Home - Články - Láskohled 22. - 28. listopad

Láskohled 22. - 28. listopad

vloženo 19. 11. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 22. - 28. listopad

Panny, pozor na nevěru a milostní trojuhelník! S láskou je to jako na houpačce, to v listopadu pocítí i znamení Ryb. Podívejte se na váš týdenní horoskop lásky!

sdílet článek na facebooku

Beran
Potkali jste sice zajímavého jedince, se kterým bylo flirtování zábavné. Nakonec jste ale poznali, že se tato osoba pro vás vůbec nehodí. Teď ale nevíte, jak to danému člověku říct.

Býk
Spoustu času nyní trávíte na sociálních sítí a reálný život vám v mnohém uniká mezi prsty. Zejména tím trpí váš milostný život. Potkáváte totiž na seznamkách jenom samé podivíny.

Blíženci
Dlouhodobé svazky neprocházejí momentálně zrovna ideálním obdobím. Nemáte na sebe náladu, dokonce spolu ani netrávíte volný čas. Stále častěji utíkáte za svými kamarády a rodinou.

Rak
Už jste věřili tomu, že jste potkali ve svém životě někoho opravdu výjimečného, s kým zůstanete napořád. Osud tomu ale chtěl jinak. Zjistili jste o svém protějšku dost nehezké věci.


Lev
Doneslo se k vám dost nemilá pomluva ohledně vašeho protějšku. Ani v nejmenším ji nevěříte, ale postupem času to ve vás začne hlodat. Na protějšek udeříte a nestačíte se divit.

Panna
Až nebezpečně blízko se kolem vás motá třetí osoba. Samozřejmě, že se momentálně nemusíte nějak strachovat, ale do budoucna byste se měli mít na pozoru a nepouštět si ji k tělu.

Váhy
Jste plni očekávání, co vám váš nový vztah přinese. Zatím se vám ve všech ohledech daří a jste spokojení. Výhledově ve vztahu vidíte velký potenciál. Uvidíme, co na to druhá strana.

Štír
Máte před sebou v oblasti vztahů neklidné období plné vzletů a pádů. Nebude to úplně jednoduché a možná se děje velké množství různých změn, které pro vás nebudou vždy příjemné.


Střelec
Doufáte v příjemné setkání se starým známým. Nakonec to dopadne úplně jinak, než jste předpokládali. Nejraději byste celé setkání úplně vymazali. Protějšek totiž nechápe odmítnutí.

Kozoroh
Tento týden mějte oči na šťopkách, potkáte totiž někoho naprosto ohromujícího. Dejte si na sobě záležet! Oblečete si trendy oblečení, hezky se učešte a vyrazte do víru velkoměsta.

Vodnář
Z nového idola jste stále unešení. Je to přesně ten typ člověka, kterého jste hledali a který vám do života přináší notnou dávku štěstí, lásky, ale i zábavných a vtipných chvilek.

Ryby
Ve vztahu vám vázne komunikace. Jste plni elánu a rádi si povídáte, ale s protějškem si najednou nemáte co říct. Trochu vás to mrzí, ale na druhou stranu jste rádi, že máte klid.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.