Home - Články - Láskohled 22. - 28. června

Láskohled 22. - 28. června

vloženo 20. 6. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 22. - 28. června

Minulý týden začalo kalendářní léto a třeba pro nezadané zrozence Blíženců to znamená, že jestli se jim někdo líbí, neměli by již dále váhat a své city vyvolené osůbce projevit. Je třeba vědět, na čem jste. A to ostatně platí pro všechny. Právě proto je tu další Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden nebude nouze o krásné milostné zážitky. Momentálně prožíváte skoro až líbánky a váš protějšek se k vám chová naprosto úchvatně. Víkend strávíte jen spolu o samotě.

Býk
Mnohem rychleji vzplanete vášní k někomu, kdo si to nezaslouží. Daný jedinec je totiž falešný a jen vás chce využít. Obzvlášť buďte opatrní, když se k vám bude chtít hned nastěhovat.

Blíženci
S jedním ze známých vás spojují společné koníčky. Stále si máte co říct a neustále se potkáváte na stejných akcích, protože toho máte fakt hodně společného. Nyní přeskočí i jiskra.

Rak
Osoba, kterou velice milujete, potřebuje ke svému životu nestále nějakou aktivitu a zábavu. Vy jste naopak klidný člověk, který rád lenoší a odpočívá. Občas je těžké se domluvit.


Lev
Máte pocit, že jste našli spřízněnou duši, která vás chápe. Není to ale vše tak růžové, jak to vypadá. Daný jedinec nakonec ukáže i své negativní stránky, které nejsou příjemné.

Panna
Když se to vezme kolem a kolem, tak ve vztahu nejste vysloveně nespokojení, ale naprosto šťastní taky ne. Stále přemýšlíte, co by kdyby, a to vás nahlodává každý den více a více.

Váhy
V milostném životě je momentálně pěkně žhavo. S jistým člověkem vás nespojují žádné zájmy a ani o bližší poznání moc nestojíte. V posteli si ale teda rozumíte naprosto perfektně.

Štír
Vše má svůj pravý čas a v lásce to přece platí dvojnásob. Máte totiž pocit, že něco neprobíhá ve vašem tempu, ale možná jste jen vy příliš uspěchaní. Kdo si počká, ten se dočká!


Střelec
Ozve se vám známost z minulosti a vy z toho máte moc velkou radost. Dříve jste se rozešli, protože jste šli každý jinou cestou, ale nyní se vám naštěstí vaše životy zase přiblíží.

Kozoroh
Tento týden bude v oblasti lásky naprosto úžasný. Máte vedle sebe jedince, se kterým vás spojuje stejný smysl pro humor, což je báječné. Navíc si perfektně rozumíte v posteli.

Vodnář
V dlouhodobých svazcích očekávejte tento týden nějaké menší problémy. Máte totiž vzájemně vztek kvůli jisté rodinné záležitosti. Každý na to máte jiný názor a nikdy se neshodnete.

Ryby
Někdo z vašich dobrých známých zařídí, že se setkáte s velice zajímavým a atraktivním protějškem. I když se nejedná o úplnou náhodu, tak přesto to pro vás bude osudové setkání.

|<< < 2 | 3 | 4 | 5 | 6 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.