Home - Články - Čínský horoskop na týden 8. - 14. února

Čínský horoskop na týden 8. - 14. února

vloženo 7. 2. 2021
čas čtení: 4 minuty

Čínský horoskop na týden 8. - 14. února

Konfucius říkával, že jediná omezení, která v lidských životech existují, si klademe my sami. Nenechte se ničím omezovat a dobře se na nový týden připravte s novým čínským horoskopem! Dozvíte se v něm, jak na tom budete po zdravotní i profesní stránce nebo jak se vám bude dařit v lásce!

sdílet článek na facebooku

Krysa
Na každém konci je nejhezčí to, že něco nového začíná. Nedržte se zuby nehty vztahů ani věcí, které už jsou přežité. Využijte energii k novým začátkům, proměňujte ve skutečnost své nápady. Vesmír garantuje dostatečnou… ČTĚTE VÍCE!

Buvol
Milí Buvolové, nastává čas vzít život do vlastních rukou. Nenechte se přehnaně ovlivňovat druhými lidmi. Také nedovolte, aby vám blízcí zasahovali do soukromých záležitostí. Vlivem Černé Luny se můžete znovu střetnout s… ČTĚTE VÍCE!

Tygr
První polovina února je zkouškou vytrvalosti. V důležitých záležitostech budete muset zapnout pomocné motory. Jako by hvězdy chtěly vyzkoušet, zda vám na dané věci nebo člověku záleží. Bez práce nebudou koláče. Tato konstelace… ČTĚTE VÍCE!


Zajíc
Pro Zajíce je momentálně důležitá blízkost přátel. Ti jsou zárukou dobré nálady i kvalitně stráveného volného času. Zadaní se navíc mohou vypovídat ze vztahových problémů. Nejde o žádnou komplikaci, kterou byste… ČTĚTE VÍCE!

Drak
Síly jsou v tomto týdnu rozloženy nerovnoměrně. V jeden den jste schopni lámat skály, ale za pár hodin se vám nechce opouštět vyhřátý pelíšek. Doma rozdělte povinnosti mezi všechny členy rodiny a nenechte ze sebe dělat… ČTĚTE VÍCE!

Had
Ani druhý únorový týden nedovoluje Hadům zpomalit. Práce máte až nad hlavu, což se odráží na skomírajícím soukromém životě. Varovný signál se však záhy dostaví. Pokud se dostaví jakýkoliv zdravotní problém, nesnažte… ČTĚTE VÍCE!


Kůň
S láskou nečekáte do léta, ale vychutnáváte si ji i během zimních měsíců. Nic naplat, Valentýnské období vám letos skutečně přeje. Díky Venuši nemusí románek skončit jediným setkáním. Flirtujete sice rádi, ale možnost… ČTĚTE VÍCE!

Koza
Milé Kozy, v dalším únorovém týdnu neztrácejte pozitivní myšlení! Soustřeďte pozornost na to, co se vám v životě podařilo. Pokouší se o vás žárlivost i zášť. Nechápete, že někdo známý se navzdory své povaze či… ČTĚTE VÍCE!

Opice
Perspektivní Jupiter se k Opicím tentokrát staví zády. Pracovní i finanční nabídky v sobě skrývají riziko, které se vyplatí nepodceňovat. Pokud zvažujete půjčku, nechte si zpracovat několik nabídek a hlavně se poraďte s… ČTĚTE VÍCE!


Kohout
Jarní úklid začne v letošním roce s předstihem! Dokážete se zbavit nepotřebných věcí v domácnosti i na pracovním stole. Cítíte ohromnou úlevu a jste spokojeni s tím, jakého výsledku jste docílili. Teď se potřebujete… ČTĚTE VÍCE!

Pes
Zadaní Psi nejsou spokojeni se situací v partnerském vztahu. Miláčkova nezodpovědnost vás může dostat do nepříjemné situace. Místo tiché domácnosti raději řešte problémy. V zaměstnání se vyplatí aktivní přístup. Nestyďte… ČTĚTE VÍCE!

Vepř
Nadcházející týden se odehrává pod taktovkou citlivé Luny. Slibuje setkání s empatickým člověkem, který aspiruje na titul spřízněné duše. Platí to i pro zadané Vepře. Přátelství může být někdy víc než láska! Nezapomínejte… ČTĚTE VÍCE!

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.