Home - Články - Láskohled 15. - 21. července

Láskohled 15. - 21. července

vloženo 12. 7. 2019
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 15. - 21. července

Schyluje se k intenzivním prožitkům a bouřlivým setkáním! Štíři by si měli dát pozor na konflikty, naopak Vodnáři mají možnost si užít dostatek humoru s inteligentním protějškem. A co přinese týden ostatním znamením, to se dále dozvíte z pera zkušené astroložky Laury.

sdílet článek na facebooku

Beran
Tento týden bude u vás doma vládnout neskutečný pohoda a harmonie. Různé láskyplné pozornosti budou na denním pořádku a vy si budete užívat každou volnou chvilku se svou láskou.

Býk
Se svou novou láskou jste natolik silně propojeni, že to mnohdy vypadá snad na telepatické spojení. Buďte rádi, ne každý má v lásce takové velké štěstí jako vy. Užívejte si to.

Blíženci
O intenzivní milostné zážitky nebude tento týden nouze. Vášnivost a silné emoce vás budou provázet na každém rohu a nutno říct, že ani nebudete mít pomyšlení na jiné záležitosti.

Rak
Vaše romantické touhy zůstanou nevyslyšeny. Nejste prostě tento týden se svým miláčkem na stejné vlně a bojujete se vzájemným nepochopením. Nezoufejte, v budoucnu bude o moc líp.

Chcete se dozvědět více o budoucnosti vaší lásky a překážkách, které vás mohou na cestě za štěstím potkat? Spolehněte se na MAGICKÝ TAROT LÁSKY, který se stane důvěrným průvodcem ve světě lásky a vztahů. Nečekejte na další rány osudu a vytáhněte si svých 5 karet, které vám pomohou odhalit, co vás ve světě lásky čeká a nemine. 

Lev
Exotická dovolená jen rozproudí vaše vzájemné vášně a vlije vám novou a erotikou pulzující krev do těla. Nebudete se moct nabažit jeden druhého a vše ostatní stavíte na druhou kolej.

Panna
Pokud vás tento týden čeká nějaká daleká cesta, tak je zde velká pravděpodobnost, že se na ní seznámíte s osobou svých snů. Zalíbení bude oboustranné a vy si užijete skvělé chvíle.

Váhy
Poslední dobou si připadáte neatraktivní a trápí vás to. Jistá osoba opačného pohlaví vám však značně zvedne sebevědomí a vy už o své kráse nemusíte ani na chvilku pochybovat.

Štír
Máte před sebou skutečně velmi kouzelné období plné lásky a romantiky. Se svým protějškem se častujete něžnými slůvky i romantickými pohlazeními a stojíte při sobě v každé situaci.


PŘEROSTE VAŠE PŘÁTELSTVÍ V LÁSKU? To, co se dozvím z vyložených karet vám detailně a upřímně popíšu, zavolejte mi na t. č. 906 701 701 ! Vaše Anabela



Střelec
Čeká vás tento týden seznámení s člověkem, který může zamíchat kartami ve vašem milostném životě. Nejen, že vás okouzlí, ale do srdce vám zaseje pochyby o vašem dosavadním žití.

Kozoroh
Naprosto okouzlující a svým způsobem roztomilý jedinec si konečně všiml vaší osoby. Jeho přítomnost je naprosto elektrizující a nyní je toto jiskření vzájemné. Láska je na spadnutí.

Vodnář
Často žijete v romantických představách a idealizujete si svět a lidi v něm. Pokud stále hledáte lásku, tak si sestupte z říše snů na pevnou zem a vemte záležitosti pevně do rukou.

Ryby
Milostný život naruší vlivy z práce, ale i mnohé jiné povinnosti, které nyní upřednostňujete. Neujde to vašemu protějšku a ten bude chtít pozornost, na kterou teď nemáte náladu.

|<< < 1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.