Home - Články - Zářijový úplňkový horoskop lásky 2021

Zářijový úplňkový horoskop lásky 2021

vloženo 15. 9. 2021
čas čtení: 4 minuty

Zářijový úplňkový horoskop lásky 2021

Než zaklepe na dveře podzim, máme zde ještě jeden krásný úplněk 21.9.2021 v 1:54 ve znamení Ryb. Jaký bude a co vám přinese v lásce a vztazích?

sdílet článek na facebooku

Beran
Rádi byste něco aktivního kolem úplňku podnikli, nejlépe i s partnerem nebo někým sympatickým, jenomže druhá strana bude mít na vaše plány poněkud odlišný názor. Jediné štěstí, že si budete umět o tom v klidu promluvit a oba dva jasně vyjádřit svá přání, takže se to obejde bez konfliktů. Pokud ovšem přesně víte, co chcete dělat, pak to možná budete dělat sami!

Býk
Milí Býci, planeta lásky Venuše teď prochází vám protilehlým znamením Štíra, který umí být pořádně vášnivý, ale taky se na věci dívá úplně jinak, než máte ve zvyku! A tak se připravte na pořádnou záplavu pocitů a hluboké touhy! Teď není vhodný čas dívat se na záležitosti z praktického hlediska, jak to obvykle děláte, ale naopak dát průchod všem vašim tajným pocitům!

Blíženci
Hvězdná obloha vám slibuje úspěšné dny kolem úplňku, ale jako na potvoru láska bude snad jediná oblast života, ve které budete mít trochu nejasno. Venuše ve Štíru a Luna v Rybách společně slibují pořádný koktajl pocitů, ve kterých se nebudete zrovna příliš dobře orientovat. Zachránit to ovšem může dobrá komunikace, i když pojmenovat pocity není vždy zrovna snadné!

Rak
Milí Raci, vy si budete tento úplněk opravdu užívat, spolu s dalšími dvěma vodními znameními, a to jsou Štír a Ryby. Přejí vám totiž Luna a Venuše! Pokud je váš protějšek narozen taky pod vládou vodního živlu, můžete se těšit na nezapomenutelnou úplňkovou romantiku! Jestliže máte partnera v jiném znamení, zkuste romantiku iniciovat vy, jistě to ocení!


Lev
Tento úplněk bude pro vás Lvy spíš klidný a nečekají vás žádné zásadnější události. Pokud máte partnera, porozumění se vám bude hledat snadno, jen to občas chce si o věcech popovídat, protože pocitově možná budete každý na trochu jiné vlně, tak ať nedojde k nějakému nedorozumění. Naslouchejte tomu, co váš protějšek cítí, a bude to v pořádku.

Panna
Tento úplněk, kdy je Slunce ve vašem znamení Panny, je pro vás jeden ze dvou nejzajímavějších v celém roce. Luna stojí naproti vašemu Slunci a ukáže vám věci a pocity z jiného pohledu. Díky tomu si můžete hodně věcí ujasnit. Své city neskrývejte a buďte v nich upřímní, a taky nezapomeňte na upřímnost sami k sobě, protože to je základ sebepoznání!

Váhy
Aktivní Mars a komunikativní Merkur jsou dvě planety, které nyní prochází vaším znamením, milé Váhy, takže toho můžete hodně dokázat a vylepšit nejen v milostných vztazích, ale ve všech mezilidských záležitostech, na kterých vám záleží! Bude pro vás snadné najít ta správná slova a vystihnout správnou chvíli, aby všechno vedlo k porozumění!

Štír
Venuše ve vašem znamení Štíra a Luna ve spřízněných Rybách z vás dělají skutečné miláčky horoskopu! V lásce vám budou věci krásně vycházet a opačné pohlaví vás bude vidět jako velmi přitažlivé a sexy! Pokud se tedy toužíte seznámit, nemohli jste si vybrat lepší čas! Klapat to Štírům bude i ve stávajících vztazích a Luna vás vybízí dopřát si vášnivý večer!


Střelec
Planety na obloze teď neslibují Střelcům žádnou výjimečnou vášeň, ale na druhé straně vám ani příliš nestojí v cestě. Když budete věnovat svému protějšku pozornost, kterou si zaslouží, a hlavně mu pozorně naslouchat, jistě se vám povede naladit se na stejnou vlnu a patřičně si užít poslední letošní pořád ještě trochu letní úplněk s vášní, která k tomu patří!

Kozoroh
Nejspíš vám bude kolem úplňku připadat, že věci nějak váznou a nehýbou se směrem, který byste si představovali. Mohou se k tomu přidat různé smíšené pocity, ale nedělejte si s tím příliš hlavu, žádné zásadní potíže vám nehrozí, jen vám zrovna planety na obloze nefoukají vítr do plachet – i to se občas stane. Užívejte si to hezké, co máte, nemusíte se pořád za něčím hnát!

Vodnář
Z oblohy se na vás kolem tohoto úplňku usmívají docela příznivé konstelace, jedině Venuše ve Štíru je k vám trošku nepřátelsky naladěná. Může vám malinko zavařit v případě, že nevěnujete dostatečnou pozornost pocitům vašeho partnera, tak na to nezapomínejte, i když třeba budete mít náladu na něco úplně jiného. Ale ohleduplnost se jistě vyplatí a přinese své ovoce.

Ryby
Pro vás, milé Rybky, je tento úplněk nejsilnější v celém roce, a umožňuje vám napojit se na vnitřní hlas vaší duše a pocitů. Proto je ideální, když si dopřejete nejen romantiku s partnerem, ale taky nějakou tu chvíli jen pro sebe, pro meditaci a rozjímání životě. V lásce vám bude přát Venuše ve Štíru, takže se s protějškem snadno naladíte ve svých pocitech na stejnou vlnu!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.