tím musíte přemýšlet a hlavou se vám honí různé pesimistické myšlenky, i když k nim ve skutečnosti asi není žádný důvod. Možná podezíráte svůj protějšek z nečestné hry, možná vás trápí nějaká vztahová krize, nebo si v lásce nevěříte a máte strach, že toho druhého můžete ztratit. Nebo pokud jste nezadaní, užíráte se kvůli člověku, který vám dává najevo nezájem, nebo vás trápí, že se nemáte kde seznámit nebo si snad připadáte neatraktivní. Ať už vás trápí cokoliv, černé myšlenky rozhodně nezaženete tím, že je budete dál rozvíjet a nimrat se v nich. Mnohem lepší je prostě to hodit za hlavu a nechat být, i když se to snáz řekne, než udělá. Skutečnost je mnohem příjemnější než vaše obavy, a je škoda zbytečně si kazit náladu malováním čertů na zeď. Tak už se netrapte a podívejte se na všechno to krásné a dobré, co ve vašem životě určitě máte!

Blíženci
Karta Rytíř pohárů
má pro vás v lásce jen samé dobré zprávy, a možná i nějaké ještě lepší! Můžete se tedy těšit na nádherný romantický podzim plný vášně a zamilovanosti! Do vašeho partnerského vztahu se vrátí někdejší jiskra a budete po sobě navzájem velmi toužit. V milostných vztazích bude vládnout láskyplná atmosféra bez ohledu na to, jestli trvají teprve několik týdnů nebo polovinu života! Zkrátka ve všem, co se týká lásky, budete mít Štěstěnu na své straně. A nezadaní Blíženci se konečně dočkají vytoužené zamilovanosti, která bude opětovaná, jestliže se jí otevřete naplno a dáte věcem průchod! V partnerském životě většiny Blíženců však nebude hrát roli pouze vášeň, ale velmi důležité bude sdílet s protějškem podobné představy o rodinném životě. To vás sblíží nejvíce ze všeho a dá to vašemu vztahu krásné vyhlídky do budoucna. Ale u toho všeho si nezapomeňte užívat krásnou přítomnost, protože plánovat si společně věci je krásné, ale prožívat spolu krásné zážitky je ještě lepší!


Rak
Karta Svět
je mimořádně příznivá a optimistická, takže se letos na podzim máte na co těšit! Tarot vám slibuje, že se konečně definitivně dořeší a uzavřou všechny staré problémy, a díky tomu se vám vyčistí prostor pro nové plány spolu s vaší láskou, nebo pro nezadané Raky pro začátek nového krásného vztahu! Karta Svět totiž značí uzavření jednoho životního období a začátek nového, a to v tom nejlepším smyslu slova. Budete mít tedy hodně důvodů k radosti! Pro většinu Raků to znamená, že váš partnerský vztah konečně získá stabilitu a úplné porozumění, takže se uzavřou nejrůznější menší i větší neshody, které se s vámi dlouho táhly. Nebo se vám možná konečně povede něco, o co se spolu již dlouho snažíte, třeba si konečně dokončíte své vysněné hnízdečko. Pro nezadané Raky znamená tato karta slibnou novou známost, do které vstoupíte s čistým štítem a trápení z minulých zklamání necháte za sebou. A nakonec, pro někoho to může znamenat i to, že konečně najdete odvahu odejít z dlouho nefungujícího vztahu!

Lev
Karta Měsíc
vám prozrazuje, že věci ve skutečnosti nejsou takové, jak vám připadají. Ale to naštěstí v tom lepším smyslu slova! Pod vlivem podzimních událostí si uvědomíte, že jste v lásce měli zbytečné obavy, že jste si malovali scénáře, které nejsou pravdivé. Měsíc je karta iluzí a přeludů, takže je potřeba si všímat, kdy jsou věci doopravdy a kdy vás naopak pouze šálí smysly! Touto dobou máte sklon se hodně uzavírat do sebe a přemýšlet o lásce a vztazích, ale to je dvousečná zbraň, protože možná přijdete na některé zajímavé věci, ale zároveň vás to vzdaluje od skutečné reality. Hlavně nezadaní Lvi by si měli dávat pozor na romantické snění, protože objekt vašeho zájmu vám nejspíš nestojí za to, zatímco s někým úplně jiným by to šanci naopak mělo! U zadaných Lvů je zas důležité komunikovat s partnerem jasně a dávat si pozor, ať si jeho slova a činy nevysvětlíte po svém, protože hrozí nedorozumění a nejasnosti. Obecně je teď pro Lvy v lásce důležité stát nohama pevně na zemi a nedělat si iluze, ani černé, ani růžové.

Panna
Karta Páže mečů
naznačuje, že víte, co v lásce chcete, a taky že byste si zatím rádi šli. Chce to ovšem odvahu a schopnost jasně říct, po čem toužíte, co potřebujete a co vám naopak vadí. Možná vám to připadá, jako že jste egoisté, ale nezapomínejte, že i vy máte nárok na to, aby byly vaše potřeby naplněny. Nejspíš jste byli zvyklí se přizpůsobovat partnerovi s myšlenkou, že na většině těch věcí stejně zas tolik nesejde, abyste na nich museli trvat, a raději ať je klid. Ale teď si postupně uvědomujete, že potřebujete v lásce více nezávislosti a svobodného rozhodování. Postupně si budujete sebevědomí a přestáváte mít strach z výměn názorů, když na ně přijde. Naopak, je důležité si věci konstruktivně vyjasnit. Pro některé Panny bude tento podzim znamenat i ukončení nefunkčního vztahu, ale nemusíte z toho mít obavy, bude to pro vás osvobozující a pozitivní. Každopádně, i ve fungujících vztazích budete mít potřebu si prosadit jistou dávku nezávislosti!


Váhy
Karta Tři poháry
je velmi radostná a krásná, takže se můžete těšit na podzim plný spokojenosti a milostné harmonie. Tato karta vám slibuje šťastnou a naplňující lásku, a věští, že budete radostí jen tak zářit a šířit kolem sebe dobrou náladu z toho jak je vám krásně! Partnerské a manželské svazky většiny Vah se výrazně zlepší, a to i díky tomu, že budete mít celkově v životě oba dva úspěšné období, takže do vašeho soužití nebude negativně zasahovat žádný stres a vyčerpanost. Bude se vám zkrátka jako páru skvěle dařit po všech možných stránkách! A o vaší radost a spokojenost se rádi podělíte i s vaším okolím – místo abyste si žili jen sami pro sebe, si rádi uděláte čas i na setkání s vašimi společnými přáteli, na zorganizování večírku a podobně. Nezadané Váhy se mají na co těšit, protože tarot vám věští, že konečně najdete někoho, s kým budete opravdu spokojeni a po všech stránkách šťastní!

Štír
Karta Eso pohárů
je nádherná věštba, která vás doslova zaplavuje láskou a milostným štěstím! Tarot vám slibuje hluboký a naplňující partnerský vztah a spoustu radosti a porozumění. V stávajících partnerských vztazích se můžete těšit na překvapivě romantické události, které vás ještě více sblíží a obnoví mezi vámi jiskru, i když jste spolu třeba již dlouhé roky. Užijete si nádhernou podzimní romantiku a láskyplné momenty, které budou jako dar odněkud shůry. Nezadaní Štíři se mohou těšit ještě více, magické karty vám slibují, že do vašeho života konečně vstoupí velká láska a končí se vám období osamělosti. To, co budete prožívat, bude čistá a nefalšovaná láska, bez žádných bočních úmyslů nebo egoismu. Zkrátka budete ohromně zamilovaní a budete si to velice užívat a vychutnávat. Důležité je, abyste si nezapomněli tento dar lásky z nebes vážit a být za něj vděční, protože to vůbec není samozřejmost.

Střelec
Karta Hvězda
je velmi šťastnou kartou naděje, inspirace a ideálů. V lásce cítíte hluboký smysl a víte, co toužíte s vaším protějškem sdílet, a hlavně kam chcete společně v životě směrovat. Pro vašeho partnera to může být velký dar, protože společně můžete jít za vizemi a ideály o šťastné budoucnosti, kterých máte plnou hlavu a optimismus z vás jen tak září! Víte, co v životě chcete a co vás motivuje, a to se promítá i do vašeho partnerského vztahu. Svému protějšku budete vždy umět zlepšit náladu a vrátit chuť do života. Pokud jste nezadaní, pak budete mít konečně štěstí a naleznete tu správnou spřízněnou duši. Hledejte mezi lidmi, se kterými máte podobné názory, plány a životní cíle, ať můžete v životě společně kráčet stejným směrem. To je pro vás mimořádně důležité a naplňující. Není nic krásnějšího než sdílet s milovaným člověkem své ideály a toužit po těch samých záležitostech, ať už vás baví a motivuje cokoliv!


Kozoroh
Karta Král holí
vám přináší vášeň, radost ze života a optimistickou náladu, a o to všechno se rádi podělíte i se svým milovaným protějškem, ať už je po vašem boku váš dlouholetý životní partner, úplně nová známost nebo cokoliv mezi tím. V milostném vztahu budete aktivní a budete se snažit táhnout věci tím směrem, který se vám líbí a vyhovuje vám. Samozřejmě, že nasloucháte i svému milému protějšku a jeho přáním, ale ruku na srdce, nakonec se většinou snažíte věci zařídit tak, aby bylo po vašem. Jediné štěstí pak je, že máte v mnoha věcech stejný vkus, takže nevznikají důvody k hádkám, ale naopak ještě obdržíte pochvalu za to, jak jste to hezky vymysleli! Tento podzim vám ukáže, že se vyplatí být v lásce aktivní, ať už jste nezadaní a seznamujete se, nebo partnera již máte a řešíte, co společně podniknete. Bude vás bavit vzít věci do svých rukou, a váš protějšek bude často rád, že ho takhle ušetříte zbytečných starostí.

Vodnář
Karta Deset mincí
ukazuje, že na milostném poli se váš život odvíjí spokojeně a podle vašich představ, takže v zásadě si nemáte na co stěžovat. Možná žijete ve spokojeném partnerském svazku, možná máte vážnou známost, ale bydlíte odděleně, a nakonec někteří Vodnáři si užívají výhod single života a taky jsou s tím naprosto spokojeni. Možná, že jste si v minulosti nebyli jisti svojí volbou, ale nyní si uvědomujete, že vám věci vyhovují přesně tak, jak jsou, a že jste se svým vztahovým statusem spokojeni. Ve vašem životě bude vládnout klid a stabilita, konečně příjemné klidné období bez kdejakých dramat a nejistoty! Neměnili byste – dokonce ani nezadaní Vodnáři se teď nebudou příliš hrnout do seznamovacích peripetií. Je ovšem pravda, že občas se budete cítit, jako kdyby vašemu životu chyběla ta správná jiskra a vášeň, ale brzy vás tyto myšlenky zas přejdou a raději si užíváte klid a pohodu, které máte!

Ryby
Karta Rytíř holí
vám přináší do života novou energii a nadšení, které toužíte sdílet i s vaším protějškem. Máte spoustu nápadů a chcete zkrátka v životě něco dělat, ne se jenom tak flákat a oddávat nicnedělání. Proto i podzimní romantika podle vašich představ musí mít v sobě akčnost a šťávu! Rádi svoji lásku překvapíte třeba nějakým dobrodružným výletem, bude vás bavit jít si spolu zasportovat nebo vás bude lákat i společné cestování. Vždyť je toho tolik, co by vás oba bavilo, teď už jen udělat si na to čas! Nezadané Ryby budou cítit přitažlivost k protějškům, ze kterých akčnost a činorodost jen tak vyzařuje! Máte podnikavou náladu a rádi byste s novou láskou v životě začali nový a zajímavý směr a někam se posunuli. Důvody k případným partnerským neshodám taky budou pramenit z toho, když s vámi ten druhý nebude chtít nebo zvládat držet krok. Už jste čekali dost dlouho, a teď se konečně chcete začít realizovat, láska – neláska!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.