Home - Články - Láskohled 15. - 21. února

Láskohled 15. - 21. února

vloženo 12. 2. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 15. - 21. února

Odhalte v týdenním horoskopu lásky, co si na vás Amor připravil! Tak třeba Berani se mají opravdu na co těšit! Bude z toho láska na celý život? Zjistěte více!

sdílet článek na facebooku

Beran
S opačným pohlavím to jde momentálně skvěle. Máte zdravé sebevědomí a umíte se dobře bavit, a to je na vás sympatické. Každý se vždy rád dívá na usměvavou a dobře se bavící osobu.

Býk
Bohužel vás tento týden potrápí osobní vztahy. V dlouhodobých svazcích se dlouhodobě potýkáte s problémy a stereotypem. Stále se dokola točí ty samé problémy a vás to už nebaví.

Blíženci
Konečně se na vás v lásce usmálo štěstí. Potkali jste spřízněnou duši a doufáte, že se to bude vyvíjet tím správným směrem. Rozhodně jste do nového vztahu vešli tou správnou nohou.


Rak
Okolí už se začíná zajímat o váš single život. Vy jste se nad tím zatím vůbec nepozastavovali, ale nyní cítíte z okolí mírný tlak. Přitom vy čekáte jen na toho pravého a nespěcháte.

Lev
Máte kolem sebe pohodové lidi a citově nestrádáte, ale přece toužíte po intimnějším svazku. Přijde vám, že vám prostě v životě něco chybí a myslíte, že je to právě druhá polovička.

Panna
Slunce se přesouvá do znamení Ryb. Tato dobrotivá, hřejivá hvězda vždy ovládne celý zvěrokruh a nyní to nebude jinak. Zvýší vaše empatické vnímání a přinese do života lásku a něhu.


Váhy
Stále doufáte, že se váš protějšek změní a ukáže jinou tvář. Bohužel to nevypadá moc dobře a vaší nespokojenosti si začíná všímat i rodina, kterou jste do toho nechtěli zatahovat.

Štír
V pracovním životě se vám opět začíná dařit a nemusíte už tolik obracet každou korunu v kapse. Milostný život však dostane pořádný kopanec. Dosud jste na sebe měli spoustu času.

Střelec
Změna je život a vy nyní procházíte velice pestrým obdobím. Jednou jste nahoře, jednou dole a protějšek přestává zvládat vaše tempo. Máte jen dvě možnosti a výběr je jen na vás.


Kozoroh
Zrozence Kozoroha čekají zvraty. Váš milostný život je jak na horské dráze a vy máte pocit, že jej nemůžete pevně uchopit. Pravá láska vám stále někde uniká, a l jednou ji najdete.

Vodnář
Vodnáři v dlouhodobých svazcích, zbystřete! Nebezpečný trigon Venuše s vaším znamením vám do života může zasít semínko žárlivosti, které však může vyrůst do ohromných rozměrů.

Ryby
Slunce vstupuje do vašeho znamení a není tedy čas na váhavé kroky. Je třeba jednat rychle, dokud je vám vesmírná přízeň nakloněna. Milostné záležitosti vemte pevně do svých rukou.

|<< < 724 | 725 | 726 | 727 | 728

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
Výklad karet, Výklad snů, Jasnovidectví a věštění
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.