Home - Články - Láskohled 15. - 21. března

Láskohled 15. - 21. března

vloženo 12. 3. 2021
čas čtení: 3 minuty

Láskohled 15. - 21. března

První slunečné dny nás pořádně rozpálí! Zejména Štíři odstartují týden pořádně vášnivým vzplanutím. Ostatní znamení však nezůstanou pozadu! Přečtěte si váš osobní horoskop lásky a zjistěte, co vás čeká!

sdílet článek na facebooku

Beran
Stále se vám nedaří najít tu pravou osobu pro vás. Nakonec ale zjistíte, že jste ji měli velmi blízko sebe. Jen je třeba se na svět dívat daleko méně stereotypně a jít hlouběji.

Býk
Probouzí se ve vás nyní touha po životě a láskyplných chvilkách. Máte náladu na romantiku a něžné chvíle. Bohužel váš protějšek vaši skvělou a výjimečnou náladu příliš nesdílí.

Blíženci
Jaro je na dosah a vy si první jarní týden náležitě užijete. Zejména po milostné stránce se vám bude dařit. Máte totiž vedle sebe milujícího člověka, kterého je však třeba hýčkat.

Rak
Vaše sebevědomí momentálně přitahuje obrovskou spoustu nových idolů. Jste skvěle naladění a máte kolem sebe prazvláštní a hlavně přitažlivou auru, která dělá váš život zábavnějším.


Lev
Pokud vyrazíte tento týden někam do společnosti, tak je jisté, že se budete skvěle bavit. Nemusíte být ve víru velkoměsta na diskotéce. Bohatě vám postačí dostaveníčko s přáteli.

Panna
Chybí vám láska a milostné pohlazení. I když se nacházíte ve vztahu, tak nejste spokojení, protože si každý žijete svůj život a láska se pomalu a jistě vytrácí někam hodně daleko.

Váhy
Na svém protějšku si spousta věcí vážíte, ale také vás mnoho situací rozčiluje. Váš vztah je proto jako na horské dráze a vy stále nevíte, zda je tato osoba pro vás ta skutečná.

Štír
Jaro přichází a s ním i nová naděje na lásku i vášnivé poblouznění. I když nejste promiskuitní typ, tak tento týden si budete náhodných flirtů skvěle užívat a nebudete se bránit.


Střelec
Máte kolem sebe dobré přátele, s kterými si náramně rozumíte. Navíc se ve vašem okruhu kamarádů objeví někdo, s kým máte společnou cestu a možná i cíl a o vás výrazně spojuje.

Kozoroh
Nestačíte se divit, co za slova z vašeho partnera padají. Už dlouho jste nezažili takovou hádku a vzájemné zraňování - vyhrožování vás přestává bavit. Máte víc a víc zaječí úmysly.

Vodnář
V manželském svazku jste si prošli obrovskou krizí. Už jste ani nedoufali, že byste ve vztahu pokračovali. Začíná se blýskat na lepší časy, tak zkuste za vším udělat tlustou čáru.

Ryby
S novým partnerem si zatím skvěle rozumíte a nic nenasvědčuje tomu, že by se něco mělo změnit. Užíváte si společné chvíle plné pohody a zamilovanosti a máte kolem sebe krásnou auru.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 > >>|

NAŠI VĚŠTCI - Vyberte si svého věštce a zavolejte mu na tel.: 906 701 701!

zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail
zobrazit detail

Základní navigace

Přejít na obsah (přeskočit nahoru)

© 2009 - 2024 E.M.A. Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Zpracování osobních údajů Zpracování cookies, tech. zaj. Materna, 1 min/70 Kč vč. DPH, 1sms/max. 46 Kč, Max. délka hovoru je 17 minut, Volejte (49 Kč/min) a pište (30 Kč/SMS) bez omezení! Klub Horoskop2022, BÚ: 2109191786/2700, PO Box 14, 110 05 Praha 05, www.ema.bz

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze náv?těvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.