Home - Články - Láskohled 15. - 21. února

Láskohled 15. - 21. února

vloženo 12. 2. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 15. - 21. února

Odhalte v týdenním horoskopu lásky, co si na vás Amor připravil! Tak třeba Berani se mají opravdu na co těšit! Bude z toho láska na celý život? Zjistěte více!

sdílet článek na facebooku

Beran
S opačným pohlavím to jde momentálně skvěle. Máte zdravé sebevědomí a umíte se dobře bavit, a to je na vás sympatické. Každý se vždy rád dívá na usměvavou a dobře se bavící osobu.

Býk
Bohužel vás tento týden potrápí osobní vztahy. V dlouhodobých svazcích se dlouhodobě potýkáte s problémy a stereotypem. Stále se dokola točí ty samé problémy a vás to už nebaví.

Blíženci
Konečně se na vás v lásce usmálo štěstí. Potkali jste spřízněnou duši a doufáte, že se to bude vyvíjet tím správným směrem. Rozhodně jste do nového vztahu vešli tou správnou nohou.


Rak
Okolí už se začíná zajímat o váš single život. Vy jste se nad tím zatím vůbec nepozastavovali, ale nyní cítíte z okolí mírný tlak. Přitom vy čekáte jen na toho pravého a nespěcháte.

Lev
Máte kolem sebe pohodové lidi a citově nestrádáte, ale přece toužíte po intimnějším svazku. Přijde vám, že vám prostě v životě něco chybí a myslíte, že je to právě druhá polovička.

Panna
Slunce se přesouvá do znamení Ryb. Tato dobrotivá, hřejivá hvězda vždy ovládne celý zvěrokruh a nyní to nebude jinak. Zvýší vaše empatické vnímání a přinese do života lásku a něhu.


Váhy
Stále doufáte, že se váš protějšek změní a ukáže jinou tvář. Bohužel to nevypadá moc dobře a vaší nespokojenosti si začíná všímat i rodina, kterou jste do toho nechtěli zatahovat.

Štír
V pracovním životě se vám opět začíná dařit a nemusíte už tolik obracet každou korunu v kapse. Milostný život však dostane pořádný kopanec. Dosud jste na sebe měli spoustu času.

Střelec
Změna je život a vy nyní procházíte velice pestrým obdobím. Jednou jste nahoře, jednou dole a protějšek přestává zvládat vaše tempo. Máte jen dvě možnosti a výběr je jen na vás.


Kozoroh
Zrozence Kozoroha čekají zvraty. Váš milostný život je jak na horské dráze a vy máte pocit, že jej nemůžete pevně uchopit. Pravá láska vám stále někde uniká, a l jednou ji najdete.

Vodnář
Vodnáři v dlouhodobých svazcích, zbystřete! Nebezpečný trigon Venuše s vaším znamením vám do života může zasít semínko žárlivosti, které však může vyrůst do ohromných rozměrů.

Ryby
Slunce vstupuje do vašeho znamení a není tedy čas na váhavé kroky. Je třeba jednat rychle, dokud je vám vesmírná přízeň nakloněna. Milostné záležitosti vemte pevně do svých rukou.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.