Home - Články - Láskohled 15. - 21. dubna

Láskohled 15. - 21. dubna

vloženo 12. 4. 2019
čas čtení: 4 minuty

Láskohled 15. - 21. dubna

Jarní úklid nepotřebuje jen váš šatník, ale také vaše vztahy! Všechno nepotřebné, všechno, co překáží, musí pryč! Neužírejte se kvůli věcem z minulosti, ale hleďte do budoucnosti. Pořád ještě jste sami, i když vám hvězdy věštily lásku? Ptejte se sami sebe, co jste udělali pro to, aby se proroctví hvězd naplnilo. Dovolte si myslet i jednat spontánně, dovolte radosti, aby vstoupila do vašeho života!

sdílet článek na facebooku

Beran
Snažíte se ze všech sil zachránit i to, co se obyčejně příliš zachránit nedá. Kdoví, možná se vaše velká snaha nemine s účinkem a vy dokážete svým úsilím a snahou skoro nemožného.

Býk
Nebojte se udělat první krok. Možná jsou ve vás pochyby, zda objekt vašeho zájmu o vás stojí. Pokud ale vy něco nezkusíte, tak se to taky nedovíte. Hvězdy vám radí - směle do toho!

Blíženci
Někdy vás váš protějšek umí pěkně rozčílit. Musíte si však uvědomit, že mezi vámi jsou opravdu silné city, které by nemělo pokazit nějaké drobné a často zbytečné nedorozumění.

Rak
O svůj vztah se neustále bojíte. S partnerem jste spokojeni, už méně spokojeni jste s vývojem vašeho vztahu. Co takhle si o tom se svým milovaným protějškem promluvit? Pochopí vás.


VYKLUBE SE Z VAŠEHO FLIRTU OSUDOVÁ LÁSKA? Dám vám odpověď, zabývám se astrologií partnerských vztahů! Volejte na t. 906 701 701 a žádejte paní Barboru!



Lev
O svou lásku bojujete jako skutečný lev, přesto se vám příliš nedaří. Snažíte se možná zachránit to, co už zachránit nejde. Zkuste se raději smířit s osudem, někdy je to tak lepší.

Panna
Vaše láska je skutečná a krásná. Každý by vám mohl jen závidět. Nejen, že se se svým protějškem umíte skvěle bavit, ale rozumíte si v těch nejdůležitějších otázkách. Jen tak dál.

Váhy
Jste se svou láskou opravdu tak spokojeni, jak ukazujete svému okolí? Přetvářka je to hlavně pro vaši osobu. Musíte si uvědomit, co od svého života chcete a čemu dáváte přednost.

Štír
Často si říkáte, že jste dítětem štěstěny, protože máte vše po čem jen srdce touží. Nemusíte se obávat, o lásku svých nejbližších jen tak nepřijdete a můžete si nadále užívat.

Aplikace EROTICKÝ TAROT je vhodný pro všechny vášnivé typy a pro ty, kdo se chtějí více dozvědět, jaké místo má erotika a sexualita v jeho životě. Sami si vytáhnete 5 karet, které Vám ukážou, čím Vás Venuše obdarovala a jakému milování dáváte přednost. Dozvíte se více o sexualitě partnera, čím byl naopak obdarován on a čím Vás (ne)překvapí.

Střelec
Společenskými událostmi se to bude tento týden jen hemžit. Budete mít tedy skvělou příležitost seznámit se spoustou úžasných lidí. Tak si pořiďte něco pěkného na sebe a vyražte!

Kozoroh
Máte tajného a i romantického nápadníka a vaše srdce je tím značně polichoceno. Nevíte sice o koho se jedná, máte však tak trochu tušení. Jak s tím naložíte je už čistě jen na vás.

Vodnář
Jste mimořádnou oporou pro váš protějšek. Vždy, když potřebuje pomoct, tak jste nablízku. Je však tato skutečnost nastavena i z druhé strany? Zkuste se nad tím pořádně zamyslet.

Ryby
Máte kolem sebe lidi, kteří vás mají opravdu rádi. Občas ale nevíte, co vypustíte z pusy a komu všemu tímto mnohdy hodně hloupým výrokem můžete ublížit. Dejte si na to větší pozor.

|<< < 5 | 6 | 7 | 8 | 9 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.