Home - Články - Láskohled 15. - 21. listopad

Láskohled 15. - 21. listopad

vloženo 12. 11. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 15. - 21. listopad

Podzim je období stvořené k romantickým zážitkům. Brzy se stmívá a venku bývá sychravo. Ideální doba k procházkám zakončeným posezením u svařeného vína nebo u kávy. Pokud jste zadaní, využijte nový týden k posílení vašeho vztahu a užívejte si daru lásky. Vy nezadaní se možná dočkáte nové lásky. Nebo ne? Čtěte nový Láskohled!

sdílet článek na facebooku

Beran
Díky svým komunikačním schopnostem a dobrému smyslu pro humor získáte pozornost někoho, o koho velmi stojíte. Daný jedinec si vás zpočátku nevšímal, ale nyní na vás může oči nechat.

Býk
Jste pověstní svým pozitivním naladěním. Neztrácíte naději a věříte, že se ta pravá osoba někde schovává a vy jen špatně hledáte. Nesedíte slepě s rukama v klíně a jste aktivní.

Blíženci
Venuše je v příznivém trigonu s vaším znamením, takže byste se měli dát na pořádné hledání lásky. Víkend si užijte, buďte společenští a rozhodně neseďte doma! Tam nikoho nepotkáte.

Rak
Vyzařujete nyní opravdu radostnou energii a dokonce vám přijde, že opačné pohlaví po vás čím dál častěji pokukuje. Však i vy máte v merku někoho zajímavého, tak proč se bránit.


Lev
Konečně se vám podařilo získat pozornost vašeho idolu, do kterého jste zamilování už pěkně dlouho. Ze začátku bude vaše randění trochu rozpačité, ale všechno se to dobře vyvíjí.

Panna
Dlouhodobé svazky prochází menší krizí, která nemá řešení. Občas dojdete ke kompromisu a usmíříte se, za pár týdnů jste ale zase tam, kde jste byli. Nad vztahem pořád přemýšlíte.

Váhy
Poznáte někoho, kdo skutečně miluje život, dobrodružství a zábavu. S tímto člověkem vám do života vtrhl doslova uragán, který rozmetal všechno známé a přinesl vám spoustu nového.

Štír
Svému protějšku stále častěji vyčítáte i naprosté nesmysly a nepatrné drobnosti. Díky tomu mezi vámi vládne nálada skoro až na ostří nože. To pro vaše soužití není příliš dobré.


Střelec
Nezadaní zbystřete, Úplněk vám může do života přinést úplně nové poznatky v oblasti lásky, ale také zajímavé známosti. Nevyhýbejte se proto společenským akcím a buďte ve střehu!

Kozoroh
Váš milostný život už je tak trochu na palici. S protějškem řešíte pořád to samé, jste nespokojení a vaši kamarádi a známí už odmítají poslouchat vaše nikdy nekončící stížnosti.

Vodnář
Jste tento týden doslova nepřehlédnutelní. Vaše charisma a energie doslova sálá na všechny strany. Každý, kdo vás potká, je vámi logicky okouzlen a vy si užíváte zvýšenou pozornost.

Ryby
Potkáte někoho s neobyčejným smyslem pro humor a dobrodružství. Hned na první rande vás tato osoba vezme na velice nevšední místo. Díky tomu si vás ihned získá a bude ruka v rukávě.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.