Home - Články - Láskohled 17. - 23. února

Láskohled 17. - 23. února

vloženo 14. 2. 2020
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 17. - 23. února

Valentýn je za námi! Jak pro vás dopadl? Vydařil se? Pak vám prozradíme, jestli dál pojedete na vlně lásky. Nebylo to ono, nebo jste trávili svátek zamilovaných sami? Neztrácejte naději! Nový Láskohled vám napoví!

sdílet článek na facebooku

Beran
Potkáte velmi zvláštní osobu, která vás zpočátku nezaujme, nebo o ní nebudete mít valné mínění. Pak ale nastane obrat a vy uvidíte, jaká je to skvělá osůbka s obrovským srdcem.

Býk
Na trvalý a nový vztah ještě neuzrál ten správný čas. To však neznamená, že se nemůžete s někým novým seznámit, nebo si alespoň zaflirtovat. Pozvánky na rande rozhodně neodmítejte.

Blíženci
Nezadaní mají velkou šanci navázat vztah s někým z minulosti. Možná se bude jednat o dávného partnera, se kterým jste se rozešli kvůli nějaké hlouposti, či se jen rozdvojily vaše cesty.

Rak
Tento týden je ideální pro úžasnou romantiku. Vezměte svého miláčka někam do přírody a užijte si sportovně relaxačně laděný víkend plný lásky, něhy ale i vzájemných pozorností.



Lev
Povzbudivá energie, která vás tento týden provází, je skoro magická a přitahuje k sobě úplně každého. V oblasti lásky to pro vás bude skutečně významný týden plný nečekaných zvratů.

Panna
Konečně se dočkáte nového a opravdu skvělého vztahu. Váš objev se jeví naprosto ideálně a vy jen doufáte, že tento dobrý pocit, který ze svého milostného života máte, zůstane.

Váhy
Čekají vás nečekané události a převratná seznámení. Milé Váhy, tento týden se budete báječně bavit a zejména se budete cítit sexy a žádaní. Sebevědomí vám vyskočí až do nebes.

Štír
V dlouhodobých vztazích očekávejte třenice, které mohou vyústit v hádky a dokonce i rozchod. Slunce je na vaší straně a ať se rozhodnete jakkoliv, tak konec pro vás bude dobrý.



Střelec
Ve vztahu čekejte posun dopředu, již dlouho jste stagnovali a měli pocit, že tohle není to, co od milostného života chcete. Náhlá změna vás nakopne a dopřeje vám klidu na duši.

Kozoroh
Letošek je pro vás rokem velké lásky, kterou vám seslalo samo nebe. A tento týden bude jejím romantickým začátkem. Nechte se překvapit, co vám osud do života momentálně nadělil.

Vodnář
Štěstí v lásce jste minulý rok příliš neměli. Nyní je však velká pravděpodobnost, že se vše změní k lepšímu. Potkáte skvělé lidi, kteří vám dodají potřebnou energickou vzpruhu.

Ryby
Důležitou roli ve vztahu hraje vzájemná důvěra a tu vy jste již dávno ztratili. Díky tomu začínáte pomalu přemýšlet, zda ve vašem milostném životě nenastanou převratné změny.

|<< < 6 | 7 | 8 | 9 | 10 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.