Home - Články - Týdenní Astrohled 15.-21.1.2018

Týdenní Astrohled 15.-21.1.2018

vloženo 13. 1. 2018
čas čtení: 4 minuty

Týdenní Astrohled 15.-21.1.2018

Lednem se odstartoval nový rok 2018. Jak se vám v něm zatím líbí? Pokud ztrácíte počáteční elán, hlavu vzhůru a jděte si nekompromisně za svými sny! Pořád ještě máte celý rok před sebou a žádná překážka nebude nepřekonatelná. Vydejte se tedy směle za štěstím! Hvězdy budou vaším kompasem a v novém týdenním horoskopu se dozvíte, co vás v nejbližších dnech čeká.

sdílet článek na facebooku

Beran
Během týdne budete muset nejednou zabojovat s pořádným splínem. Vlastně se vám neděje nic, co by se nedalo vydržet, ale vaše nálada je tak nějak stále pod bodem mrazu. S financemi musíte navíc nakládat opatrně. Rodina se o vás však pečlivě postará.

Býk
V tomto týdnu budete hodně pracovat na tom, abyste se někam posunuli. V práci k úspěchu, v osobním životě k poznání a získání jiného pohledu na život. Ten vás může v mnohém obohatit. Finance jakž takž zvládáte. A s rodinou prožíváte krásné chvíle.

Blíženci
Hektické tempo tohoto týdne vám přinese spoustu událostí, ve většině případů však pozitivních. V práci vám to půjde, stihnete zaujmout důležité lidi. Budete se zajímat i o možnost investic a nezapomenutelné okamžiky strávíte se svými nejbližšími.

Rak

Týden proběhne ve znamení čilých interakcí s vaším okolím. Budete pomáhat, radit, kritizovat. A také se budete snažit zajistit si své místo na slunci. Nebuďte ale moc důrazní, šetřete city jiných. Buďte opatrní na zbytečné výdaje a milejší na rodinu.



Lev

Budete dost řešit vztahy s vaším okolím. Zkuste být méně odtažití a rezervovaní, bráníte tak vzniku nových přátelství a možná i lásky. Také se více věnujte svým nejbližším, potřebují vás a stojí o vaši společnost. Dejte si pozor na zbytečné výdaje.

Panna
Tento týden přinese řešení rodinných i pracovních záležitostí. Budete konfrontováni s nutností vyřešit určité věci. A také se zamyslíte nad tím, jak se propracovat k úspěchům. Nezapomínejte na své vzory. A užívejte si nerušeně blízkost své rodiny.

Váhy
V tomto týdnu budete mít dvě ústřední témata. Řešení vztahů v rámci rodiny a partnerství a také přemíru pracovních povinností. V obou ohledech bude třeba něco změnit. V polovině týdne také ustane tlak planet a v mnoha sférách se vám citelně uleví.

Štír

Studujte a snažte se v tomto týdnu rozšířit své obzory. Je pro to ideální období. Nezapomínejte ale ani na to, že nemůžete přeceňovat své síly. Budete se také angažovat v urovnání vztahů ve vaší rodině. To je pro vás stejně důležité, jako kariéra.



Střelec

Projevíte tentokrát intenzivní snahy se prosadit a vyniknout. A rovněž upozornit na své originální nápady. Nadřízení s vámi budou více, než spokojeni. Hodně času se rozhodnete věnovat také své rodině. S financemi si hlavu lámat rozhodně nemusíte.

Kozoroh

Záležitosti v různých oblastech se teď pro vás vyvíjejí dobře. Tento týden bude proto patřit k těm povedenějším. Budete se však muset naučit být diplomatičtější. Někteří lidé si myslí, že jste nevychovaní, takže je třeba jim to jednoznačně vyvrátit.

Vodnář

V tomto týdnu sice zaznamenáte úspěch, ale také budete hodně uvažovat o tom, proč jste ve svém životě tak nespokojení. Možná přijdete na to, že to chce jenom změnu myšlení. Budete se láskyplně starat o své blízké a stanete se empatickým posluchačem.

Ryby
I když bude tento týden víceméně úspěšný na všech frontách, musíte si dát větší pozor na možné problémy v komunikaci. Způsobily by mnohá nedorozumění. Finanční stránka je u vás prostá všech problémů. A rodinné pole také nevykazuje známky nepohody.

Autor článku

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.