Home - Články - Láskohled 23. - 29. ledna

Láskohled 23. - 29. ledna

vloženo 20. 1. 2023
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 23. - 29. ledna

Milí čtenáři, myslete na to, že základem všech mezilidských vztahů je komunikace! Pokud jí podceníte, nemůžete očekávat, že se budete ve vztahu cítit dobře nebo že se úspěšně seznámíte. Váš rádce, nový láskohled, je tady!

sdílet článek na facebooku

Beran
V lásce se vám absolutně nedaří. Mysleli jste si, že mezi vámi a jistým jedincem něco vzniká, ale daná osoba z toho velice rychle a z ničeho nic vycouvala. Vůbec netušíte proč!

Býk
Doma nyní vládne velice napjatá atmosféra plná výčitek a celkově negativní energie. Pokoušíte se to sice díky své pozitivitě zlomit, ale moc se vám to nedaří, a naopak to zhoršujete.

Blíženci
Už máte dost povrchních vztahů, které nikam nevedou. Nechtěli jste se nijak vázat, ale povrchní lidé, kteří vás obklopují, vám momentálně hodně vadí a nechcete s nimi trávit čas.

Rak
Poslední dobou absolutně nerozumíte svému protějšku, který má každý den úplně jinou náladu. To vás nebaví, protože nikdy nevíte, co vás doma čeká. Už toho máte tak akorát tak dost.


Lev
Tento týden vás čeká velice zajímavé seznámení s osobou, která vás oslní svou jemnou, romantickou povahou plnou lásky. Přesně takového člověka jste ve svém životě potřebovali.

Panna
Rozhodnete se dát šanci osobě, která se vám ze začátku nijak nelíbila a ani vás neoslovila. Postupem času jste si k sobě našli cestu a vypadá to, že společná budoucnost bude růžová.

Váhy
Bez problémů navazujete vztahy s opačným pohlavím a nebojíte se ukázat vaše pravé já, protože máte za to, že s upřímností to dotáhnete nejdál. Záleží, jak to ocení váš protějšek.

Štír
Venuše je v nehezké kvadratuře s vaším znamením a vy máte zvýšené sklony k výbuchům emocí. Moc se vám nedaří držet se na uzdě a pokud vás protějšek naštve, tak se má na co těšit.


Střelec
Na první rande s jistou osobou se velice těšíte. Celkem dlouho vám trvalo, než jste se tak nějak dali dohromady a nyní se ukáže, jak dopadne první rande, ale samozřejmě se těšíte.

Kozoroh
Jiskření mezi vámi a jistou osobou by se dalo krájet, ale ani jeden se neženete, že byste atmosféru mezi vámi posunuli někam dál. Když dojde na něco osobnějšího, tak oba vycouváte.

Vodnář
Máte vedle sebe jedince, který se snaží vám splnit, co vám na očích vidí, ale vy si toho občas nevážíte tak, jak byste možná měli. Protějšek si začíná všímat vašeho nezájmu.

Ryby
Milostný trojúhelník nikdy nepřinesl nic dobrého, a pokud můžete, tak se mu velkým obloukem vyhněte. Můžete si být jisti, že by se vám tato partnerská nevěra nyní ani trochu nevyplatil.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.