Home - Články - Láskohled 15.-21.1.2018

Láskohled 15.-21.1.2018

vloženo 14. 1. 2018
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 15.-21.1.2018

Na rok 2018 jste netrpělivě čekali. Plní se vám vaše sny, nebo všechno zatím není podle vašich představ? Neklesejte na mysli! Celý rok máte ještě před sebou a nemusí jít všechno hned hladce. Podle hvězd bude přát tento rok lásce. Zadaří se vám už v novém týdnu? Odpověď najdete v novém Láskohledu!

sdílet článek na facebooku

Beran
V tomto týdnu budete pracovat na tom, aby se mezi vámi a partnerem prohloubilo pouto důvěry a lásky. U nezadaných může dojít k milostnému vzplanutí s osobou, kterou už déle znají.

Býk
V milostné sféře v tomto týdnu čekejte zajímavé události. Zadaní i nezadaní budou řešit, přehodnocovat a také se pouštět do některých celkem zásadních akcí. Chce to chladnou hlavu.

Blíženci

Na své okolí budete v tomto týdnu působit nejenom svým půvabem, ale také svými slovy. V dobrém, ale i v horším smyslu. Nezadaní se mohou připravit na možnou lásku na první pohled.

Rak
V manželských a dlouhodobých vztazích se v tomto týdnu často zablýskne. Bouřky ale vážné nebudou. Svobodní by neměli chodit na rande jenom ze slušnosti. Nebojte se odmítnout.



Lev
V tomto týdnu vás čeká spousta snění a jízda na vlnách fantazie. Měli byste přibrzdit a stát nohama na zemi, aby nepřišel prudký pád. Jinak půjde všeobecně o poklidnější období.

Panna

Nezadaným se v tomto týdnu vyskytne řada možností, jak poznat tu správnou osobu. Důležité je být sami sebou. U zadaných proběhne týden celkem v klidu a vyřeší se i určitý problém.

Váhy

Budete řešit svůj partnerský vztah a zabývat se otázkou, jak jste si s partnerem blízcí a jaká je vaše budoucnost. Svobodní se mohou rychle a silně zamilovat do někoho z okolí.

Štír
Musíte v tomto týdnu zabojovat se svými sklony hodnotit váš vztah příliš kriticky. Věci nejsou jen černé nebo bílé, musíte je vidět plasticky a barevně. Svobodní, zvyšte své úsilí!



Střelec
Budete krásní a bude vám to také slušet. Přitáhne to k vám pozornost a nezadaní tak zvýší své šance na úspěch. Zadaní prožijí spoustu vášně a mohou také hodně věcí zdárně vyřešit.

Kozoroh

Snaha o romantiku i vyřešení sporných záležitostí bude pro vás ústředním tématem tohoto týdne. Partnerovi dávejte více najevo, co k němu cítíte. Nezadaní , zkuste si odpočinout.

Vodnář

V oblasti lásky to bude tentokrát jako na houpačce. Budete milými partnery i žárlivci. Když si uvědomíte, že váš partner je dobrý člověk, zmizí i poslední podezření a nejistota.

Ryby

Pokuste se tentokrát být co nejvíce tolerantní a empatičtí a s partnerem více mluvte. Svobodní by měli zahodit ostych a pokusit se oslovit někoho, kdo se jim už delší dobu líbí.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.