Home - Články - Láskohled 18. - 24. duben

Láskohled 18. - 24. duben

vloženo 15. 4. 2022
čas čtení: 2 minuty

Láskohled 18. - 24. duben

Komunikace je základ všeho a pokud jí podceníte, nemůžete očekávat, že se budete ve vztahu cítit dobře nebo že se úspěšně seznámíte. Někdy je na čase odložit hrdost a přiznat své chyby. Nikdy se ale neponižujte a čtěte nový láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Pár schůzek s jistou osobou vás přesvědčilo, že s tímto člověkem chcete zůstat pouze v přátelském spojení. Chemie mezi vámi naprosto nefunguje a vy nechcete nic lámat přes koleno.

Býk
Vážný vztah momentálně moc nehledáte, ale nebudete se bránit nějakému milostnému seznámení, které by vás mohlo vytrhnout z všedního stereotypu, který vás samozřejmě už dost nudí.

Blíženci
Z některých milostných záležitostí děláte zbytečnou pohromu. Přitom o nic nejde a vy se jen zbytečně trápíte kvůli naprostým zbytečnostem. Zkuste více otevřít svou mysl světu.

Rak
Někdo ve vašem okolí vám dává najevo své sympatie, které vy ani v nejmenším neopětujete. Naopak přehnané projevy náklonnosti od této osoby vás spíše odrazují a jsou vám nepříjemné.


Lev
Váš protějšek nezná kompromis a vás to hodně trápí. Rádi byste měli rovnocenný vztah, který vám ale protějšek stále kazí. Musíte si s ním na toto téma hodně radikálně promluvit.

Panna
Máte velice spokojený život. Umíte se totiž radovat z maličkostí a sluncem vás naplní i snídaně s milovanou osobou, nebo procházka v lese. Přesně to je na vás velice přitažlivé.

Váhy
V minulých dnech jste potkali zajímavého jedince, s kterým jste trávili hodně času. Mysleli jste si, že se váš vztah bude nějak vyvíjet, ale opak je pravdou! Celkem vás to mrzí.

Štír
Máte vedle sebe super jedince, o kterého se můžete v každém případě opřít. Tento týden se o tom přesvědčíte, když vám nebude úplně nejlehčeji na duši, tak se dočkáte skvělé opory.


Střelec
Dlouhodobé svazky zažívají období klidu, i když si momentálně neprocházejí zrovna tím nejrůžovějším obdobím. Nevíte, jestli se to spraví, ale jste rádi i za toto období bez hádek.

Kozoroh
S vaším protějškem si umíte užívat života. Jste oba naladění na stejnou vlnu a život je pro vás jedna velká jízda. Rozumíte si po všech směrech a mezi přáteli jste moc oblíbení.

Vodnář
Potkáte tento týden někoho, kdo na vás udělá dojem. Není to sice přesně váš typ, ale naprosto vás ohromí svým smyslem pro humor i galantním jednáním. Přesně to ve vztahu vyžadujete.

Ryby
Máte momentálně úplně jiné starosti, než je váš osobní život. Práce vás nyní naplňuje uspokojením a celkově jste spokojeni se svou kariérou. Milostný život tak trochu upozaďujete.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.